Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 13
diarux spune:
IROLF

ai dreptate...
DMA
si
sa fiti bine si tu si bebe
cu scaunul la masa... si andrei se plictseste ingrozitor de repede.mai inventam una alta...adik ma fac ca plec...il distreaza teribil sa ii zic pa. si apoi casa gura mare sa pape iar. eh! ce sa ii facem...e mici domle!
multumesc de incurajari cu dintii. sper sa fiti la fel d eoptimiste si luna urmatoare cand o sa fim tot fara.![]()
![]()
![]()
somn usor oll
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
katalyna spune:
dma multa sanatate si stai in patuc, se rezolva, mai stiu si eu pe cineva care cu tratament s-a facut bine.
eu de fiecare data cand mi-am propus sa sun am reusit, daaaar am insistat, suna numai ocupat si stateam si cate 5 min si formam intruna pana imi suna si mie
interiorul v-am zis ca e 24
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
flo1980 spune:
Dma
pentru bebele tau !
Stai cumintica la pat, sa vina cineva sa te ajute cu Maria...
De ce oare o sarcina aparuta mai devreme sau chiar la 1 an de la o nastere e cu probleme? Si mie mi s-a intamplat ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Apropo de fete disparute...Vio_m_tm, Capri ce-i cu voi???
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Caprioara spune:
Helau,
Eu am avut si am o perioada depresiva, fara chef de scris. Am incercat sa citesc doar din umbra. Acum am de citit din urma ceva pagini ca sa fiu la zi.
Insa azi implinim 10 luni, si trebuie sa scriu ca am vesti noi
. Am facut si obisnuita sedinta foto, iar pozele le puteti vedea deocamdata aici, urmand sa le pun si pe contul comun cat mai repede.
Asaaaa, si acum vestile: aseara am pus-o pe olitza si a facut primul ei pishu acolo
. Am dezbracat-o, am pus-o si i-am zis ca facem pishi-pishi la olitza, si a facut
. Cand mergeam eu la pipi mereu ii ziceam ca fac pishu la olitza. Bineinteles ca am felicitat-o, i-am zis bravoooo si am pupat-o, asa eram de fericita, si ea era vesela cand ma vedea ce extaziata sunt.
Dimineatza am pus-o iar pe olitza, cum s-a trezit, si i-am zis iar ca facem pishi-pishi si a facut.
Apoi, dupa masa de fructe am pus-o din nou, a mai facut un pic de pipi si fiind ora ei, i-am zis ca facem si kk; ne-am scremut impreuna, si a facut si primul ei kk la olitza
. Iar felicitari si extaz total
!
Dupa somnul de amiaza iar am pus-o la pipi si a facut. A papat iaurtul si apoi iar la olitza, unde a mai facut un kk.
Seara a facut iar pipi la olitza dupa masa.
Eu zic ca a prins ideea cu olita
!!! Si asta asa, intr-o zi
.
Din ce mai facem la 10 luni: nu pasim inca, dar stam din ce in ce mai des si mai mult ca durata in doo picioare nesprijinite, in echilibru, desi ne clatinam un pic cateodata
. In premergator nu vrea, dar azi am incercat sa pasim un pic cu antemergatorul.
Eu inca nu am CM, dar ma cam doare burtika si am o scurgere pastoasa si alb-transparenta, cam cum era cand aveam ovulatie. Asa ceva nu am mai avut demuuult. Ma gandesc ca bat uratzii la usa si oi avea sindrom pm. Mai sunteti care nu aveti inca CM?
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
irolf1 spune:
Capri felicitari pt reusita!!!! Eu tot imi fac curaj sa incep operatiunea olita![]()
Eu am CM, adica au venit uratii o data, luna trecuta si da inainte sa apara ei
am avut o scurgere alba, gelatinoasa(scuzati descrierea) intrasem la banuieli, m-am gandit si la ovulatie si peste cateva zile si-au facut aparitia![]()
Las-o incolo de depresie, incearca terapia prin scris, noi suntem aici si te citim
si cei mai multi
pt Ilinca
Marina_1609 spune:
FLO, de masline era da...extravirgin

ce m-am ofticat ....
NARCI, zborul nostru a fost mai scurt...de 3 h. am luat de papa cat am calculat ca vom fi pe drumuri. am luat toata mancarea sigilata ca sa nu avem probleme(NAN cutie noua, o sticluta cu apa neinceputa, un borcanel cu pireu de fructe...)
E foarte important sa ii iei ceva de supt pt ca nu le place decolarea si aterizarea si se agita rau. Suzeta, apa in bibe....la noi a mers suzeta. Jucarii care ii plac foarte mult sau unele noi sa nu se plictiseasca... ( eu cam degeaba le-am carat ca nu a vrut sa se joace, a dormit)
- o paturica. eu nu am luat ca i-am luat un pulover in caz ca ii este frig si cei de pe avion mi-au propus sa imi dea una dar nu aveam nevoie. am auzit cazuri cand nu aveau paturica si mai bine sa ai cu tine.
cam atat... haine de schimb in caz de accidente... mancare pt inca 1-2 mese in plus in caz ca sunt intarzieri...
la zborurile transoceanice o fi altfel, mai intereseaza-te ce e voie si ce nu...
caruciorul nu l-am dat la bagaje. am mers cu el pana la usa avionului. de acolo l-au pus bine tot la cala dar deasupra, dupa ce au incarcat toate valizele. cand iesi din avion carutul te asteapta la usa![]()
cred ca nu am fost prea coerenta, dar sunt f obosita. asa ca : iertare!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Caprioara spune:
Flo, Flori si Katalyna,
.
Monica, ma rog si eu sa fie bine samburelul tau
. Sanatate multa!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
violeta29 spune:
CAPRIOARA, si eu sunt tot fara CM, si am patit-o si cu scurgerea aia de zici tu acu vreo saptamana, oare sa ma astept la surprize?Mi-era asa bine fara....Felicitari pentru reusita cu olita
DMA, ma rog pentru tine si pentru bebe din burtica, doamne ajuta sa fie bine pana la final
BOTI, felicitari pentru dintzanul gargaricesc
CAMY, nu-ti mai face atatea griji pentru kilogramele in plus, lasa ca ai sa le dai tu jos dupa ce nasti
MARINA, sa va fie de bine plimbarea, superbe pozele
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)