Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 17
dia_filipas spune:
Salut voios si de la noi!
Dma
Doamne ajuta sa fie totul bine si bebe sa stea cuminte pana la termen! Sa te odihnesti (sper ca poti) si sa fii calma! 
Boti
gargarita mucioasa sa se faca bine repede!
Pica hmmm, eu rad da' nu-i rasul meu, ca eu is exact ca sotul tau la cumparaturi...![]()
Ana multa sanatate ursuletului! 
Capri felicitari pt. olita! 
Eu pic de somn, is tare nervoasa si irascibila zilele astea...Cred ca ma duc sa trag un pui de somn cat doarme shmootza.
fetele, o dupa masa placuta va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
katalyna spune:
eu mai bine ma lipsesc sa-l trimit pe al meu la cumparaturi ca ia ce e mai scump. de expl daca sunt rosii cu 5 sau cu 7 lei in piata el ia cu 7, ca pe alea cu 5 nu le vede
asa ca ma imbarc la carutz si merg eu sa cumpar, iar prin hipermarket-uri nici atat, il las cu copiii in masina ca ma apuca nervii, nu are rabdare sa ma uit, daca merg cu el sa-mi cumpar ceva nu pot sa-i cer o parere ca sigur ii place numai ca sa scape de mine si sa plecam.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
katalyna spune:
sunt si eu cam supi ca motzata mea e mucoasa
si a inceput si sa tuseasca, indemnizatia nu a intrat
deci depresia e in floare la mine 
AnnaBaby spune:
La mine indemnizatia a fost virata azi dar deja s-au dus doua treimi pe facturi!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
katalyna spune:
pai si eu tot de-aia o astept ca sa o dau
dma2007 spune:
buna fetelor,
m-am dezmeticit si eu putin, sarumana din suflet pentru gandurile bune
nu stiu ce sa cred , de fapt stiu : fie voia Domnului!
am fost dupa eco la ginecolog care mi-a zis sa iau arefam (progesteron de 200mg) 1/8ore dar de stat in pat nu mi-a zis nimic....l-am intrebat eu si mi-a zis :da, puteti sa nu faceti efort de nici un fel
ma mai duc miercuri la control.sper sa fie bine, oricum va fi cum vrea Dumnezeu
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare
dma2007 spune:
am uitat sa va spun
la 9 luni raportam 9,7kg si 76.5 cm
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare
Tecky spune:
dma si prietena mea a luat 2 saptamani progesteron si a stat in pat si acum are 18 sapt si bebelina e o.K..Sunt sigura ca si samburelul tau va fii bine.
bobitamica spune:
BOTI..ai descoperit ceva nasol in legatura cu oftamezone?
Sincer, eu am citit dar nu m-am documentat daca e efedrinat, dar am intrebat-o pe prietena mea care e farmacista si mi-a spus ca nu e nici o problema sa ii pun cate o picatura seara. Dr. de familie mi-a spus ca ii pot pune de 2-3 ori/zi,dar nu am exagerat.
Eu am cumparat si Carvol...sunt niste pastilute mentolate care ajuta la respiratie..dar eu nu am desfacut nici macar una pentru ca in prospect scrie ca se folosesc dupa 2 ani. Se pune o pastiluta in apa sau pe o batista umeda la distanta de 1,5 m de copil. Un fel de olintharomoterapia care si asta am inteles ca e foarte bun...
Va doresc sa aveti o noapte buna!
Eu am plecat 
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008