Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, la multi ani sotului tau, sa fiti amandoi sanatosi si fericiti! Tu o mai tii pe Miruna in scaun? Noi o tinem pe Alex cu centurile obisnuite. Insa e incomod cand doarme.

Ceamica, povestea cica ar fi de acum, desi nu e exclus sa fie o legenda. Mamei mele i s-a povestit la gradi de o tipa care ar fi ruda cu parintii respectivi. Si cica e vorba de un baietel de 8-9 ani.

Erina si Ema, vai ce va invidiez pentru orele alea de aerobic. Nu mai am timp de nimic...adio masaj, adio sport. Nu vreau sa mai spun consecintele asupra siluetei.

Carpatina, bine ai revenit! Cat despre reteta de fondue, cred ca mai degraba era recomandarea sa nu o fac. Branza de la branzar nu am de unde sa iau, dar puteam sa amestec eu cele 2 tipuri cred.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
asa am fost eu mereu placut impresionata de linistea si curatenia din Munchen. Iar zonele rezidentiale sunt superbe, curate si linistite.

Ai uitat sa mentionezi (si) atractia principala...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
asa am fost eu mereu placut impresionata de linistea si curatenia din Munchen. Iar zonele rezidentiale sunt superbe, curate si linistite.

Ai uitat sa mentionezi (si) atractia principala...

=====================

M-ai prins!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata !
vin si eu cu o intrebare ca am vesti proaste de la spital. Socrul meu are nevoie de sange si intrebarea mea este cum sa facem mai rapid procesul de colectare ? dau un anunt pe forum, la prieteni pe mail, sa incerc sa gasesc la alte spitale ? dati-mi si mie o idee,please !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
Branza de la branzar nu am de unde sa iau

Cum n-ai de unde.. tocmai zisesi.. de la branzar

N-ai branzar? Poate ti-l imprumuta Picea pe al ei...

=====================

Mergi la inceput

Ca tot vorbeam de bucatareala, mi-a facut mama cadou o carte minunata despre dulciuri. Sunt retete super. I-a recomandat-o o mamica de la FTK, asadar acolo aude si altele decat grozavii. http://www.bucataria.net/articole/549/enciclopedia-dulciurilor

Reteta de fondue o aveam acasa intr-o carticica, tot asa primita cadou. Insa nu mi-o notasem si voiam sa achizitionez ieri ingredientele. Este minunata cartea aceea, am uitat acum cum se numeste. Sunt cate 2-3 retete recomandate de bucatari de la restaurantele mari din Bucuresti. Eu poftesc in fiecare zi la mancarurile prezentate acolo, mai ales la fotografii. Uite asa mi s-a pus pata si pe fondue.

Rox , mamica

Mergi la inceput

La multi ani Greyeraso! Sa-ti fie viata senina!

=====================

Mergi la inceput

Slippers, la multi ani si pentru sotul din dotare! Sa-ti traiasca si sa te fericeasca!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Buna dimineata !
vin si eu cu o intrebare ca am vesti proaste de la spital. Socrul meu are nevoie de sange si intrebarea mea este cum sa facem mai rapid procesul de colectare ? dau un anunt pe forum, la prieteni pe mail, sa incerc sa gasesc la alte spitale ? dati-mi si mie o idee,please !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

multa sanatate socrului, cand am donat sange erau persoane care donau pt cineva anume si ziceau asistentele ca trebuie 4 donatori pt ca bolnavul sa primeasca sangele necesar , eu cred ca e usor sa gasesti printre prieteni apropiati, eu nu am incredere in mailuri, am vrut sa facem ceva folositor in urma unui mail si ne-am ales cu o zi proasta ca ne-a luat cineva de prosti si ne-am lecuit, drept urmare am fost si am donat sange in folosul comunitatii

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata

Ana la Multi ani sotului tau, sa fie sanatos si voi pe langa el

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput