*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

ElilovEsti o mamica de nota 10!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

am uitat..pentru mamicile cu bb cu dermatita atopica..am gasit crema de plaja Eucerin pentru bb...are factor de protectie 50 si e speciala pentru piticii cu problema asta!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Va este teribil dor de Pavel.
Draga mea nu pot si nici nu cred ca vreau sa simt cum este sa traiesti cu acest dor in suflet.
Ma crezi sau nu dar cu aceste imagini mi-ai facut un mare bine.
Iti multumesc.

Mai acut ca niciodata simt ...o mie de lucruri pe care nu are rost sa le spun acum . Sunt de altfel convinsa ca multe dintre noi le stiu. Sunt trairi pe care le uitasem , ganduri pe care le nu le mai simtisem....

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

buna fetele
anca si iza multu ca va ganditi la mine..sunt ok sunt pe acilea picata in butoiul cu melancolie...
si daca am tot promis mica poveste a lui Pavel
http://www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8
un bici ceva

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alina asa e imi e teribil de dor de el..si asa de mult m-am gandit la el zilele acestea...ma uit la Dimitrie si ma mangaie din priviri..si sunt atatea lucruri
off imi pare rau ca am, rabufnit aici insa pe voi va simt cel mai aproape de sufletul meu
nu vreau sa victimizez sau ceva insa asa am simtit eu ca trebuie sa fac nu vreau sa uit
dar cred ca ma intelegeti
gata fug din butoi

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eli, nimanui nu-i trece prin cap ca te victimizezi. Toate intuim cat de greu iti este si cum iti imparti sufletul intre lacrimi de durere pt Pavel si de bucurie pt Dimitrie. Nu trebuie sa te scuzi ca ne superi, Doamne fereste! Scrie tot ce vrei si simti nevoia sa impartasesti si te ajutam cum putem, adica un gand bun si un umar virtual pe care sa te sprijini.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am si eu nevoie de un medic pediatru in zona Berceni pentru o colega care a nascut marti.Va rog mult.E disperata ca are lapte si bb nu vrea sa suga,dar nici asistentele n-o lasa sa stea prea mult cu bb.Daca nu suge atunci cand au ora de masa(de cele mai multe ori bb doarme )asistentele nu discuta si-i picura in guritza formula cu paharul.Si asta mic saracu nici nu stie sa suga.De vina e tot mama ...ca n-are mamelonul format.N-o lasa sa-i dea nici lapte muls pentru ca nu au pompe sterile, asa ca arunca bunatate de lapte.E disperata.Daca cunoaste cineva un medic pediatru care sa-i ofere niste sfaturi bune, ar fi minunat.Maine ii externeaza.
Eu sunt in urma cu cititul,poate recuperez acum.In weekend am fost plecati la tara , ieri m-a accidentat o tanti in spatele masinii cand ma intorceam de la gradi,noroc ca eram singura in masina, si m-am cam fatzait pe la police.
PS: Am tuns-o pe Bria.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mameloane de la Avent - cele mai mici.
eu nu aveam deloc mamelon - era ombilicat
sa stranga areola ca pe o hartie creponata un jurul mamelonului si sa ii impinga gurita lui bb peste san cind o deschide.
in prealabil sa ii mangaie buza de sus cu mamelonul uns cu lapte sau care picura.

merg sa o laptez pe Eva si revin. scriu cu ea in brate.

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Am si eu nevoie de un medic pediatru in zona Berceni pentru o colega care a nascut marti.Va rog mult.E disperata ca are lapte si bb nu vrea sa suga,dar nici asistentele n-o lasa sa stea prea mult cu bb.Daca nu suge atunci cand au ora de masa(de cele mai multe ori bb doarme )asistentele nu discuta si-i picura in guritza formula cu paharul.Si asta mic saracu nici nu stie sa suga.De vina e tot mama ...ca n-are mamelonul format.N-o lasa sa-i dea nici lapte muls pentru ca nu au pompe sterile, asa ca arunca bunatate de lapte.E disperata.Daca cunoaste cineva un medic pediatru care sa-i ofere niste sfaturi bune, ar fi minunat.Maine ii externeaza.
Eu sunt in urma cu cititul,poate recuperez acum.In weekend am fost plecati la tara , ieri m-a accidentat o tanti in spatele masinii cand ma intorceam de la gradi,noroc ca eram singura in masina, si m-am cam fatzait pe la police.
PS: Am tuns-o pe Bria.

poze noi

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Doamne , Eli... nu am cuvinte...am plans la propriu...esti cea mai tare mamica

poze noi

Mergi la inceput

Merci ,Mirtha, asa i-am zis si eu insa mai este o problema cu bb pentu ca nu stie sa suga, ii pune asistenta picaturi de fomula in guritza/pe buzitza nici n-am inteles cum si el da cu limbutza si asa se hraneste .Au dus-o la bb abia a doua zi.Mare diferentza intre spitalele astea: la spitalul universitar mi-au adus-ope Bria la san la 30min-1 h dupa ce am iesit din operatie si uitau sa mai mi-o ia(asta cand eram la reanimare),pe cand la Pantelimon ai ore de vizite la propriul tau copil.

poze noi

Mergi la inceput

Ingrosam si noi randurile muciosilor cu ambele fete impreuna cu al lor tata.Pe cea mica o aspir si la doua ore.Noaptea se trezeste de 3-4 ori , asa ca am luat-o in pat cu mine cel putin pana ii trece raceala Unde sunt noptile in care se trezea la 2 si la 6?

Oli, vazut exercitiile grasanului.Drum bun si las' ca-i buna si vacanta asta ...ca prea va tuciureati de tot.Edit:Beyy, are site gagiul?
Alra, sper ca ati trecut usor peste ziua de azi.
Lauramiron, poate niste manusi ar fi bune pt Caterina in perioada asta.Sanatate multa.

poze noi

Mergi la inceput