Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 15
monalac spune:
DMA,exact asa am avut eu.si,din pacate,din luna a 4 a am sangerat continuu.sa dea dumnezeu sa nu treci prin ce am trecut eu.sarcina usoara si un bebe sanatos!
kamelya spune:
DARIUS 
Ana_a insanatosire grabnica baietilor
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
bobitamica spune:
'neata..
DMA....Sanatate multa si sa va ajute Dumnezeu sa fie bine! 
Am o prietena care a avut niste probleme cu placenta. A fost placenta lacunara. Avea goluri in placenta care nu se stia din cauza au aparut. Si cresteau de la luna la luna,dar cu tratament si repaus a fost ok. A dus sarcina la bun sfarsit si are o minune de baietel. Trebuie sa ai incerdere ca va fi bine. Eu zic ca daca sarcina e foarte bine monitorizata va fi ok.
CAPRI...Sa cresteti mari!! e o scumpica Ilinca...si felicitari pentru utilizarea olitei..
MONI...exact asa ii spun si eu sotului ca e musafir,dar are farmecul lui.. Insa cum iti spuneam nu toti suntem la fel. Nu e obligat sa isi incarce memoria cu toate tampeniile...El ma ajuta foarte mult cu Irina..ii da el masa de la 5.30 dimineata sa mai dorm si eu un pic.
Da,mergem la cea mai buna prietena a mea care are si ea un baitele un pic mai mare decat Irina. Nu ne-am vazut de anul trecut cand a fost la mine sa o vada pe Irina....
ANA...Sanatate la baieti! si nu-ti mai face mustrari de constiinta. Si eu o imbrac la fel pe Irina. Acum de cand mergem la kineto i-am luat o caciulita pentru e transpirata rau. Si mie mi-e frica sa nu raceasaca.Abia i-au trecut si ei mucii. In loc de ser eu folosesc sterimar. Se pune mai usor...apoi o aspir iar seara inainte de somnul de noapte ii pun oftamezone picaturi . Si respira foarte bine noaptea.
Succes!!
La multi ani pepenasi nascuti in zi de 14 si 15!! si in special DARIEI de KAMELYA care nu uita niciodata pe nimeni!!!nici FLO nu uita...
Eu,normal ca am uitat ieri..scuze fetelor...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
boticelina spune:
Neata mamicime!
Monica sa dea DD sa fie bine. Nu ti-a dat tratament? In mod normal ar fi trebuit sa te treaca instant pe tratament cu ovule de Utrogestan 4/zi si repaus la pat macar 2 saptamani. Io zic sa nu-ti mai faci tu ganduri negre cu mersul la mare, eventual o trimiti pe Maria la aerosoli cu parintii tai si tu culcusesti samburelul (si te si odihnesti!)
Noi, de ieri, pe langa ca ii merge burta, are fund de maimuta, o doare gingia, acum ii atarna si mucii pina la chiloti. Sigur i se trage de la noaptea dormita fara sac de dormit
. E moale si infrigurata, a semi-vegetat ieri. Io rad de ea ca arata ca un pui de tigan cum ii curg mucii in gura dar mi-e asa o mila
Prima ei raceala...
Ana chiar am citit subiectul de la parinti cu racelile si io tind sa cred ca nu-s numa virale. Uite, a mea sigur e trosnita de la noaptea dormita in frig. Insa n-o sa-i dau antibiotice pentru asta, o tratez cu rabdare si paracetamol. Asta e... Sanatate puiului 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
pica1 spune:
Dma eu sper sa fie bine si sa poti duce sarcina la bun sfarsit.
Capri tot mai frumoasa se face Ilinca. Super faina treaba cu olita. Eu nu am reusit pina acum decit dimineata sa il pun si sa faca ceva in ea...Imi pare bine ca folositi suportul de baie. 

.
Bobita stiu ca este mai bositor sa ii auzi plingand decit cind misuna ca niste titirezi, dar trebuie sa rezisti si sa iti aduni puterile si o sa treci si de asta. Stii ce zicea Boti despre oameni, ca se schimba...asa zic si eu...(scrise perfectionista...) poti sa il schimbi pe barbatul tau 

. Eu am reusit asta, dar partial
.
Eu am reusit sa racesc de la fi-miu. El se pare ca se tine mai bine decit mine...sta cu mucii atarnati pina la buric si e vesel de nu are treaba, in schimb mie mi s-a taiat orice pofta de a face orice.
Mai fetelor, nu stiu cum va descurcati voi cu cumparaturile, dar eu era sa dau ieri in primire. De obicei ma duc singura sau cu sorela si fac cumparaturi, fara sot, dar aseara, dat fiind faptul ca vrea sa isi serbeze ziua sambata, a zis ca merge el la cumparaturi si sa vin si eu sa il ajut...Mare gresala...Mai intai nu avea nici o fisa sa luam cosuri...pe urma ma intreaba pe mine cam ce ar trebui sa cumparam (el stiind cam cata lume a invitat si ce vrea sa le puna pe masa)...Ma duc sa iau farfurii de unica folosinta, pahare s.a. el raminind sa caste ochi la cai verzi pe pereti, iar farfurii si miraiie ca trebuia sa iau din alea de carton si nu din plasctic, ca alea sunt biodegradabile...ma duc inapoi si le schimb. Zis si facut...trecem pe linga umbrele si se gandeste sa ia un suport de umbrela sa ii puna o umbrela sa ii fac aumbra pentru spatiul de joaca a lui Sebi...nu ii ajunge...mai vrea si o umbrela...cadem de acord la una de 2,5 m in diametru (eu am observat ca nu exista pret pe raft la ea, dar facind comparatie cu pretul celei de 3m in diametru am zis ca e ok si ma gandeam ca la casa cind ajungem sa o rugam pe tanti sa cheme un lucrator de la raion sa aduca pretul...).
Bun deja m-am lungit ca o zi de post...mai pe scurt, eu umpleam cosul meu si soata statea si contempla fiecare produs si il alegea si pe cel gresit (ex. nu aveau j&b decit vechi de 15 ani, care costa bineinteles dublu decit del normal, iar soata s-a gandit ca ia din ala si mai pusese in cos si 3 sticle....).
Zis si facut, dupa 3 ore petrecute in nenorocirea aia de magazin mi se face foame sii ii zica ca ii iau ceva de mancare. Isi ia si el, dar el..., dar se protapeste la o masa din aia cum se zice "la varice" (din aia inalta de stai in picioare pe linga ea) in loc sa manince in mers si mai stam si acolo 20 minute....
La casa uita de umbrela si abia la sfarsit cheama un lucrator de la raion, care vine dupa ce isi pierde dinsul rabdarea si se duce el personal sa caute pretul pe raft...Vine in acelasi timp cu tantii de la raion, dar nu o lasa pe aia sa scoata niciun kk din gura ca zice el ca are pretul...Casiera bate codul, soata plateste si plecam...Si vine intrebarea magica din partea mea:
Cit a fost umbrela?
el: Pai atat
eu: Pai atat era cealalta umbrela mai mare...
el: Nu-i adevarat. am luat codul bun...
eu: Sigur nu ai luat codul bun.
el: Dute si vezi tu cu ochii tai. L-am luat din capul raftului.
Eu ma duc sa verific. Vin cu pretul de pe raft pe care scria umbrela 3m...II arat...
el: Da dar eu am luat pretul de pe cutie, iar in cutie era umbrela de 2,5 m
Ma duc scotand flacari pe nas ii aduc cutia si ii arat ca a luat pretul de pe cuitie...dar de pe cutia unei umbrele de 3m...
In sfarsit rezolvam cu umbrela, plecam, ajungeam acasa. Toata lumea fericita, iar eu obosita moarta de parca ma pusese cineva sa trag la jug. Pe cuvantul meu daca mai merg cu el la cumparaturi...Si mai bine o sa-l trimit singur...
boticelina spune:
Bobitzule, Oftamesone asta e safe? Adica pot sa-i dau si io capritzei mele seara la culcare ca sa poata respira peste noapte? E efedrinat?
Monica si gargaritza
Nancy
Ralu79 spune:
Ola!
Dma- Doamne ajuta sa fie totul in regula cu bebe mic
Ana- multa sanatate piticilor bolnaviori. Nici eu nu cred ca e din cauza lipsei caciulei. Nu-ti mai fac mustrari de constiinta ca nu ai nicio vina
Boti- sanatate puiului mic. Sa-i treaca toate cat mai repede
Pica- poate n-o fi fost amuzant, dar pe mine tare m-ai distrat![]()
Capri-
sa treaca supararile. Felicitari pt. statul la olita cu folos. Ce mai face Matei?
Ruxule- lasa ca vin ei si dintii- la vremea lor. Eu stiu pe cineva care la 1 an si 2 luni nu avea nici macar urma de dintisori, asa ca nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei
Pupicei
bobitamica spune:
BOTI...uite aici cate ceva ..contine fosfat de sodiu betametazona- e un corticosteroid cu efect antiinflamator...iar oftamezone N are si antibiotic. Dar eu am luat simplu. Dr de familie mi-a spus oftamezone N,dar am zis sa nu-i pun cu antibiotic. Si ii pun doar seara sa poata respira...ziua ne chinuiam cu sterimar si aspirat...
PICA...eu nu vreau sa il schimb...asa e farmecul lor. Ei nu pot fi ca noi...Adevarul e ca m-ar innebuni si mai tare un barbat atat de perfectionist...eu il vreau pe al meu asa cum e el...dar uneori nu mai pot. Si asta ca sunt singura si le fac aproepe pe toate singura...Tot ce tine de casa acum fac numai eu...el e de dimineata pana seara la munca...Asta e...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
boticelina spune:
Pica
tu sigur te-ai enervat, dar io m-am prabusit de ras nene. Asa era si al meu barbat, n-avea niciun sens sa il trimit sau sa-l iau cu mine la cumparaturi. Ca sa nu mai zic ca el oricum calcula preturile din magazine de la noi in parai si evident totul i se parea scump
In schimb taica-meu e de cursa lunga nene, poti sa-l iei la orice cumparatura si duceeee, uneori obosesc io si el ar mai putea shoppingai. Deci, depinde di uom.
Altadata il pui pe el sa-ti dea lista si-l lasi sa caste gura la articole de bricolaj sau la un mic la varice ceva si rezolvi tu cosul in no time si stress free ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
diarux spune:
DR_ANCA, BIRI, MONI 

sunt pe fuga, doar citesc pentru ca nu mai vreau s araman in urma cu stirile.
ma uit si la pozele cu ILINCUTZA.
la multi ani pepenasilor de azi.
SOR'MIA e bine mersi, ma asteapta sa viu la ea. numai ca ea nu stie ca daca vin, nu mai plec. 
E prinsa si ea cu tot felul de treburi. vb doar la telefon ca nu are niciuna timp de stat pe net.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...