Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 14
dr_anca spune:
Neata!
Diarux
lasa ca o sa-i erupa baiatului dintisorii. Daca ai chef sa-l chinui fa-i o analiza la Ca, dar eu zic sa astepti ca nu sunt ei pregatiti ![]()
Capri bravo pentru reusita cu olita! Noi facem regulat dar ieri am inchis-o in sufragerie sa spal pe jos si cand m-am intors avusese loc accidentul
. Dar ce sa facem, importanta este perseverenta ca e un obicei ce poate fi deprins usor daca copilul coopereaza.
Felicitari celor care le-au mai iesit dintuci si noi venim din urma cu incisivii centrali sup care sunt abia nr 3 si 4 in ordinea aparitiei.
Noi azi avem vizite care vor fi obositoare ca ne scot din rutina pe noi grupuletul "mama si copilul"
dar ce sa facem asta e.
Noi mergem intr-un parc unde e nisip si copilasi multi si Sara adora sa stea cu cei mai mari si sa-i priveasca. Am achizitionat si set de nisip pentru ca noi doar imrumutam si nu dadeam la schimb
. Acum suntem priviti cu alti ochi de
si am intrat in lumea buna deja.
Spor la treburi! Plec la facut abdomene pana nu se trezeste 
PS Ce fain Marina ca ati fost in concediu in Barcelona. Se vede ca v-ati simiti bine din poze.
pentru Sofia. Arunc un ochi si la poze ca vad ca s-au inmultit iar.
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Biribu spune:
ola fete! nu am disparut, v-am citit da mi-a lipsit inspiratia. si mor de nervi acuma ca scrisesem un maare mesaj personalizat si colorat si s-a dus naibii
... deci am pupat pe toata lumea si felicitat toate frumusetile de pepenasi (ori pepenoi deja
)
noi suntem binisor. piticii simpatici ca de obicei. toni care toata viata lui a luat palme/palmitze in cap de la sor-sa, acuma ca e mobil trece in zbor prin casa si jap-jap cite o palma in capul ei sau al cui e prin zona, si fericit asa rinjeste tot si zice haaaai!!
adik cupilul asta a inteles, ca e de bine sa te trosneasca careva... ana in schimb se ataca rau, deh, acuma nu-i mai convine treaba...
Narci draga mea cind zbori? las ca te descurci tu f bine... sa vezi pe mine ca ma paste se pare o calatorie in tara prin toamna si se pare ca singura cu cei doi plozi... acolo sa vezi povesti de groaza 
trimit sa nu-l pierd si pe asta
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ana_a spune:
neatza
dma
si DD sa aiba grija de bebe si de tine!Stei linistita in pat!
Stefan acu 4 zile a tusit toata noaptea fara alte simptome...si cumma asteptam la fix 4 zile...Matei sa umplut de muci si tuseste
Este fff disperat si necajit ca nu stie ce se intampla cu el, de ce nu poate tine suzeta, este foarte infundat si nu sta sa-i pun ser in nasuc,,,m-am chinuit toata noaptea sa-i desfund nasul si plange foarte tare, se zbate si nu sta sa-i pun serul....
Azi mergem la medic.Acum a mai atipit putin, i-am pus o perinita in patut sa stea cu capul ridicat sa poata respira.Isi tine paturica in brate si se uita disperat la mine parca ma intreaba"ce se intampla mami???"
Offf numa bolnaviori sa nu fie...
Acum stau si ma munstra constiinta ca nu am insistat cu caciula in cap...ca Stefan se tot dezbraca si nu tine haine pe el, este fff calduros, si poate daia sau umplut amandoi de muci ![]()
Toni, prietenul lui Stefan este inca cu sapca, ai mei nu mai poarta de mult...poate i-am lasat cam dezbracati....cine stie....
Desi totusi la camin mai sunt razlet copii bolnaviori. Stefan nu are mai nimic, doar o tuse uscata, el asa face, in schimb asta mic se face bocna....
Eu sunt franta, toata noaptea l-am tinut pe Matei in brate ca altfel plangea, rupt de somn se chinuia sa respire cu suzeta.
Ma duc sa imi fac un cafei zdravan si pe la 9 ma duc cu ei la dr.
Maine aveamin plan un chef, trebuia sa vina soacra sa doarma cu ei, dar in conditiile astea cred ca renuntam...
Ei sa fie sanatosi ca noi om tot chefuii cu alte ocazii...
Numai bine!
proud mammy
ana_a spune:
capri sa-ti traiasca Ilincuta!Superba!Am admirat pozele!Tare sugubeatza!Ce bine seamana cu Matei!Ai doi copii frumosi foc!
proud mammy
Biribu spune:
Ana sanatate la pitici! nu te mai necaji cu caciula ca nu de asta racesc ei, e virala treaba.
apropo de ROR si autism. nu exista vreo dovada cit de cit serioasa ca ar avea vreo legatura. de fapt nu virusurile respective din vaccin erau acuzate ci unul din componentii vaccinului (thimerosal), o substanta ce contine mercur. deci mercurul era cica buba, dar de citiva ani buni vaccinul respectiv in state se face fara acea substanta, tocmai pt ca s-a iscat isteria asta, si din pacate s-a vazut ca aceste cazuri de autism sunt tot atit de frecvente, nu au scazut cum ar fi fost de asteptat. nu mai spun de cazuri de familii cu copii nevaccinati si care au dezvoltat autism. ce e sigur ca are o componenta genetica puternica.
citesc de citeva zile o carte care mi s-a parut mie extrem de utila pt manevrarea copiilor astora (mai ales incepind de la un an jumate asa): Secretul copiilor fericiti de Steve Biddulph. o recomand cu caldura!
pup gasca
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Tecky spune:
Neata'!
In ultimul timp mandra mea imi da trezirea la ora 5,6 sau 7 dimineata...
Dma ma rog ca totul sa fie bine.Am o prietena care dupa 2 saptamani de stat la pat i s-a lipit placenta.
Caprioara am admirat pozele cu Ilinca,am lasat cateva comentarii si felicitari pt folosirea olitei.
moni_or spune:
Salut!
ROR - vaccinul asta e dintre cele obligatorii?
BOBITA, offf, te inteleg, si mie cand are Luca zile din astea cand ma termina psihic imi vine ori sa plang ori sa strig pe el si dupa aia ma simt ultimul om... Si daaa, stiu ce zici cu sotul care locuieste in casa cu tine da habar nu are unde sunt majoritatea lucrurilor, zici ca e musafir. Ce fain ca mergeti in Franta!
DMA
o sa ma rog pentru tine si bebelul tau, Dumnezeu sa-ti dea putere, ca nu e usor sa stai la pat, mai ales ca o ai si pe Maria.
DIARUX
lasa ca mie mi-a spus dentista ca nu e rau sa apara tarziu dintii, inseamna ca sunt gingiile tari si nu va face paradontoza. Ce mai face sor-ta Carmenela?
CAPRI, e superba printesa ta, sa-ti traiasca! Cred ca e cea mai pletoasa pepenasa, nu?
DR-ANCA, Sara nu baga nisipul sau "ustensilele" murdare de nisip in gura? Mie mi-e frica sa-l las pe Luca la nisip ca el totul baga in gura si are o placere speciala pentru ce e mai murdar, gen talpi de pantofi, gresie, parchet.
ANA, offf, multa sanatate lui Matei!
BIRI, pe mine ma ingrozeste chestia asta cu autismul, eu in ignoranta mea credeam ca cu autismul te nasti, nu ca il poti dobandi. Si ce intelegi prin componenta genetica? Ca ma gandesc ca autistii nu prea devin parinti, nu? Deci ce factor genetic ar predispune la autism? A, si felicitari umblatorului Anthony! ![]()
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
ana_a spune:
moni, ROR-ul face parte din cele obligatorii, este rubeola-oreon-rujeola.
biri, asa o fi, nu de la caciula sau imbolnavit, asa zice si sotul care ma nebuneste nici sa nu-i duc la dr pt ca le prescrie antibiotic...
Acu sa vedeti voi ce o sa aud eu din gura babelor de pe ulita
care acu cateva zile ma nebuneau la propriu ca nu au copii sepci...
Am 3 bunici care isi plimba copii pe ulita si ne mai intersectam
VESNIC au de comentat la modul cum sunt imbracati ai mei, ieri una din fetite de 2 ani avea sapca de iarna (cel putin in genul ala a purtat Matei asta iarna+ gluga peste) si al meu era in freza goala...daia ma gandesc acuma ca poate oi fi eu defecta...si apoi mi si groaza sa mai ies cu ei...pana ii trec mucii la Matei, nu ca ar trebui io sa dau explicatii...insa ma obosesc predicile ![]()
in fine....
Matei inca doarme, o sa merg totusi la medic sa-i asculte la plamani.
proud mammy
kamelya spune:
flo multam de 
Katalyna mie indemnitazia imi intra in cont intre 18 - 20 ale lunii
Capri
Ilincai cu codite...ce ia mai crescut parul !!!don'soara in toata regula!!!
zilele trecute au fost 30 grade la umbra si am imbracat-o pe Dari cu rochita cu maneca scurta si sosetele si ma uitam la ceilalti copii si aveau caciula in cap si erau imbracati in maneca lunga...
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008