Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)
Raspunsuri - Pagina 7
ceamica spune:
sanatate lui Tudor , Yaia ! sa scapati repede !!!
acu' te intreb nu-ti dau sfat ca n-am trecut prin asta: daca ar fi virus la stomac n-ar tb sa iasa pe dincolo fluierand mancarea ? daca o scoate pe gurita nu inseamna ca e ceva pe traiect?
ceamica spune:
Emma , ma bucur sa citesc ca te duci la aerobic ca vroiam sa te intreb daca esti mai bine cu piciorul ...dar asta inseamna ca da !
ai reusit sa tragi o fuga pana la dr?
papanash spune:
Yaia,nu te panica, se rezolva delfinasul ca-i baiat mare de-acum.
Ceamica, eu pana acum n-am auzit de copii furati in parc. oricum am zis ca-l dau la karate din vara, dar nu-l las singur in parc nicicum, pana la majorat il plimb ![]()
Slippers, sa-ti traiasca sotul fericit si sanatos, sa nu-ti dea prilejul sa folosesti tigaia in alte scopuri in afara gatitului ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
L-a auzit sotul scancind in somn. Tocmai vomita prin somn! Am gasit doua pete mari pe cearsaf...Ca acum vomita suc gastric, nu mai are absolut nimic in stomac! Febra ioc!
Ceamica, nu! Voma este un simptom al gastroenteritei, la fel ca si diareea. Poate iesi printr-o parte, prin cealalta, sau prin ambele. Important pt. virus e sa iasa si sa se duca si la alte gazde. Scuzati exprimarea, sunt cam suparici...
Ana, intrebam de unde se cumpara in tara scaune de masina. Mi-ar trebui ceva nu foarte scump, poate fi chiar si pt. copii intre 3 si 6 ani, un pic mai mare si mai simplu decat ce avem noi aici. Poate chiar ceva www.price.ro/preturi_graco_fotoliu_auto_junior_plus_54773.htm" target="_blank">asa. Numai ca nu stiu daca astia livreaza in provincie. O prietena mi-a zis ca ea a comandat pe net si socrul ei l-a ridicat de la un magazin ce era in Careffour pe langa aeroport. As prefera sa comand pe net si sa-l livreze la sora-mea, in provincie...sau sa cumparam de foarte aproape de aeroport, de undeva...daca stiti vreun loc. Nu vreau sa ratacim de nebuni...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia,nu te panica, se rezolva delfinasul ca-i baiat mare de-acum. |
Panicata nu (mai) sunt. M-am descarcat pe sot. Dar suparata, da! Data trecuta am tras mai bine de o saptamana cu chestia asta si mi s-a parat cea mai crunta boala pe care a avut-o pana acum. Tot ce sper e ca are ceva anticorpi de data trecuta si corpul lui deja rezolva problema. Acum nici febra nu a facut si sper sa ramana asa!
Noapte buna va spun! fug sa fur si eu putin somn...printre picaturi!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
slippers76 spune:
Yaia, sa aveti o noapte usoara
. Carrefour este langa aeroport in Bucuresti. Ma rog, relativ aproape. Si gasesti cu siguranta. Eu am pentru Miruna www.cauti.ro/copii_si_familie/trusoul_bebelusului/scaune_de_masina/compara_preturi--Primii_Pasi~~F100.html" target="_blank">scaunul portocaliu. Nu e foarte ieftin dar mi s-a parut extrem de confortabil pentru copil. Si se regleaza mult pe verticala. Si se gaseste cu siguranta in carrefour. Cu ce plecati mai departe din Bucuresti? Sa ma gandesc la alte variante in functie de traseu.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Papanash 
, mi-e mila de tigai...
Gata, acum chiar am fugit. Noapte buna.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui danielle02 adimercedes,daaaaaaaaaa eu nu am stiut ca nu e bine de folosit in sarcina,si m-am dat cu el la greu,plus ca mi-au disparut in mare parte vergeturile pe care le aveam inainte,s-au facut de culoarea pielii,abia de se mai vad.si ce m-am bucurat ![]() |
Danielle, si eu mi-am luat BioOil tot pt tratarea pielii uscate si a vergeturilor. Si m-am dat o vreme, insa dupa ce am ramas insarcinata nu l-am mai folosit. Nu stiu daca am folosit 1/4 din el...
Si scuze pt linkul de mai devreme, am trimis link la produsul gresit. Am verificat aseara tubul de balsam de maini si e www.nivea.com.au/products/show/22302" target="_blank">asta. E mai gras decat o crema obisnuita, dar suportabil de gras, ca eu nu suport sa am mainile "unsuroase"....
Pupici la fete

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
Buna dimineata!!!
pentru toata lumea!!! Eu am baut primul 0,5 de apa-asa ca in articolul postat de Papanash, ma pregatesc de al doilea.
La multi ani sot de Slippers!!! Sa fii sanatos si fericit alaturi de comorile tale!!!
Yaia, sanatate multa lui Tudor!!!
Daria e tot cu mucisori, mai inchegati acum. Partea rea e ca am lasat batista bebelusului la Bucuresti. Sper sa se rezolve fara.
La noi se anunta o zi frumoasa. O zi magica si voua!!!
P.S. Ceamica, Emma mergea la aerobic acum vreo luna cind am mers eu la prima sedinta-
ce consecventa sunt!!!
Si eu vroiam sa stiu daca e bine cu piciorul. O sa o sun azi.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
aeperju spune:
| citat din mesajul lui Erina Emma, ti-am simtit lipsa astazi la aerobic. Aveai dreptate orele de martea sunt mult mia faine decit cele de lunea. Sper ca Andrei e bine, pupicei!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Pai eu am fost luni. MA mai duceam joia, dar tipa e insarcinata si ma enerveaza ca vorbeste foarte mult si face foarte putine exercitii. Asa ca m-am dus doar de la 7.30 ca tipa asta face intensiv. O ora fara oprire.
--------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)