Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 18
boticelina spune:
Bobitzule n-am gasit niciun prospect pe net de la oftamesone si atunci am luat Vibrocil pentru ca ne mai prescrisese pediatra si a fost f bine tolerat de gargaritzoaica desi avea doar vreo 6 saptamani atunci.
Insa din fericire n-a mai fost nevoie sa-i dau fiindca i-au trecut mucii
Nici Panadol n-a mai servit in seara asta...
Dma io cred ca va fi bine samburelul. Hematomul s-a format de la decolarea de placenta dar astea de cele mai multe ori se resorb asa ca fa tratamentul si cu DD inainte! 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
Deci nici o indemnizatie... Sper sa fie de bun augur, macar n-a intrat deloc. Ca daca iar intra numa' 600 de lei o sa ma vedeti la stirile de la ora 5...
Chuny spune:
DMA, in primul rand vreau sa te felicit pt sarcina !!!! Eu am avut la sarcina cu Anna hematom si ruptura de placenta in 2 locuri. Trebuie odihna f multa, traseu cu masina de 10 minute maxim ( macar pana se stabilzeaza situatia) si stai in pat cat de mult poti. Ai grija de tine si sanatate.
Eu tot cu blogul meu, mai scriu un pic la el si apoi fac lansare incendiara :-))) Dar sa nu va asteptati la mare lucru pt ca eu nu sunt inzestrata cu niciun talent.
Toate cele bune, sanatate puilor bolnavi!
Sibylle
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
ana_a spune:
Siby, astept cu nerabdare!
Matei a facut febra, haraie urat din piept si tuseste...asa ca am tot stat cu grija si cu ochii pe el...si in final nu am rezistat tentatiei si i-am dat ospamoxul cu 5 minute.
Foarte interesant cum a evoluat...a tot stranutat el de vreo saptamana, a avut usoare stari febrile de 37,6 insa le-am pus pe seama indispozitiei cauzate de dinti...acum a depasit 38 cu nurofen luat, insa starea lui generala si-a schimbat-o brusc de la o ora la alta...
Va
si va doresc o noapte linistita.
proud mammy
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Deci nici o indemnizatie... Sper sa fie de bun augur, macar n-a intrat deloc. Ca daca iar intra numa' 600 de lei o sa ma vedeti la stirile de la ora 5... |
...cummmmmmmmm? ...pai nu mai e valabila indemnizatia cu 85%
Astia sunt chiar atat de nenorociti?
iar m-au apucat dracii

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE
AnnaBaby spune:
Neata, dau o
fierbinte si aburinda!!! Mi-e somn de mor!!!!
Ce m-am saturat de dormitul asta pe apucate, of, cred ca o sa mai dorm si eu ca un om normal dupa ce s-o marita fiica-mea
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Dma si eu am o prietena care a trecut prin acelasi lucru, dar din fericire acum totul e in regula, tratamentul cel mai bun la ea a fost progesteron injectabil. Daca reusesti sa gasesti ar fi foarte bine, la noi nu se mai vinde in farmacii, doar prin strainatate. Incearca sa vezi tot pe forum la anunturi. 
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Tecky spune:
Neata'!
Annababy spune-mi daca Ioana mai se trezeste si noaptea sau doar e matinala ca Raluca?
Camy stai linistita ca indemnizatia cu 85% se da doar ca Ankalaura a depus mai tarziu dosarul si probabil asta este cauza.Eu primesc marita de 2 luni.
Ana mai bine ca i-ai dat Ospamox lui Matei.Cand a fost racita Ralu dr mi-a recomandat Ospamox si eu nu am vrut sa-i dau si a 2-a zi starea ei s-a inrautatit si tot i-am dat si bine am facut.
Noi ne pregatim sa mergem la curte la socrii mei si maine suntem invitate la ziua de nastere a unei fetite de 2 ani...deci avem un weekend plini cu activitati![]()
Va pup,sa aveti un weekend placut!
AnnaBaby spune:
Tecky tot des se trezeste noaptea, plange, dar sunt tipuri diferite de plans, adica o parte din miorlaieli se rezolva repede, doar cu putina apa si putin leganat, iar altele necesita sa ma asez cu ea pe pat, si incepe si se foieste de pe o parte pe alta, pe burta, pe spate, se ridica in fund, eu iar o asez culcata, si tot asa vreo ora, dupa care in sfarsit adoarme, insa eu nu pot sa plec de langa ea, nu pot s-o mut in patul ei ca simte si se trezeste, si apoi se face 6 si gata, da desteptarea! Si cam asa se defasoara noptile la noi

Partea cea mai nasoala din toata chestia asta e ca se va obisnui sa dorm cu ea si exact asta nu vreau

,dar ce sa fac?In brate nu adoarme in momentele alea cu nici un chip.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ankalaura spune:
CAMY / TECK - n-am depus mai tarziu, ci chiar pe 7 ianuarie, doar ca au ratacit tantile dosarul, ca asa e-n tenis, si uite ca inca nimic. Dar ma mai uit luni...