Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 20
Dianami spune:
Ana, multi ani cu sanatate, bucurii si multe impliniri langa cei care te iubesc! 
Bobita, Boti, Ophtamesone nu are efedrina ci un pic de corticosteroid. Se poate folosi pt. cateva zile si la copilasi mici. Ophtamesone N are si antibiotic si il puteti folosi cand exista si infectie.
Mona, s-a invinetit peste noapte? E rau? Muscaturile sunt delimitate, ti-ai da seama...A cazut de curand?
Pup toata bostana
.
Diana, mami de Iulia si Andrei
bobitamica spune:
BOTI,DIANAMI...multumesc mult!!!
ANNA..poate ar fi mai bine daca ati lua-o cu voi in camera un pic..Nu stiu ce sa spun,nu vreau sa iti dau sfaturi,dar poate simtea ea ceva. De ex. Irina s-a trezit intr-o tipand si urland. Cred ca a vista ceva urat si am luat-o in brate si i-am spus ca e cu noi si nu plecam de langa ea..de atunci nu mai avem probleme. Sau incearca sa ii dai un biberon cu lapte in somn de la 11 .La noi a funcionat si doarme toata noaptea...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
monalac spune:
DIANA MI,parca de aseara era putin rosu la unul din ochi.de cazut n a cazut rau,adica a mai cazut,dar pe covor,in casa.
si nu e vanat-vanat,ci rosu vinetiu.la unul din ochi se vad si vreo 3 muscaturi de tantari,dar la celalat nu se vad....of,sunt ingrijorata,ai idee daca semnifica ceva grav?
Dianami spune:
Mona, pielea de sub ochi este foarte subtire. Vasele de sange din zona se sparg sub ambii ochi daca s-a frecat mai tare, daca l-ai sters/spalat mai apasat, daca s-a lovit la nas. Cazul mai grav este fractura de os nazal, dar erau si alte semne, ai fi vazut. Sau daca faci rinoplastie
.
Din cauza muscaturilor nu cred ca s-ar fi invinetit simetric.
Diana, mami de Iulia si Andrei
ana_a spune:
fetelor va multumesc din suflet pentru atentie si urari!
Sunteti niste dragute!
Azi dimineatza ma intreaba sotul cati ani implinesc si io zic 33...dupa care imi spune mirat...pai numai 2 ani este diferenta intre noi?
La care io zic, nu ca 3 ani! Apoi am inceput sa calculez cati ani am de fapt
ca sa imi dau seama ca io am implinit 32 nu 33...vai ce tantalaie...sa nu stiu eu cati ani am!!!vai de neuronu meu ![]()
Matei este bine, mai muceste, tuseste putin, febra sub control...eu zic ca scapam cu bine, deci ne pregatim de party.Vine soacra la ora 18 sa stea cu ei si noi o intindem la crasma ![]()
Stefan tocmai a plecat cu tati pe vale la pescuit
mai mult la joaca ca pescuitul pe vale este interzis insa na...copii sunt copii, este dus cu inca un pusti de o varsta cu el si tati a lui, sper sa nu aiba probleme...au vazut aseara o emisiune pe tvr2 cu concurs de pescuit si na mai tacut o sec....asa ca au luat rame si s-au dus sa-si faca damblaua.Sunt atat de simpatici (cei mici) si de incantati de mers la balta de iti vine sa-i mananci cu tot cu undite ![]()
Matei doarme, astept sa se trezeasca sa manance si apoi mai vedem ce facem.
Azi dimineatza a servit o juma de rosie, o mananca cu o pofta de zici ca-i dai bomboane, rupe pielea cu cei doi dinti si molfaie pana nu mai ramane nimic. In continuare este innebunit sa manance singur, abia pot sa-i strecor cate o lingurita de mar razalit, din care jumate ramane pe cocean sa-l rontaie singur...Ieri mi-a zmuls din mana osul de la pulpa de pui...a trebuit sa il dau cu ceva carnita pe el si asa a rontait cu o pofta la el...pana i-am pregatit eu mancarea
mai apoi abia i l-am luat din mana sa-i pot da sa manance...a plans un pic dupa el de ma bufnit rasul cu ciolanul lui...pacat ca nu m-am gandit sa-i fac poza!
La doctor l-am pus pe cantar, nu are decat 10 kile si 100 de gr cu tot cu pampers, el nu-i foarte gras insa are in dotare 2 obrajori zdraveni care il fac sa fie mai grasan decat pare, insa sa lungit frumos.
o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine
proud mammy
boticelina spune:
Ana distractie placuta la carciuma. Deci te dadeai mai senioara decat esti, ai? ![]()
Mona nu stiu ce sa zic de Codrin,si eu tot la o lovitura ma gandesc...
Diana uelcome back
sar'na de info, puii tai ce mai fac? Andrei e tot asa de categorie grea cum luase startul?
Ralu pe 17 iulie vin in Arad (cu tot cu capritza din dotare). Ne faceti cunostinta cu Mirunicimea sa? ![]()
Edit: pfuai, acuma vazui ca aveti si petrecerea de un an pe 18, clar ne auto-invitam
Io vin la o nunta care-i pe 18, pe Mures, nunta de artisti nene, sa vezi acolo distractie, yupiii!
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
BOTI,DIANA,sarumana de raspunsuri.l am sunat pe sot sa l intreb daca a cazut codrin cu el cand eram prin bucatarie si mi a zis ca a cazut o data,dar nu rau...of,s o fi lovit atunci?
l am cantarit si eu alaltaieri,are 9750kg imbracat cu body,pantaloni scurti,cu pampers si incaltat!nu e gras,,dar e vanjos.
a inceput sa mearga f bine,se ridica fara sprijin de jos...dar afara parca tot mi e frica sa l las singur...
danseaza cand aude muzica si ieri` a zis pt prima data ''mama'',dar de atunci n a mai repetat.
MAITREYI,ce mai face alexandra?
DIARUX,parca ziceai ca vrei sa ma intrebi ceva de un vaccin.si eu vreau sa te intreb ceva,de unde pot sa fac rost de metodica pt titularizare la romana?
cred ca o sa mi iau reductil ca sa slabesc mai repede,ca nu ma mai suport.
Caprioara spune:
Helau,
Multumim de aprecieri, urari, si bataile pe umar 

.
Ana_a,
La multi ani
cu muuuulta sanatate, fericire si impliniri alaturi de baietii tai!
Diana_mi, bine ai revenit
!
Flori, eu am depus dosarul la sectorul 1 pe 5 ian, dar era prima ora cand depuneam, caci am inceput cic-ul chiar atunci. Am primit deja de 2 ori indemnizatia (85%), acum ar trebui sa vina a treia oara.
La noi operatiunea olitza merge foaaarte bine
. Ce nu merge e dormitul noaptea
si faptul ca nu bea decat din tzitzi sau la linguritza. Uneori mai accepta sa bea ca omul mare din cescutza. I-am luat si cana cu pai, si cu mututoi, dar geaba...
Pe Mati il operam vinerea viitoare de polipi.Am emotii, pentru ca e cu anestezie generala si el are vreo 17-18 kg.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Ralu79 spune:
Ola ola
Am inceput cam pleostita sa citesc dar acum sunt super happy!
La multi ana alaturi de minunata ta familie!
Boti- yupiiiiiiiiiiii

De-abia va astept! Cu mare drag! Cat stati? Yeaaaaaah va vad live. Ce ma bucur. Da da chefuim si-ti dau si tie o bere in mana si-ti fac poza![]()

Dianami- ma bucur enoooorm ca ai revenit! Imi lipsea tare felul tau calm in care ne linisteai si ne sfatuiai. Un mare pupic. Ce fac puii?
Capri- tin pumnii sa fie bine cu operatia lui Matei. Eu zic ca va fi super.
Monalac- sper sa nu fie nimic grav. Eu nu stiu de la ce poate fi.
Chiar, oare Alexandra de Maitreyi e ok?
Pupicei tuturor si un week-end minunat
Gini75 spune:
ana_a, LA MULTI ANI cu sanatate!
Eu acum m-am intors din oras franta, Irina la fel. Irinuc are dermatita atopica si am plecat sa cumpar Stelatopia crema emolienta (care nu stiu de ce nu se mai gaseste) si m-am dus la o farmacie unde am vazut pe site ca au produsul. Bineinteles ca era o greseala pe site si asta am constatat dupa ce am strabatut orasul de la un cap la altul. Pana la urma am gasit, intr-un alt colt de Bucuresti.
Ieri am fost la ziua unei fetite de 3 ani (Bobita, i-am luat un trenulet gonflabil, cu bile) si Irina s-a comportat neasteptat de bine, a studiat pe toata lumea, s-a uitat la copii mai mari cum se joaca si a descoperit si ea niste jucarii pe-acolo care au captivat-o. Am fetita mare, ce mai...
Dma,
sa fie bine.
Boti, am luat si eu iaurt Olympus si vreau sa spun ca mi-a placut foarte, foarte mult.
Pica, m-am distrat copios de intamplarile voastre.
Capri, si eu am facut la 5 ani operatie de polipi, tot cu anestezie generala si a fost ok.
Edit: daca vrei sa scoateti poze pe hartie, la Carrefour, pana la sfarsitul lunii mai, pozele 10x13 costa 0,19 lei.