*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*
Raspunsuri - Pagina 20
monicus spune:
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase... Da... crestem... si ne mentinem in forta.. dar dupa mine as fi vrut mai mult sa ia in greutate da nu pot sa ii bag cu fortza.. daca atata vrea atat ii dau. Doamne ajuta ca pot sa ii mai dau san...
Cu dormitul nu prea dormim.... nu stiu daca puiutzii vostrii dorm ziua..
Sanatate la toti cozanaceii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Alra, te asteptam cu vesti bune, sa ne spui ca ati scapat cu bine. Isa, bafta sa gasesti tel minune Monicus, la multe lunite printesei Ana, chiar e inaltuta si sta bine si cu greutatea, unde mai pui ca e si asa frumoasa . Bravo, ai facut treaba buna cu ![]() Flore, ce familie frumoasa sunteti! Eli ![]() ![]() Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara! Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
Olivia26 spune:
Am ramas singura pe-aici dar tot nu mai las
nici macar n-are cine-mi da un branci s-o sterg
scriu si scriu si doar am o mie de lucruri de facut, de fapt cred ca asta ma lungesc la scris
Maine mergem la un Project Event cu colegii sotului, stam o noapte la hotel dar n-am de gand sa car nik, adica patut, il culcam cu noi. Nici nu stiu ce sa iau ca n-am mai plecat noaptea de acasa
Si de bine ce ne e aici, mare, soare, distractie, plaja
, sambata viitoare plecam la Polul Nord![]()
, mergem pt o luna in Helsinki (Finlanda) ca sa n-o las pe Andy sa inghete singura
asa ca daca aveti de trimis biletele lui Mos Craciun
apelati cu incredere
Sper sa ne descurcam, 6 ore de zbor
...nu mai zic de diferenta de temperatura, brrr...
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
cameliam spune:
Alra – asteptam vesti bune
lauramiron- offff, sa treceti repede si usor peste varicela, chiar ca nu m-as fi gandit ca poate avea varicela asa micuta... lasa, macar scapati de-o grija dupa aia! putere tie si sanatate fetei!
Olivia – super tare David!
Hera25 – nici a mea nu bea din canita cu cioc, nici macar 5 ml. am incercat sa beau eu din ea si n-am putut nici eu
.. adica, tre’ sa sugi din ea ca lumea sa iasa ceva, ori atunci care e scopul, asa ii dau biberon! (eu am canuta cu cioc de silicon de la Nuk, poate alea de la Avent is mai ok, curge din ele si daca nu sugi, o sa iau si eu una sa vedem)
oceanborn – nesimtita rau ‘prietena’… eu nu stiu cum pot unii oameni sa-ti apara la usa fara sa sune mai intai… n-as face asa ceva niciodata; la 3 saptamani de la nastere m-am trezit cu niste rude la usa, tot asa fara sa sune mai intai, la o ora de-a lela (13:30, tocmai ne gandeam sa mancam ceva) ca au venit sa vada bebe…am crezut ca nu stiu ce le fac, le-am zis ca nu-i un moment potrivit, sa vina altadata si sa sune inainte.
Tin pumnii sa treceti rapid peste raceala.
Cu numele, noi nu stim cum sa-i zicem fetei noastre. De la altii, nu mai am pretentii
... Alexandra e frumos, da’ lung. Ale… parca nu-mi place. Sanda/Sandra/Lexi etc nici intr-un caz. Acum ii zicem “bobo” de la “bobocel”… da’ n-as vrea sa ramana asa cu porecla… suntem in impas ![]()
elilov – am vazut filmuletul... n-am cuvinte 
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Olivia26 - hai ca-s si eu p-aici... si eu am de lucru si neuronu' asta bata-l vina zice deja ca-i week-end si nu vrea sa miste
. Din cate stiu eu, la Helsinki nu-i frig, e chiar placuta vremea, acuma nu chiar ca la voi, dar posibil sa fie mai cald decat e la noi sau cel putin comparabil... Oricum, in caz ca te intalnesti cu Mosu', eu as vrea niste patine si o bicicleta, multumesc anticipat
.
edit1: hai ca m-am uitat pe net, e totusi mai frig la ei ca la noi (in cluj 24 grade, in helsinki 15 grade... mno, mai pui un pulover
)
edit2: asta a fost mesajul cu numarul 100, fac cinste cu niste papanasi cu gem si smantana pentru cine pofteste! (nu i-am facut eu, deci indrazniti, indrazniti!...)
Otiliav spune:
Eli, sfasietor filmuletul. Am vazut atatea poze in care radea...
Am plans de ma doare capul,d'apai tu.
Dar totusi pentru Dimitrie trebuie sa iesi din butoiul cu melancolie, fii tare.
Olivia, nu-i foarte frig la Helsinki, vreme de martie cam asa. Adica nici ca la Polul Nord, nici ca la voi acum. Sa va fie sederea placuta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
cameliam spune:
ma tem ca la noi nu lingurita-i de vina ![]()
adica, am vreo 4 lingurite, de diferita marimi si adancimi si le-am incercat pe toate... da' perseveram, azi am reusit sa nu ne murdarim chiar asa tare, adica a trebuit s-o schimb de haine pe ea dar nu si pe mine, dupa ce-am terminat de papat ![]()
ai insa dreptate, din lingurita mai adanca baga mai mult la burtica si mai putin pe langa 
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa Cameliam, eu folosesc o lingurita mai adanca ,ca www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=3&c2=16&c3=18&id=18&pid=65&cp=&hash=0a3a4d0334ad6d5c60e056a13e1e6e11" target="_blank">asta.ma ajuta f mult.si Raducu da din maini si din picioare de bucurie.cu o lingurita normala,ar fi juma de castron pe jos...dar asa...salvam papica pt burtica infometata ![]() |
anca_27 spune:
Mamica draga si scumpa Eli, stii ca bebe Pavel va vegheaza si nu te vrea supi. Haide, te strang tare in brate, fii mamica curajoasa si iesi din butoi. Uite ce lume minunata e in jurul tau. Soarele straluceste, Dimitrie iti zambeste, Ionu te iubeste... uite ti-am facut si versuri.

Mai zi-ne, ai mai condus?
Venim si noi de la medic, laringita acuta.
Ne-a scris antibiotic in caz de orice, sa fie pt weekend, dar sa speram ca nu e nevoie sa ne-atingem de el. Tuse nu, febra nu. Osciloccocinum si iubire!
Ladies, put your dresses on!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Ramo2007 spune:
Eli
mamica draga, trebuie sa iesi din butoi pentru Dimitrie.
Al meu sot a fost astazi la spital, dupa ce aseara l-am mai curatat si eu cu Betadine...mi se zbarlise pielea pe mine.Initial, dr a spus ca trebuie sa-l rada in locul respectiv ca sa vada mai bine...cand a auzit al meu a facut ochii cat cepele...cum sa mearga el la clienti, imbracat la costum si cu o parte rasa in cap
L-a convins pe medic sa se uite mai atent asa fara sa-l rada...e ok, nu are niciun fir de par acolo dedesubt si rana e curata.O sa-l mai dau eu cu Betadine in fiecare zi.
A venit coafeza la fina mea, care sta sub noi si am profitat de ocazie sa ma spal pe cap si sa ma aranjeze si pe mine.Azi e ziua nasei noastre si se serbeaza duminica...sa fiu si eu mumoasa.Da petrecere in aer liber, la tara, o sa mergem dupa amiaza, dupa ce papa Sara supita si o sa stam pana pe la vreo 19 cred, sa avem timp sa ajungem acasa pana la 21, la baita.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
loren@ spune:
Buna fetele...am prins si eu ca vorbiti de diversificare.
De o sapt. i-am bagat si eu ficatelul, la inceput l-a papat bine, apoi asa si asa...de cind cu vaccinul de 6 luni papa mai prost mincarica, cu figuri!
In rest bea apa cu canuta obisnuita, a inceput sa rontaie biscuiti si maraie de placere, sapt. viitoare cred ca testam si oul. sa vedem! Capsuni i-am dat si nu e alergica, deci e ok. Am emotii cu oul, dar om vedea...din cauza de dermatita ei atopica diagnosticata la 3 luni. I-am luat crema de plaja si de maine bag purcelul la soare dimineata si seara. Am obtinut o mare victorie..de ieri o culc in patutul ei in camera cu Bia si a fost un succes ieri noaptea..nu-mi vine sa cred! Doamne ajuta sa le tina tot asa!
In rest, sa-mi scuip copilul ca e asa vesel si cuminte..eu nu am crezut ca exista asa copii!
deh, eram invatata cu bratele de la Bia..oricum am vazut ca nu prefera bratele, din contra, vrea sa se joace intinsa in patut! Peste 2 sau 3 sapt. o bagam in premergator ca oricum nu mai are rabdare la cum da din picioare!
Pentru cine era curioasa cu bona Larisei, o puteti vedea in poze...ma inteleg cu ea mai bine decit cu mama si parca o am de o viata...este o bomboana de bona!
Bianca Andreea si Larisa Elena
elilov3 spune:
fetele
multumesc
imi pare rau daca v-am produs suferinta
asa e trebuie sa fiu tare pentru Dimitrie
mama lui de butoi
nici nu stiu ce sa mai scriu
imi pare rau pt suferinta lui atata tot
doresc si eu sanatate picilor si putere mamicilor 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

si sta bine si cu greutatea, unde mai pui ca e si asa frumoasa