FIV in Ungaria 56

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Trista, tocmai am vazut mesajul tau. Daca vrei raspuns in engleza, de la Peter Kovacs, care e un dr super (mai multe detalii pe PM daca vrei, intreaba-ma), scrie-i la adresa pe care am postat-o mai sus (info@ivfpregnancycenter.com) si ar trebui sa ai raspuns a doua zi (in cazul meu asa se intampla mereu, exceptie facand datile cand e plecat la vreo conferinta). Bafta multa!

Laura 14+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankflor spune:

Draga Liana30,

Fertilizarea am facut-o in Debrecen,Ungaria cu D-rul Zoltan, saptamana trecuta am fost la Dra Achim de la Medlife si mi-a zis ca totul e in regula cu ovarele si cu uterul, si mi-a recomandat Bhcg care a iesit negativ

Sincer sunt deja ingrijorata de situatia aceasta si nu stiu ce sa fac!!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

Laura ceva nu merge ca nu iti pot trimite PM
pe aceea adresa am scris si eu mail-ul dim
multumesc

UNO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am deschis oficial sezonul de fitza cu fii-mea care de la ora 17 nu mai doarme . Asa ca scriu repede:

Liana daca te simti rau sper ca esti inca in Austria, pentru ca acolo te pot ajuta sa te simti mai bine. Daca ai ajuns acasa.... doar Dumnezeu te ajuta. Una peste alta stai locului ca sa te simti mai bine. Laptele mulge-l ca sa nu se opreasca si pentru bebelina suncoasa eu folosesc lapte Topfer(nemtesc), pe urma, daca e fomista trece ea inapoi la san.
dent pana in seara asta n-am avut treaba cu fii-mea. Azi am avut invitate fetele de pe DC, subiectu de Constanta si fii-mea a fost cea mai cuminte. Cand au plecat.... a decis sa nu ma lase sa ma plictisesc cumva...
Klu ma bucur ca multe fete cunosc doar partea plina a paharului. Sper ca numarul lor sa fie cat mai mare
Steliana felicitari! mamica fericita!
pupy76 multumim (si noi)
Buluna mai ai un pic. Nastere usoara!
alsima FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!

Sper ca n-am uitat nimic......

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ALSIMA...felicitari.Vei fi mamica....Sa dea dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa devii mama peste 38 de saptamani......

Asa a fost si la mine.....a doua liniuta a fost palida..palida...
si apoui...

Sa dea dumnezeu sa-ti fie bine

Madalina 26+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE AZI.
Sunt in a sasea zi de la ET, am stat in mare parte cumintica in pat, nu simt ceva deosebit, mici intepaturi in burtica si parca sanii imi sunt mai greoi. Mi-e frica sa nu vina uratul de CM.
Cand credeti ca ar fi bine sa fac un test de urina? Cel de sange o sa-l fac marti.

Pupici la toate
Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Laura te pupam si asteptam echo de pe 18.
cris tot aci sunt nu plec acasa pana nu sunt pe picerele meleacu sunt umflate al drakului de rau..legat de lapte io am zis sa-i dau milupa ca dehh ma gandeam sa gasesc si la noi..ca habar nu avem ce e la noi si ce nu ..doar pe asta il stiam..dar ei nu.i place asa ca trebe sa gasesc altu..
va puppp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

La multi ani celor ce poarta numele de Constantin si Elena...sa traiti cu numele !!!

liana, la noi se gaseste si humana, nepoata mea l-a asimilat foarte bine...incearca, poate-i va placea bubulinei tale.

alsima, cat e betaaaaaa ???

Klu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

beta 115!!!!

e bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
va puuuuuuuuup si va doresc la fel tuturoooooooooooooor!!!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput