Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 19
irolf1 spune:
Neata!
Anka io te urmaresc
ca mie imi intra in aceasi zi cu tine.
Este cineva care a depus la sector si nu in Hambarului si a primit deja marit? Mie mi-a spus sa astept in mai sa vina marita, dar la cum se fac treburile pe la noi, poate pana in decembrie vine
irolf1 spune:
Anna ma uit acum la Alex cum doarme, plange sor'sa langa el si el bustean
, bine cred ca l-a mostenit si pe tacsu' care poti taia lemne si el nu se trezeste
. Cand era mic era o idee mai rau ca Andreea, adica era mai agitat, se trezea mai des, am leganat la el de-am facut sant in casa. Acum totul e bine, e greu cu noptile nedormite, dar o sa iasa soarele
Andreea si-a schimbat si ea programul, pana acum dormea 8.30-9, acum la 7 pleaca la gradinita
, noaptea la fel cu 2-4 treziri, dar adoarme repede, numai ca eu nu pot adormi imediat si o tin dintr-o sculare-n alta![]()
va 
kamelya spune:
neata
va dau o 
ANA_A 
SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
dr_anca spune:
La multi ani Ana_a sa fi sanatoasa si fericita laturi de cei dragi
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ankalaura spune:
IROLF - cre' ca sunt mai multe care au depus direct la sector. CAPRI sigur. A depus tot in ianuarie la inceput si a primit indemnizatia luna trecuta daca imi amintesc eu corect.
Parerea mea e ca treaba cu asteptatul este o poveste ... Cel mai bine e sa te asiguri ca nu ti-a incurcat vreo tante dosarul, actele, contul....
atb spune:
LA MULTI ANI!!!
Ana_a, sa-ti dea DD multa sanatate si tie si puisorilor tai, multa fericire si iubire alaturi de toti cei dragi tie!
Noi ne-am intalnit ieri cu Iza si Timi s ne-am scos cupiii la "culturalizare", la concerte in aer liber, cu aceasta ocazie am halit si noi cate-"un" mic, si-o gura de bere! ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
moni_or spune:
ANA_A, la multi ani, sa fii fericita mereu alaturi de familia ta frumoasa si sa aveti intotdeauna aceeasi bucurie de viata si atitudine de invingatori! 

Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
bobitamica spune:
neata..
ANA...La multi ani!!! sa fii sanatoasa si fericita langa familia ta!!
ANKA...sunt in aceesti situatie cu tine. Am depus pe 14 ian. al doilea dosar. Dar mi-au spus ca la sf. lunii imi vor intra banii. Mie doar in aprilie mi-au intrat pe 16 pentru ca a fost pastele,am banuit eu. De regula dupa 22 ale luni intrau banii...
TECKY...si noi mergem la petrecere maine...baietel de 2 ani. Ce sa ii cumpar cadou???
BOTI..merci de raspuns.. O sa iau si eu in calcul vobrocil.. Nu de alta dar am incerede in tine. Stiu ca te documentezi. Eu am citit despre oftamezone si am intrebat 3 oameni "competenti"..dr familie,farmacista si un neonatolog...merci inca o data.
Ma duc sa pun de mamaliga. Vreau sa ii dau maimutzei mamaliguta cu spanac si ou...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
boticelina spune:
Ana_a, La multi ani! cu bucurie si implinire alaturi de sotul tau si de cei doi pui minunati1 Ai luat decizia cea mai buna sa-i dai antibiotic lui Matei in cazul asta. Antibioticele nu-s chiar bau-bau, doar trebuie facut uz, nu abuz.
Anna_baby imi pare tare rau pentru noptile voastre agitate. Stiu ca ti-e teama ca ai putea crea obiceiuri proaste dar poate n-ar strica sa incerci sa dormi o perioada cu Ioana. Si daca va odihniti mai bine castigati amandoua. Iti garantez io ca nu o sa dormi cu ea pin' se marita. Astia mici abia asteapta la un moment dat sa-l ia pe nu in brate si atunci o sa vrea sa doarma si singura.
bobita mutumesc pentru incredere, eu sunt genul care nu ma arunc oricum pe medicamente dar si cand o fac aleg medicamente care sunt pentru grupa de varsta, in cazul asta pentru copii peste 6 luni pentru ca sigur exista in spate cercetari, au fost studiatele dozele pe categorii de varsta si greutate, alea-alea... De-aia n-am luat Oftamesonul, pentru ca nu i-am gasit prospectul pe net sa vad de la ce varsta se poate da si in ce doza...
atb-ule, ca mi-ai adus aminte de bere, am vazut in parc saptamana asta o mamica cu caruciorul si cu o bericioaica in mina si era cat pe ce sa ma scandalizez
Mi-a fost rusine de mine apoi ca am gandit rau. Sper ca v-a priit iesirea 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
LA MULTI ANI,ANA A!sa fii sanatoasa si fericita!
fetelor,codrin s a invinetit sub ambii ochi.m am gandit ca poate e de la ciupiturile de tantari,ca am fost aseara in parc si sunt tantari cu duiumul,dar mi e frica sa nu fie altceva.poate semnifica ceva patologic?