Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Ana!!!!!!!!Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!
Ankalaura scuze,am inteles eu gresit
Anna las ca se face Ioana mare si scapi de noptile albe.
bobitamica eu i-am cumparat hainute fetitei la care mergem maine.Jucarii m-am gandit ca o sa tot primeasca si inafara de jucarii si hainute alte idei de cadouri nu-mi vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Ana_a LA MULTI ANI!, SA FII FERICITA SI IUBITA!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANIIIII!!!!!!ANA sa fii fericita si iubita, ce tinerica esti
Noi acum am venit de la un botez, Clara a fost un exemplu...a cucerit pe toata lumea, rade intr-una si la oricine, sta in brate indiferent daca cunoaste sau nu dar mi-a rupt spatele ca tot vrea sa mearga....fata mamii fata
Am sa pun niste poze

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

LA MULTI ANI ANA! Sanatate, noroc si multe bucurii alaturi de frumoasa ta familie!

Noi suntem franti de oboseala. Azi cu mic cu mare am lucrat in gradina, am semanat, am plivit si am sadit o multime. A fost superb cu tot familionul in gradina, cei mari la munca, Ana la bagat de seama si Victor testa terenul sa vada daca e bun de sadit (cu alte cuvinte si-a bagat la pamant in gura de m-a terminat dar el a fost tare fericit ) I-am asezat o patura pe langa noi si ii tot dadea roata, ar fi venit dupa noi dar pamantul era cam zgronturos pentru labutele lui asa ca statea pe marginea paturii si indesa la pamant in gura Deja stiu ce o sa gasesc maine in pampers.
Si-a mai revenit cu pofta de mancare dupa varicela si raceala si dinti si am observat ca ii plac mancarurile cu gust domnule. Adica mananca cu placere daca ii pun leustean sau tarhon sau marar in mancare. Asa ca m-am conformat si azi i-am dat mancarica de dovlecel (dovlecelul oricum e all time favorite) cu putin morcov, telina, praz, suc de rosii si marar + un galbenus de ou. A ras tot. Ma rog la noi asta inseamna cam pana in 200g la o masa ca nu e mare mancacios, dar e mare pofticios. Mai roade cu placere frunze de ceapa verde si felii de castravete. In rest e un zambaret si jumatate asa cum v-am mai spus deja de 100 de ori dar deh, e al meu si sunt innebunita dupa el

Pup pepenasii, somn usor, vise placute!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANA_A LA MULTI ANI SI SA FII FERICITA O MIE DE ANI ALATURI DE CEI TREI BARBATI AI TAI!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

TEKCY,GINI..merci de sfaturi!
Am luat pana la urma un elicopter tare haios. Merge si scoate un fel de limbuta...bineintele si canta. Irina e super incantata de el. Si i-am mai cumparat o carticica cu creion. Va fi piesa de rezistenta. Creionul se uple cu apa si poate picta paginile cartii care se vor colora de la apa. CAnd se usuca foile raman iar albe...Ce sa mai...mi s-a parut super tare.
Si eu sunt franta. Am fost afara vreo 5 ore daca nu mai bine...

GINI...cum ti-ai dat seama ca dermatita atopica?

Eu vreau sa ajung cu ea la Stanciu. De 5 zile nu accepta nici un fel de carne,legume sau ou. Vreau doar iaurt,cereale si lapte...Trebuie sa fac ceva...sa o vada cineva..

Ma duc la dus si apoi la
Va doresc noapte buna!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Mona nu cred ca trebuie sa te stresezi cred ca e de la cazatura si a mea a dat obrazul-partea de sus de dulap si s-a invinetit sub ochi dar nu tare as putin roz-violet. Felicitari pentru 'mama" si mers.
Poti sa il scoti la iarba verde sa-l lasi sa mearga singur daca ti-e frica ca pica.

Diana bine ai revenit!

Capri eu de cand i-am bagat biberon am 1 singura trezire de obicei la 3 sau 4 mai rar la 5, culcata la 9 seara. A mea nu trezea chiar ca Ilinca dar aveam culcarea la 8 si trezirea de la 23, 1, 4 , 6 asta de cand mai crescuse de pe la 5 luni. Ca de pe la 2-5 luni se trezea o data de 2 ori. Eu am ajuns la concluzia ca ii este foame.
Dupa ce am nimerit laptele care ii place era sa renunte la san. Sugea bibe dim si seara si apoi nu mai vroia san dar noaptea si pe timpul zilei tot tragea de mine daca ma vedea deci nu mai e asa usor de intarcat. Acum continuam cu sanul de alinare si pt adormit la pranz si nu o vad sa renunte prea curand parca e drogul ei preferat.

Noapte buna la toata lumea!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOBITA, sa stii ca si Luca a avut o perioada tot asa, exact cum zici, doar iaurt, lapte si eventual cereale, legume si fructe ioc. Eram disperata, am zis ca o sa ajunga in spital pe perfuzii, dar eu sunt convinsa ca a fost de la dinti. Dupa ce i-au crescut 5 si a facut o pauza, imediat a inceput sa manance si sa doarma mai bine. Poate au contribuit si vitaminele pe care i le-am dat, Multisanosvit cu Fe, dar in principal cred ca a contribuit faptul ca a fost o pauza la crescutul dintilor. Acum iar are o perioada ciudata, cand culmea, mananca legume dar in rest mai nimic in afara de lapte, iar azi am vazut ca ii iese al 6-lea dintisor, deci probabil are legatura cu asta. Eu zic ca si la voi sigur e de la dinti.

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

BOBITAMICA, eu as zice sa nu te stresezi inca.In fond nu sta nemancata nu?Si alexandra mi-a facut cam trei saptamani figura, manca numai san, cereale si iaurt,a fost doar o faza si a trecut de la sine, poate o fi fost de la dintisori sau cine stie...
TRULI_LULI, ce tare faza cu pamantul.M-am amuzat copios!A mea inca n-a avut ocazia, dar daca da de pamant sunt convinsa ca-si indeasa in gura cu amandoua mainile
DANA, sa va fie de bine petrecerea, pupici la domnisoara mergareata
CAPRIOARA, hai sa te uimesc, de vreo trei zile doarme fetita mea bustean ,se culta la 9,30 si se trezeste la 12 , la 2 si apoi dimineata la 9,30 .e prima data in opt luni cand am dormit si eu 7 ore legate, inca nu-mi vine sa cred, sa vedem acusi cat o tine minunea.Faza e ca am stricat salteaua din cauza asta, ca sanii mei saracii aveau un anumit program, si cum copilul n-a respectat programul, m-am trezit de dimineata intr-o maaare balta de lapte, care desigur a patruns pana la saltea
ANA_A, ce tare faza cu osul, pacat ca n-ai reusit sa-i faci poza.
BOTICELINA, eu am folosit Pulmex baby, cand am avut copilu' mucos, am dat-o seara pe piept, si a dormit fara probleme, desi era fornaita rau.
PICA, sotul tau e un dezastru la cumparaturi.Eu am un maaare noroc, pot sa-mi trimit si singur sotul la cumparaturi fara probleme,stie ce sa aleaga, cauta diferentele de pret, etcsunt o fericita.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Helou si buna dimineata
Am citit tot, dar nu mai stiu ce anume
Am avut si inca mai am treaba de nu mai pot. Am scos o tona de haine, am mutat altele, alea groase le-am "retras" la iernat, am scos rochite de vara, facut loc in sifonier si pentru Erika... Numai asta am facut in ultimele 3 saptamani, ba chiar am terminat si curatenia de Paste
Si am re-gasit pe cineva care sa ma ajute cu curatenia... sper ca de data asta sa nu mai dispara ca magarul in ceata ... Chiar nu ma pot ocupa de toate astea, stam si afara de doua ori pe zi cate doua ore, pana ii dau Erikai sa pape dimineata, pana mai doarme nitel, trebuie sa o iau pe Eliza, si tot asa, pune masa - ridica masa, culca pe una, imbraca pe ailalta...

Ma bate gandul sa ii schimb fetei programul de masa... Sa trec pe program de copii mai mari... cu mic dejun, gustare la 11, masa de pranz la 2. Pe Eliza o trecusem la programul asta dupa 1 an si 2 luni. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput