Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)
Raspunsuri - Pagina 8
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Emma , ma bucur sa citesc ca te duci la aerobic ca vroiam sa te intreb daca esti mai bine cu piciorul ...dar asta inseamna ca da ! ai reusit sa tragi o fuga pana la dr? Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
nu, nu sunt mai bine cu piciorul. ma doare in continuare, dar de cand cu caldura e mai suportabil. fac sport in speranta ca poate se indreapta (pana acum n-a dat semne). M-as duce la dr dar nu sunt finante asa multe pt drum la buc si rmn. asa ca am renuntat la idee.
multumesc de intrebare, esti draguta!
-----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Iar aerobicul nu l-am itnrerupt deloc. AM continuat sa ma duc de doua ori pe sapt. Sapt trecuta am amanat ca mi se terminase abonamentul si abia maine intra banii (salariul) si mi-l reinnoiesc si continui. Te simti super dupa asa miscare, plus ca pot ramane si la aparate dupa si mai fac o bicicleta , o banda. E super ok.
----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
O iau de buna. Am mai multe, dar iti trebuie ceva ustensile speciale, branza f grasa... Si-tzi pute sinistru casa a doua zi! Sa nu zici ca nu te-am avertizat. Traditzional se mananca doar iarna, vara doar "turistii". Dar daca iubesti fondue... La "Mica Elvetie" (in 2000) am mancat un fondue tare bun. Radu aici a zis ani la rand ca-l mananca doar in restaurant, ca pute... apoi a declarat ca vrea caqelon, sa facem acasa, ca e parfumat. (deh, adaptarea la mediu!) |
Ai sucit-o si invartit-o pana ai uitat sa zici reteta
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
alehiam spune:
Buna dimineata!
Eu am o perioada superplina. La servici treaba pana peste cap, acasa ma ia de fresh copilul si ies uneori de cum ajung acasa pana la ora de somn. Asa ca uneori stam si cate 4 ore pe drumuri.
Ce sa mai zic de Robert(Erina multumesc de intrebare): si el innebunit de masini, dar pasiunea cea mai cea sunt trenurile. Am ajuns si in gara sa le vedem
. Cu autobuzul deja s-a saturat de plimbat
si acum facem drumuri zilnice cu metroul
.
Ca sa vedeti ce a mai facut, v-am trimis invitatie pentru poze pe mailul comun.
Danuta, imi pare rau ca tot trageti cu alergia
. Poate mai vb intr-o zi.
Maria multa putere si 
.
Va pup ca ma bag iar in sedinte si rapoarte
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Neata. Imi pare rau daca v-am apasat si pe voi cu povestirea. Eu nici nu am putut sa dorm. Se pare ca mama a auzit cand a fost cu Andrei la FTK de la o ruda a copilului respectiv. Nu a fost nici o stire, nu au anuntat presa. Nu stiu de poltie, dar evident si parintii si copilul sunt sub soc. Iar intamplarea este de acum, de saptamana trecuta. Ce sa mai zic...nu mai sunt om de cand am auzit asa grozavie.
Zicea Ana ca nu lasa copiii nesupravegheati, nici eu nu ii las. Nu mi se pare exagerare. Ori ii iau cu mine sa platesc, ori tin masina incuiata. Niciodata nu las copiii singuri in masina, cu atat mai putin cu cheia in ea. Insa sunt o multime de situatii in care copiii sunt lasati liberi. Cel putin pe Alex o mai las la locul de joaca din complex, nu stau totdeauna cu ea. Sau mai alearga printre mese la restaurant, etc. Cred ca de acum nu o mai las sa se departeze nici 2 m de mine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Danielle, si eu mi-am luat BioOil tot pt tratarea pielii uscate si a vergeturilor. Si m-am dat o vreme, insa dupa ce am ramas insarcinata nu l-am mai folosit. Nu stiu daca am folosit 1/4 din el... Si scuze pt linkul de mai devreme, am trimis link la produsul gresit. Am verificat aseara tubul de balsam de maini si e www.nivea.com.au/products/show/22302" target="_blank">asta. E mai gras decat o crema obisnuita, dar suportabil de gras, ca eu nu suport sa am mainile "unsuroase".... Pupici la fete ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
si multumesc frumos de link.eu ptr maini uscate folosesc un ulei din tara de la Hemel,nu lasa deloc senzatia de maini "unsuroase"imi mai fac masaj si la talpi cu el ca are un iz de mentol in el,e super.
aseara nu m-am mai dat cu bio oil,azi ma duc sa imi caut o crema sau ulei bun,dar nus` daca o sa gasesc mai bun decant asta

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

greyeras spune:
Neata fetelor!
Va multumesc mult tuturor pentru urarile voastre. Multi 
din partea mea pentru voi, sunteti minunate.
Acum hranesc pitica si fug pe la mama un pic.
Am vazut poze frumoase, nu enumerez.
Ceamica am auzit si eu parca anul trecut s-a furat o fetita de prin parculet.
Mult succes fetelor la cautatul de gradinite. Eu raman la varianta mama pana la 3 ani cel putin, Adelina tine faorte mult la mama, s-a atasat de ea si mama a hotarat sa renunte la serviciu pt a sta cu ea. Oricum e disperare mare cu gradinitele, am o vecina de bloc care are un baietel de 10 luni si deja l-a inscris la gradinita, dar il va da la 2, 5 ani.
Eu am hotarat oricum pentru gradinita de stat avand in vedere ca e foarte aproape de casa, iar vecina mea de palier e ingrijitoare acolo si toti copii de pe aici merg acolo.
Hai ca am fugit.
O zi buna va doresc.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
danielle02 spune:
multa sanatate piticilor bolnaviori 

roxana,am citit si eu povestea horor,
eu nu am lasat-o absolut niciodata singura pe Ebonee in masina sau in alta parte,daca atipea in drum spre magazin,luam un carut din ala special cu un fel de scoica unde poti pune copiii si dorm linistiti,ori o luam cu noi si mai statea asa pe umar la tati vreo 5 min. pana se trezea.
eu nu din cauza ca pot fi furati copiii nu am lasat-o singura,ci din cauza ca am auzit ca niste mamici incompetente lasau copiii in masina si pana se gandeau ele sa vina se sufocau
mai ales daca era vara si cald.
poate exagerez,dar cateodata o car si in brate cu mine,chiar daca am ditamai burtoiul,nu concep faza cu lasatul singur 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Roxana_G spune:
Yaia, pai tu traiesti intr-un oras de vis atunci, daca ai tot ce e necesar unui oras plus natura. Oricum Bucurestiul este un oras cu un anumit specific, nu regasesti peste tot agitatia de aici. Cum zicea Picea de Berlin, asa am fost eu mereu placut impresionata de linistea si curatenia din Munchen. Iar zonele rezidentiale sunt superbe, curate si linistite. In alta ordine de idei, imi pare rau ca Tudor are probleme, suna a enteroviroza. Multa multa sanatate, ai grija de baiat si da-i ce ii trebuie sa scape repede. Cat despre scaunul de masina, credeam ca ti-am raspuns. Eu am luat acum 2 ani o ieftinatura de la Carrefour, dar si ala era vreo 2 milioane si putin. Il mai avem si acum si il tin la nea soferul pentru dus si adus Andrei de la gradi. O varianta ar fi sa iei unul second hand, poate de la cineva de pe forum.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, pai tu traiesti intr-un oras de vis atunci, daca ai tot ce e necesar unui oras plus natura. |
Mda.. soarele ce-i lipseste.. dar nimic nu-i perfect in lumea asta
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009