FIV in Ungaria 56

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ALISIMA sti cat ma bucur pt tinesper di suflet sa te urmez fetelor sunt asa nerabdatoare.mai e o luna
ANCFLOR daca vrei sa vb uite adresa mea de mess "candynet12"si eu am facut fiv la debrecen ai fost multumita de tratamentul lor?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Alsima felicitari! eu cred ca sunt 2 la valoarea asta...Sarcina usoara si puiuti sanatosi!
legaturooooo sper sa te linisteti, cu alaptatul las-o balta, "ata ete" si eu am acceptat greu ideea dar au crescut si cu formula, in rest...baga orez fiert fara sare! Si lapte praf ce mai e la noi: Nan, Humana .. daca vrei continui lista!
Mika felicitari pt. Printesa!
Crisis marea surpriza! Felicitari din suflet! Am deschis odata MSg si am vazut poza cu bb, dar n-am priceput nimic si in seara asta am citit si m-am lamurit! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

si pt. cine vrea sa ne vada : http://news.webshots.com/photo/2497937530104078634NjxorP

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauu ce mari s-au facut domnisoarele..va puppp legaturilor
cu laptele inca insistdehh sunt capoasa rau..vad maine ce zice doc.

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Alsima felicitari pt reusita, sarvina usoara si un bebe frumos si sanatos.

fetelor am citit acum ca intreba cineva pe forum de niste analize care se fac inainte de anestezia pt punctie. Despre ce analize este vb ca sa stiu sa mi le fac si eu cand fac hormonalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

liana, abia acu vazusi
E superba printzesa voastra...o sa-i angajati garda de corp, cu siguranta !!!
M-am vazut si pe mine tinand-o in brate si pe tine razand...o mamica fericita si implinita.
Oricum, nu te dezminti niciodata...auzi si tu...tort din scutece
Abia astept sa veniti acasa sa o vad pe printzi...mi-e dor de voi toti

Azi schimb saptamana

Klu 28+

Mergi la inceput

diana23, mai jos sunt analizele...iar pe prima pagina gasesti mai multe informatii despre tot ce inseamna Fiv in Ungaria :

Analize ce trebuie efectuate in prealabil:

Analizele din partea barbatului:
-Teste HIV, HBsAg, anti-HCV
-Spermograma
-Analiza bacteriologica a ejaculatului: aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa)

Analizele din partea femeii:
- Teste HIV, HBsAg, anti-HCV
- Test de cancer (probabil Papanicolau) si testarea sanului
- Testul bacteriologie al secretiei vaginale: aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa)
- Profilul hormonal (recoltare de sange in ziua a doua sau a treia a ciclului menstrual): FSH, LH, PRL, Oestradiol

Analize necesare anesteziei generale:
- protrombina, trombocite, timpi de coagulare si de sangerare, INR
- hemograma (Hgb, Ht, leucocite)
- Na seric, K seric
- functia hepatica si renala
- urina
- electrocardiograma si examen de medicina interna
- determinarea grupei sanguine si a factorului Rh

tamaryllis[/red][/b], examenul de medicina interna la mine a fost un acord al medicului gneralist pentru anestezie dupa ce i-am prezentat EKG-ul, rezultatul analizelor, tensiune arteriala, puls...

Klu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Tamaryllis, diana23ct Pentru punctie (avand in vedere faptul ca are loc o anestezie generala) mie mi s-au solicitat urmatoarele analize:
-protrombina, trombocite, timpi de coagulare si de sangerare, INR;
-hemograma ( Hgb, Ht, leucocite);
-Na seric, K seric;
-alalize ale functiei renale si hepatice;
-examen de urina;
-EKG
-examen de medicina interna (pt acest punct am adus o adeverinta de la medicul de familie prin care se mentiona faptul ca sunt clinic sanatoasa si pot efectua o anestezie generala);
-grupa sanguina si factorul Rh.
Sa auzim numai de bine.

Pupici la toate
Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

liana, s-a votat...a zis jeny, care va transmite numai bine si sanatate multa...ca bubulina seamana putin si cu mine...ca na' doar e fata lu' frate-miu...

Klu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

klau jeni stie ce stieapropo si la mine e jeni acu

va pupppp.

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Alrak, Klu, multumesc pt detalii!
Alrak, suna mai bine pt mine sa imi iau de la medicul de fam o adeverinta, caci scutesc un drum la Bucuresti si 1 mil cat presupune consultatia unui medic medicina interna, caci trebuie sa merg la o clinica privata...
Tu unde ai facut fiv? Scuze ca n-am retinut!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput