Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am uitat sa va spun ca am mai dat jos un kil si ceva, ma indrept spre 68. Incep, incet incet, sa mai incap in cate ceva dintre haine....
Cand o sa ajung la 62 o sa fie relativ ok. La 58 o sa fiu in extaz si dau o bere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Anka cred ca e ok, adica daca vezi ca merge o zi doua, nu vad de ce sa nu-i modofoci programul. Si eu vreau sa fac o schimbare saptamana asta, Ioana papa lapte pe la 7-8 si apoi masa de pranz la 12, asa ca m-am gandit sa-i dau o gustare pe la 10, mut pranzul la 1, si scot laptele de la 18 pe care o sa-l dau la culcare in loc de cereale. cerealele le mut la gustarea de dimineata. Cam asa ceva.

Capri si eu am facut operatie de polipi chiar de 2 ori, ca s-au regenerat. Prima a fost la 3 ani si a doua pe la 8. Fara anestezie ca am simtit tot si a fost o trauma pt mine. asa ca poate e mai bine sa fie o anestezie generala, astfel nu vede si nu aude nimic si nici nu tine minte mare lucru.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Cu polipii - dupa ce am mers la o mie de orelisti cu Eliza, am ajuns la unul mai iscusit, care ne-a dat, in sfarsit, o solutie care functioneaza. Important e sa nu ajunga copilul sa nu mai auda, ca altfel se trateaza si in timp se retrag de tot. Ne-a explicat doctorul asta cum vin tereaba...
Toti doctorii dinainte ne-au dat fel de fel de tratamente care abia daca tineau secretiile sub control. Si asteptam sa creasca si sa ii operam. Ma rog, asta dupa ce am umblat si la alergolog si peste tot, ca nici unul nu ma clarifica exact ce se intampla, faceam degeaba tratament si copilul tusea de ziceai ca ii sar acum plamanii...
La noi, toti se reped la cutit. Ori, nu e chiar asa...

Si eu am patit la fel, m-am operat de noduli pe corzile vocale, vax... in Franta nu se opereaza asa ceva. Si cred ca nici in alte parti. Evident, operatia nu a rezolvat nimic, am aceeasi sensibilitate dar acum stiu la ce sa am grija si de ce sa ma feresc.
In schimb, operandu-ma, am petrecut 6 saptamani in spital, am platit o groaza, deh, ca la noi... si tot asa...

Mergi la inceput

Alooo, de unde naiba iau eu un aquadraw??? Nu vreau minimat, ci de-ala maricel. Cam asa la dimensiune. Preferabil cu printese

Ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu tocmai am aflat ca vineri vom participa la baby expo la "Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea" !
acum ne pregatim constiincios

pupici
we placut

apropo, NARCI, cand vii? o sa stai in bucuresti? poate ne vedem

vro intalneala ceva se organizeaza in curand?

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ana la multi ani! multa sanatate, bucurii si fericire iti doresc.
ieri a fost si ziua sotului meu am petrecut la iarba verde impreuna cu alti sarbatoriti, ne-am simtit foarte bine toti iar Irina i-a facut cadou lu' tati primii ei pasi
pe 13 a facut de fapt primul pas singurica iar ieri si-a dat drumul la mers, e scumpa foc.
o sa pun si poze cat de curand.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95398/" target="_blank">concurs

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput