*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Miky_ea merci pt aorecieri. Nu am nici o poza de la Pitesti, nu am cum sa ajung pe acolo. Nu stiu de care zici, dar unele sunt facute in centrul Brailei.

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Hera,f frumoase pozele cu Lorena, e o scumpa...Cumva una dintre poze e facuta in centrul Pitestiului?

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neata!

ne inscriem si noi in randul cozonaceilor mucosi! dar mucosi rau....de aseara ii tot curat nasucul, iasa in cantitati industriale, abia a putut sa suga azi-noapte ...nu se curata de tot ... n-are temperatura si e vioi...sa-i pun supozitor? sau numai in caz de temperatura?

offf, asta asa ca i-am deschis usa unei dobitoace, vai ce nervi am...acum vreo 3 zile am primit o vizita de la o nesimtita, nu mi-e prietena dar ne cunoastem si a zis ,ce ar fi sa ma duc sa-l vad pe Tomaso ca la 2 neuroni cati are nu cunoaste numele Thomas..culmea, nici un italian nu-i zice asa...cand mai aud cate o romanca ,,,,,ca ii zice Tomaso mi se- ridica paru'-n cap...de asta n-am prietene romance...stiu eu ce stiu...si cum ziceam , dobitoaca a zis ca daca tot e in zona unde stau eu sa vina sa ne vada...vb vine, voia sa vada cum e casa...ca na ..."ei si-a luat casa" ..sa nu va zic ce copil needucat are, ca si ma-sa...la plecare zice:"ma duc ca trb sa-i fac aerosoli" whaaaaaaaaaaaaaat?
i-am explicat atunci ca daca mai vine vreodata la mine inainte sa se asigure ca fiu-su n-are fir de muc in nas...ca noi n-<avem nevoie de virusii lor de la cresa...a facut o fata ...tot ea..... si uite-ne acum cu muci!!!! imi vine sa mor de ciuda...
Obicei de traista, sa nu suni inainte sa te duci la cineva...nici macar nu suntem prieteni.. cu atat mai mult cand stii ca e bebe de 5 luni care poate doarme sau il deranjezi...si mai vii si cu virusache dupa tine....vai vai...
noh ca m-am descarcat!
Am fost ieri si la sala.., ma simt bine, putina febra musculara dar n-am exagerat. abia astept sa ma duc maine
o zi frumoasa va doresc!!!

mami de Thomas

Ce enervantaaaa. Fara simt, frate. Eu mai nou intreb sa nu fie racit cand se autoinvita cineva in vizita dar sa apari asa si racit mi se pare lipsa totala de bun simt si responsabilitate Sanatate ochiosului si felicitari tie pt sala, bravooo pt vointa

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos... la multe lunizte cozanaceilor care astazi implinesc lunitze frumoase.
Pupicipup]

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Avem 6 lunite!!!!
Poftiti la masa, Victor face cinste azi

Sarbatoritilor de azi

Multumesc, mamici, pentru sustinere, atunci cand am avut nevoie si multumim pentru urarile de azi

Cozonaceii bolnaviori, insanatosire grabnica si multa putere parintilor!

Am inceput si noi dive de o saptamana, mai greut la inceput, acum se pare ca ii place, azi dimineata a ras 150 g de piure de mar cu banana, la pranz papam morcov cu avocado..buuun, ieri era in stare sa linga castronelul cand i-am dat, maine incercam mango

Intrebare-ntrebatoare: alti cozonacei fac kk dupa sau in timpul fiecarei mese solide? Victor de ieri asa a inceput, eu ma distrez de mor cand il vad cu lingurita in gura, sta concentrat si-apoi ii apare un ditai zambetul stirb, deschide gurita pentru papa si da-i si-nghite in continuare, de parca nimic nu s-a-ntamplat

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Olivia,
m-am indragostit de puiul tau
ziceai ca-ti plac nurorile mai purii,carliontate si cu ochii mari?!lucreaza tasu' la avere,lucreaza inca...

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Avem 6 lunite!!!!
Poftiti la masa, Victor face cinste azi

Sarbatoritilor de azi

Multumesc, mamici, pentru sustinere, atunci cand am avut nevoie si multumim pentru urarile de azi

Cozonaceii bolnaviori, insanatosire grabnica si multa putere parintilor!

Am inceput si noi dive de o saptamana, mai greut la inceput, acum se pare ca ii place, azi dimineata a ras 150 g de piure de mar cu banana, la pranz papam morcov cu avocado..buuun, ieri era in stare sa linga castronelul cand i-am dat, maine incercam mango

Intrebare-ntrebatoare: alti cozonacei fac kk dupa sau in timpul fiecarei mese solide? Victor de ieri asa a inceput, eu ma distrez de mor cand il vad cu lingurita in gura, sta concentrat si-apoi ii apare un ditai zambetul stirb, deschide gurita pentru papa si da-i si-nghite in continuare, de parca nimic nu s-a-ntamplat

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Bravooo, Victor, mancacios mic. Al meu tot cu cateva lingurite pe zi La multe lunite, smecheras scump.

Al meu face doar cate un kk, doi pe zi, el care inainte de a incepe dive facea minim 3 (uneori 6), dar nu in timpul mesei, ce nostim

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

OOO Gradina mare....nici nu mai stiu cum arata...sunt ani de cand nu am mai fost...
Scaunelul pt baie l-am luat din Carrefour, si a costat 130 ron, e f util pt noi care nu mai avem alt copilas pt a face baie cu ea. Are la spate si termometru, si limita pt cantitatea de apa pe care sa o pui in cada, si niste ventuze de care se prinde scaunelul de cada. Prima data cand a facut baie in cada si am pus-o in el a plans. Era ceva nou pt ea. Cada mare, alba, apa in jurul ei... Noi o mai punem in scaunel asa peste zi, cateva minute si se joaca cu jucarii, vede altfel lumea din fundulte. O ajuta sa nu cada pe spate sau in fata. E ok din punctul meu de vedre.

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Adriana pup zanica frumoasa si dulce si cuminte. Am facut poze in Gradina Mare, unde erau niste tantari pe masura Gradinii, asa ca am pus aparatoarea de ploaie pe carucior sa nu ajunga "cremenalii" la odor. Iar pozele pe care le are el la Braila...sunt in carucior cu aparatoarea si deci nu f clare...Vreau sa imi spui de unde ai luat scaunelul acela de stat in cada...sunt f interesata.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://family.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=24

Zana mea

Mergi la inceput

Olivia si chiar bea din canuta cu cioc? A mea nu vrea.
Ea bea din cescuta.Si ce baiat mare deja pleaca la plimbare.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Noua, dupa cum ziceam, ne place sa tocaim din cana cu cioc dar tot sunt preferatele.

si ne pregatim s-o luam din loc

Cu dive stam mai bine dar tot nu cine stie ce, inca descoperim si ne obisnuim incet incet.

Va pupam si noapte buna.

Made in the Holy Land

Zana mea

Mergi la inceput

Alra, te asteptam cu vesti bune, sa ne spui ca ati scapat cu bine.

Isa, bafta sa gasesti tel minune (m-ai facut curioasa si am cautat pe net, e super fain) si sanatate multa.

Monicus, la multe lunite printesei Ana, chiar e inaltuta si sta bine si cu greutatea, unde mai pui ca e si asa frumoasa. Bravo, ai facut treaba buna cu

Flore, ce familie frumoasa sunteti!

Eli

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Olivia,
m-am indragostit de puiul tau
ziceai ca-ti plac nurorile mai purii,carliontate si cu ochii mari?!lucreaza tasu' la avere,lucreaza inca...

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Pfoaaai, nici nu indrazneam sa vizez la asa nora stralucitoare, eu is topita dupa Crinuta de muuuult timp...si ce avere?! Pai la cat e de scumpa ea, nu-i mai tb nik...las' ca pune golanu' osu' la treaba ca tot se antreneaza

De la Oti mi se trage, ca vad ca si eu gasesc conotatii de genul in orice.

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Olivia si chiar bea din canuta cu cioc? A mea nu vrea.
Ea bea din cescuta.Si ce baiat mare deja pleaca la plimbare.

Zana mea

I-am dat de cateva ori laptic de-al meu si l-a baut aproape tot, spre sfarsit o tot ridica ca nu mai iesea si a inceput sa planga asa ca am scos la bataie Oricum nu i-am pus decat vreo 60 ml ca n-am rabdare sa mulg mai mult. Azi am incercat cu supita si vad ca i-a placut, de fapt cred ca ii place sa se joace cu cana mai mult dar totusi trage bine din ea ca dispare lichidul.

Pai Lorena e mai smechera daca bea direct din cescuta, nu se mai incurca ea cu cioc E asa frumoasaaaa, de fapt amandoua sunteti

Made in the Holy Land

Mergi la inceput