FIV in Ungaria 56

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

FELICITARI ALSIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara! Sunt eu asa de emotionata cand citesc...imi amintesc cum radeam si plangeam in acelasi timp cand am primit rezultatul la beta...Felicirai inca odata!!!!!!! si te asteptam la odisee

saptamana 27 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Felicitariiiiiii Alsima ma bucur din suflet, sa fii sanatoasa si ne bucuram ca ai invins in aceasta lupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

ALSIMA
FELICITARI! Sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!
Super veste, graviduta de luna mai!
Sa ai grija de tine si de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

ALSIMA FELICITARI.
LUNA MAI E LUNA TA...... SARCINA USOARA
PUPICI LA TOATE SI DOAMNE AJUTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Alsima, felicitari si iti doresc o evolutie la fel de buna in continuare.

Liana, ai grija de tine!!!!

Crisis si pentru mine si sotul meu adoptia este o alternativa in cazul in care nu iese FIV . Un si pentru Teodora.

Ade, nu te-am mai citit demult, dar X4.

toate FIV-oasele: foste, actuale si viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Felicitari inca o data Alsima. Sa repeti testul bhcg a 48h distanta. Daca valoarea se dubleaza esti ok.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Anuntam si noi ca in 11 mai a venit pe lume Andreea Denisa, sarcina naturala, la 37 de saptamani - deh, tot putin grabita si tot nastere naturala.
De cateva zile suntem acasa si nu facem altceva decat sa dormim si sa papam.

LIANA, olteanca draga, felicitari din suflet! Sa-ti creasca bebelina mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!!

alsima, felicitari, sarcina usoara si sa ai grija de tine!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Alsima FELICITARI INCA O DATA !!!!!!!!!! Sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
Liana nu da copilului Milumil [/u]de la Milupa pentru ca are zahar. Au o formula noua si buna numita Aptamil, dar Milumilu, desi e bun la gust nu este sanatos, ficatu' lor nefiind pregatit pentru zahar. Aptamil este bun, Humana este bun, Nanu la fel (cu asta am inceput noi dar fii-mea nu l-a suportat)si Topfer care e nemtesc, bogat in fier si noua ne merge super cu el(e mai scump un pic dar merita). Multa sanatate !!!
Mi-ka FELICITARI !!!!!!! Un baietel cand faci?
Balanta_tm i-am transmis si a zis ca iti trimite si ea unu

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

crisis81, scumpa, eu ma opresc aici...imi ajunge doua fete...va las pe voi de acum incolo ; cand ai timp, trece-ne te rog si pe noi pe listuta cu cea de a doua comoara .
FELICITARI pt. TEO, e o scumpica de dulceata!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Alsima, felicitari si sarcina usoara! Te-ai stresat f tare, ti-ai pus o gramada de intrebari, dar uite ca ai reusit!
Fetelor, voi analizele pt anestezia care se face pt punctie unde le-ati facut? In Ungaria? Sau aici, in Romanica?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput