FIV in Ungaria 56

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

TRISTA 45 Cui ai trimis mail-ul? Lui dr. Zadori? Sau pe mail-ul clinicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Trista45 scuze, am crezut ca ai trimis la Szeged mail-ul. Scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsima

Feteloooooooooooooooor!!!!

Am un test de urina sure check cu o a doua linutza anemica, palida, dar PREZENTA!!!!!
Sunt ziua 8 de la ET (ET 12 mai 2009) !!!

Poate fi adevaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?????????????????????

Nu mai pot de emotieee...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Daaaaaaaaaaa... poate fi adevarat!
Doamne ajuta sa fie . Fa si analiza de sange ca sa fi mai sigura.

Mergi la inceput

Alsima, mai ai un PM de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankflor spune:

Dragele mele,

Sunt si eu noua pe aici, la sfarsitul lui martie am facut o fert in vitro in Ungaria la Debrecen, care din pacate a iesit la Bhcg negativ.

Am o problemuta la care probabil ma veti putea ajuta, sper.

Dupa fertilizare ar fi trebuit sa imi vina menstruatia in jur de 4-5 mai si nici pana acum nu mi-a venit. Am facut saptamana trecuta iar Bhcg, care a iesit tot negativ. Aveti idee asa dereglari mari de menstruatie sunt dupa FIV?

Sper sa primesc raspunsuri de la voi, macar sa ma mai linistesc.

Multumesc,

Anca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pamy

Buna fete dragi!!M-am ridicat si eu un pic din patut ca sa vad ce mai faceti voi pe aici.Despre mine :sunt binisor,mi-au fost transferati 2 embrioni unul de 10 si respectiv 11 celule dar endometrul ma cam pune pe griji ptr ca e doar de 8.4.Zadori a zambit si a zis ca e bine proportinal cu mine fiind mai micuta de inaltime.Acum totul depinde doar de D-zeu si sper sa fie bine.

Pamy, stai cuminte in patut ca embrionii sa faca ochisori. Si nu fii stresata ca nu face bine. Optimismul sa fie la cote maxime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Mona40, Klu1973, Pami va multumesc mult pentru ajutor, sper sa ma ajute.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsima

Feteloooooooooooooooor!!!!

Am un test de urina sure check cu o a doua linutza anemica, palida, dar PREZENTA!!!!!
Sunt ziua 8 de la ET (ET 12 mai 2009) !!!

Poate fi adevaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?????????????????????

Nu mai pot de emotieee...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Luna Mai e luna Ta! Felicitari inca o data!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ingerasa te pupp
TRISTApoate o fi fost ocupat..din ce am auzit eu la fete rspund si cei de la Budap repede..bafta multa.
ALRAKma bucur ca am facut ceva bunte pup si multa bafta.
klau imediat pun..ca azi facuram o saptamana
ankaflornu stiu ce sa-ti spun..e totusi perioada prea mare..cu doct ai vorbit?
ali io rezolvam cu magnosolv..nu stiu daca exista si la noi..poti intreba..e un fel de magneziu cu inca ceva ffff bun in sarcina..eu l-am luat pana am nascut..te pupp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alsima, super!!! Cand faci Beta? Sa ne anunti! Tinem pumnii stransi!

Crisis81, poti te rog sa modifici adresa de email pt Kaali Budapesta? L-am intrebat pe Kovacs daca adresa pe care o avem pe prima pagina e buna si mi-a spus ca el nu primeste emailurile respective, decat daca ii sunt adresate lui direct. O adresa buna pentru Peter Kovacs e info@ivfpregnancycenter.com. M-au intrebat cateva fete in ultima vreme daca adresa de pe prima pagina e buna, asa ca i-am scris lui Kovacs si l-am intrebat si mi-a spus ce v-am zis aici. Merci mult!

Noi suntem bine. Eco tocmai pe 18 iunie facem, dar ne merge bine, asa ca suntem mult mai linistiti (respectiv eu ) decat acum cateva saptamani. Maine facem 15 saptamani!

Pupici!

Laura 14+ baby

Mergi la inceput