Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

ROR-ul i l-am facut lui Alex pe la 8 luni, parca, ca tre sa ma uit in agenda sa va spun sigur, oricum nu avea un an. era epidemie atunci si ne-a chemat mai devreme. Nu stiam atunci despre autism, l-am facut si gata, nu s-a intamplat nimic. Cateodata stau si ma gandesc cum mai bine, sa fii plina de informatii si sa te stresezi ca ce se poate intampla sau merge si asa cu minim de cunostinte. Singurul lucru care a contat pt mine legat de vaccin a fost sa fie copilul perfect sanatos.

Diarux
si sa treci mai des pe la noi

Camy lasa mama kg, ca le dai tu jos. In sarcina cu Alex am luat 32kg la Andreea am zis ca nu se mai poate asa, dar tot m-am ales cu vreo 22kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
MULTE LUNITZE SARBATORITILOR DE AZI!
cine a primit indemnizatia marita pt prima data luna asta sa imi spuna si mie ca la mine nu a ajuns inca (in cont nu prin posta)! multam mult!

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Hello! fetele unde sunteti? Noi acum am reusit sa ajungem acasa, tre sa le dau sa pape si nani.

Mergi la inceput

Eu cred ca in curand o sa renunt la scaunul de masa, am ajuns sa-i dau sa manance oriunde in alta parte mai putin in scaun. Nu stiu ce sa-i mai fac. Jucariile de pe tavita le arunca pana la ultima dupa care se ridica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce e cu linistea asta aici?Eu am chef de palavrageala
Stiti ce vaccinuri tb sa facem la 1 an?
Marina am admirat pozele si am retrait momentele din luna mea de miere pe care am petrecut-o in Barcelona si am poze exact in aceleasi locuri.Sofia este o scumpica.

Mergi la inceput

Tecky asta ziceam si eu ca-i liniste. Ma duc sa-i spal, sper sa apuc dupa sa mai intru, depinde cum doarme mandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna seara dragi fete,

Eu sunt franta de oboseala. Azi am fost la kineto si Irina urla cat o tin plamanii..Ma oboseste psihic. Incep si eu sa plang la un moment dat ca nu mai pot. Apoi cand termina si o iau in brate incepe si rade si "vorbeste"...nu stiu cum sa fac sa ma detasez de starea asta...
IRISS...maine mergem la 13.30. Poate ne vedem...

MONI...si eu sunt o perfectionista. Mi-e groaza ca sunt asa,dar nu pot sa nu fiu. Daca ma scoli la 2 noaptea si ma intrebi de un anumit lucru din casa cu ochii inchisi ma duc si ti-l aduc, in schimb al meu sot nici nu stie unde e sarea de ex. Si ii spun,se duce dar nu o vede. Ma apuca nervii atunci...Dar incerc sa nu mai fiu asa,sau cel putin sa nu-i mai spun lui nimic. Nu suntem toti la fel. Nu trebuie sa fie ca mine.

NARCISA
...ma intrebai unde vreau sa plec. Noi doua o sa mergem in Franta o perioada si o sa zburam din 2 bucati. Zburam cu Lufthansa si avem transfer la Munchen. Zburam 2 ore si 2 ore iar 1 ora stam in aeroport. Oricum mi-e frica de mor. Trebuie sa iau un rudotel sau un distonocalm.Mi-e groaza de zborurile transatlantice. Eu am un var in USA,dar sincer nu mai am curaj sa plec dupa ce am fost in Canada.

Narcisa..am inteles ca nu avem voie cu cutia de lapte si termos la bagajul de mana. Mie mi s-a spus sa imi iau biberoanele intr-o punga transparenta. O sa imi iau un dozator din plastic pentru lapte .
Eu o sa iau pampersi,un schimb de haine ,servetele umede,3 biberoane,500 ml apa plata si 2 borcanele cu mancare. Unul cu fructe si celalalt cu legume. Si vreau sa iau caruciorul la bagajul de mana.Are doar 6 kg. Mi-e greu cu ea in brate cat stau sa schimb avioanele. Si e util si cand ii voi da sa manance mai ales ca si noi vom merge singure...MA mai gandesc si iti mai spun ce o sa mai iau cu mine sus.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor am fost azi la eco si am placenta dezlipita si un hematom, sunt disperata...
va rog daca puteti sa va rugati si pentru noi, sa fie bine!va multumim

nu stiu ce-o sa fac ca am si biletele la mare luate, si trebuie sa merg!o sa stau numai in pat

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Dma sa fie bine
Dar dr ce a spus?

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Fetele care ati putut suna in Hambarului, cat ati incercat frate?? De doua zile sun in continuu si in continuu este ocupat. Si la fel se intampla si in ianuarie...

Eu NEVER ... nu am vorbit la tel la ei si cand am intrebat portarul, daca acolo nu suna nici un tel, mi-a zambit pe sub mustati si mi-a zis ca ele nu raspund la tel :D

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput