Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisa.s

Ruxule,Salutiiiii.Chiar ma gandeam la tine.Pai dupa un an, asa...Oricum, stai tu linistita ca ii apar

Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

am inteles

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Marina, Anaco bine ati revenit!

Vazut pozicile noi, lasat cate un cuvintzel....

Gargaritzo felicitari pentru dintzuc!

Noi nici unul

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragi mamici de pepenasi

ma mai tineti minte ?

eu nu am mai intrat pe forum de ceva vreme, insa acum ca am mai auzit o chestie nasoala, am intrat la voi sa va intreb ce stiti si voi.
am auzit ca vaccinul ROR care se face la 1 an poate da autism...voi v-ati interesat ? ce stiti despre asta ca eu m-am ingrozit.

va pup si pe voi si pe pepenasi.
multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana sotul tau e un om deosebit, dar asta stiam deja de la subiectul cu Jafar . Al meu era un tip salbatic si egoist, sociopatia intruchipata, de-asta si zic ca nu cred ca exista vreo parere de rau pt el...

Camy iti iei bobarnace, pai tu acum iti gasisi sa te plangi de kile? Tu tre' sa ai grija de samburica, chiar vroiam sa-ti zic ca esti atat de frumoasa si de luminoasa in pozele de la intalnirea cu fetele, lasa tu kilele in plus, ca te cert!

Ruxu don't panic, iote, la noi primu dintan s-a aratat la 10 luni jumate!

Narci pupani grasani si tarie pt drumul lung ce va asteapta! La mare nu ajungeti? Hai ca sambata pe 4 iulie fac petrecere de puradei [emoticon cu cineva care incearca sa te agate]

Moni io cred ca omul se poate schimba putin cate putin daca isi propune. Lucrezi si tu pe liste, pe puncte, gandesti pozitiv si ar putea sa mearga. Si io mi-am impus un optimism zevzec si e foarte misto, terapeutic de-a dreptul

Kamelia hamul l-am luat de la un magazin din cartier, e facut la Mondocarp, am vazut de vanzare si pe net, 23 de lei a fost al meu. Mi-a placut ca e buretat in fata. Alea de la Chicco sau Primii Pasi pe care le-am mai vazut au doar o chestie din plastic in fata si de restul chingi...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

moni, cu muzeele mai slabut.... nu ar fi avut rabdare sa taca si sa se uite, iti dai seama.... am intrat in unele case dar asa in graba
oricum noi ne-am pregatit un program ca sa-i placa si Sofiei: gradina Zoo, Aquarium (de care a fost fascinata) plimbari prin multe parcuri frumoase, admirat arhitectura din zona veche a orasului. urcat in turnuri si plimbat cu telecabina etc)

aaa, am uitat sa precizez: nu i-a placut la plaja! am ales o zi pt plaja. a adormit pe drum. noi am ajuns, am intins toate necesare pe nisip si eu nerabdatoare asteptam sa se trezeasca sa ii vad reactia, sa ne jucam. vai de capul meu! cand s-a trezit a inceput sa URLEEEEEEEE, s-a speriat de zgomotul valurilor, n-am idee din ce cauza... ca de vand nu cred , ca ne-am mai plimbat aproape de plaja unde era vant si nu a plans. m-am apropiat de apa poate se linisteste. a inceput si mai tare. in 2 min am strans bagajul si am plecat. asta a fost toata plaja noastra. am stat si eu 5 min la soare cat ea a dormit.

ma intorc la treburi. am gfacut o boacana mare. am spart o sticla de ulei pe gresia din bucatarie si e jale mare
am strans cioburile si uleiul. acum tre sa frec pana imi ies ochii.... si pe sub aragaz a ajuns

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flo, am vazut ca intrebai acolo la comentarii la poza. este SAGRADA FAMILIA, o biserica a lui GAUDI
uite aici poza in intregime.

zici ca este de pe alta planeta.... impresionanta si foarte mareeeeeeeeeee

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui maryb

dragi mamici de pepenasi

ma mai tineti minte ?

eu nu am mai intrat pe forum de ceva vreme, insa acum ca am mai auzit o chestie nasoala, am intrat la voi sa va intreb ce stiti si voi.
am auzit ca vaccinul ROR care se face la 1 an poate da autism...voi v-ati interesat ? ce stiti despre asta ca eu m-am ingrozit.

va pup si pe voi si pe pepenasi.
multumesc anticipat pentru raspunsuri.

fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

welcome in za clab!!

io am intrebat ca am acelasi pitic, dar toata lumea a ras de mine, ca de obicei de altfel.

am citit ca nu s-a demonstrat acest fapt, dar simplul motiv ca exista o miiiiiiiiica posibilitate...ma ingrozeste.probabilitate mai mare la baieti decat la fete.

astept si io pareri.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Da, superba Sagrada Familia.Si planul lui Gaudi era atat de complex incat astia, dupa atatia ani, n-au fost in stare sa termine catedrala.Marina, ce ti-ai luat pe drum, pe avion, pentru Sofia?

Pai Boti scumpa...pe voi si americanii va sarbatoresc!N-ai vazut ce artificii dau de ziua voastra?Da, drumul e lung dar e bine ca nu trec pragul psihologic de 10 ore.Ca daca mergeam prin Germania ca de obicei ziburam 12 ore si ma apucau pandaliile...Daca ajung pe la mare strig, stai tu linistita

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

flo, am vazut ca intrebai acolo la comentarii la poza. este SAGRADA FAMILIA, o biserica a lui GAUDI
uite aici poza in intregime.

zici ca este de pe alta planeta.... impresionanta si foarte mareeeeeeeeeee

Mami Marina - Gospodina

O my gaaaaad! Impresionant de-a dreptul!

_

Mergi la inceput

Marina spor la presupun ca era si de masline...

_

Mergi la inceput