Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

RALU
acu te vazui si pi tini , pacatili meli!!!deci

sa vedem...
am o sindrofie, un banchet, vreo doo nunti....
cu ce draq ma imbrac??????????/

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ana multa sanatate la pitici. Asa a inceput si la noi, Alex muci, dupa cateva zile si Adreea acum am 2 muciosi folosim ser la greu.
La dr eu ma duc, daca imi da antibioticul il iau, sa fie, dar daca nu sunt eu convinsa ca trebuie nu le dau.

Merge greu netu' la mine sau iar sunt probleme cu forumul, trimit asa si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetelor mo mancat in sa merg la dr...si binenteles ca am venit acasa cu reteta de ospamox la 6 ore acu stau si ma intreb...dr astia is dusi rau cu pluta...
Copii nu au febra, io ii las in pace, scot reteta da mai astept.Mor de nervi ca nu pot sa imi vad de treaba si apoi stau si ma plang ca sunt nehotarata...cu antibioticul in dulap...
Care mai sunteti ca mine???
faceti bine si nu ma sfaditi...eventual sariti cu incurajari anti antibiotic...si asa imi iau parleala de la sotul care este impotriva lor si mi-a spus din start sa nu merg inca la medic.
va

proud mammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ana ti-am zis eu il iau, dar daca n-au febra, nu e o tuse ciudata, eu nu le dau. Alex de exemplu tuseste din cauza mucilor, pt ca nu sufla nasul tot timpul i se aduna in gat si atunci tuseste si elimina mucii pi gura Dr mea nu e chiar pro antibiotic tot timpul, dar il prescrie destul de des, in schimb am fost in ultima luna cu Alex de2 ori la Budimex pt ca era seara si prima data avea o tuse care pe mine m-a speriat si daia m-am dus si NU ne-a dat antibiotic, doar nasul curatat, sirop pt gat , nurofen. A II a oara avea febra nu mare 38.5, NU ne-a dat antibiotic si ne-a zis acelasi lucru ca mai sus. Erau doctori diferiti.
E bine sa-l ai in casa si asculta-ti instinctul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Dma pentru bebele tau !

Stai cumintica la pat, sa vina cineva sa te ajute cu Maria...

De ce oare o sarcina aparuta mai devreme sau chiar la 1 an de la o nastere e cu probleme? Si mie mi s-a intamplat

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

aoleu...sper sa nu fie adevarat...eu pana acum sunt bine!

Dma multa sanatate puiule, tie si lui bebe

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana chill, suntem in aceeasi oala, dar io nici macar nu mi-am tarat bulul pina la doc. Vad si io cu okiu liber ca baby e racita, ii curge nasul si alea, alea si o tratez ca pe mine cand sunt racita: am grija sa-i fie cald si bine (fara sa transpire), ii dau seara paracetamol - Panadol (pentru durerea de dinti mai mult), acum o sa trec pe la farmacie sa-i iau si picaturi de pus in nas seara ca sa se poata odihni si am mai gasit pe net si o pomada care se da pe piept pt a usura respiratia (pulmex baby ii zice - urmeaza sa intreb la farmacie mai mult despre ea).

Daca maine se inrautateste (febra mare sau tuse nasoala) o sa-i dau un tel doctoritei. Am si io Ospamox in casa (nedesfacut), dar eu sunt convinsa ca va invinge singurica raceala.

V-am zis ca io-s cu gandirea pozitiva si cu lucrurile bune care se intampla daca te concentrezi asupra lor

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Dma pentru bebele tau !

Stai cumintica la pat, sa vina cineva sa te ajute cu Maria...

De ce oare o sarcina aparuta mai devreme sau chiar la 1 an de la o nastere e cu probleme? Si mie mi s-a intamplat

_

aoleu...sper sa nu fie adevarat...eu pana acum sunt bine!

Dma multa sanatate puiule, tie si lui bebe

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Doamne ai grija de sambureii fratiori de pepenashi!

Nu vreau sa sperii pe nimeni, nici nu doresc asa ceva, este o concluzie trasa de mine!
Poate organismul nu e inca pregatit sau cum mi-a spus mie doctorul meu, "oul" nu e bun, ii lipseste ceva iar organismul il respinge.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ana asa fac si eu, merg la dr cu copilul cica sa-l consulte. stiu ca daca merg imi da antibiotic si tot merg, iar dupa ce ies de la ea ma mai si enervez ca mi-a dat antibiotic, iau retetele ca tot sunt moca dar nu i-am mai dat ultimele 2 datzi. eu am mers la budimex si desi avea copilul febra 39.6 nu mi-a recomandat sa-i dau antibiotic imediat, a zis sa mai astept 2 zile. am observat ca de fiecare data cand am mers cu ea la budimex si tusea ne-a spus sa-i facem aerosoli cu adrenalina, era cam plina de muci si respira mai greu. cred ca de la atata adrenalina o sa fie fan bungee jumping

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

vorbeam cu o tipa care are copilul tot la madam dr si ii spuneam ca plec la tzara pt 2 zile si ca iau toata farmacia cu mine, inclusiv antibiotic si-mi spunea ca madam ar fi foarte mandra de mine ca nu am uitat antibioticul

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Salutare pepenime,

Iaca aparem si noi dupa o oaresce absenta.

Pica m-ai distrat de numa. Asa e si al meu sotz. Deci te inteleg perfect. Si noi ii serbam ziua duminica la un gratar si ma doare capul cand ma gandesc la cumparaturi.

Am inceput sa o intzarc pe Maya. Durere, ce mai. De luni ii dau numai seara. Dupa ce a primit bine biberonul in primele zile, ieri s-a pus pe un urlat de numa. Dupa juma de ora l-a acceptat ca nu avea incotro, ii era foame. Pana la sfarsitul lunii inchidem butica de tot. Nu imi place sa ii dau bibe, ca ea bea toate lichidele cu cana, dar ma gandesc ca 150-200 ml de lapte la o masa e cam mult pt cana, mai ales ca nu prea vrea sa bea lapte. Nu stiu cum o scoatem la capat pana la urma.
Cu cresa e din ce in ce mai bine. De la toamna va merge la timp plin.

Dma, felicitari pt bb . O sa fie bine, sunt sigura. Ai grija, in situatia ta masina e TOTAL interzisa. Eu cred ca faza cu sarcina "neOk" la mai devreme de un an e BASM. Daca e sa nu fie bb, nu e, dar aici e hazardul. Dar la tine e ok :).

Boti, sanatate Gargaritzei. Trece, stai linistita. Si a mea a venit cu virusache de la cresa, si la impartzit prin casa :). Un pic de febra, o data, in rest muci pana la gat si acum tuse, ca ogarul. Vezi sa o culci pe plan inclinat daca o apuca tusea productiva.

Mai aveam de zis, dar neuronu ….

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput