Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maria, sa stii ca, din punctul meu de vedere, si divortul ca si casatoria la starea civila sunt niste formalitati. Certificatul de casatorie cu siguranta nu tine impreuna pe nimeni cu de-a sila asa cum nici divortul nu poate tine oamenii despartiti tot cu de-a sila. Sunt simple hartii. Sa nu spui " totul s-a sfarsit, cu hartia asta se incheie tot". E o formalitate care poate o sa te (va) ajute sa va clarificati sentimentele, gandurile, sa va linistiti, sa capatati o alta perspectiva asupra vietii voastre impreuna si separati. Si singurul care ramane singur si in pierdere e sotul tau, care probabil nu realizeaza la ce renunta

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Bee felicitari pentru bebe trei si sananate multa lui Razvan. Sper sa dati de capat problemelor.

Mergi la inceput

Vad ca v-ati culcat deja...

Ma duc si eu la nani ca azi am avut o zi grea si maine am una ocupata, printre altele cu sarbatorirea husband-ului din dotare.

Noate buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
[P.S.
Si eu stau acum la tzara. In fine, ce e aici 'tzara': o comuna mai mare, cu ceva magazinase, cu bazin descoperit, n scoli (primara si liceul cica-s bune, gimnaziul - hm), avem mai nou o a doua banca, 3 bancomate - inainte era doar unul - si ... opereta renovata bine, nu sunt normali la faza asta, au investit banii contribuabililor in ceva cam... diletant, artistic vorbind. Dar avem scena care se coboara, cu orchestra in "groapa", cu sonorizare & lumini de vreun milion de franci... si lumea vine. In fine. Asta-i oful meu, de comuna cu opereta .

Lucrez in sediile corporatziei din satucul de langa comuna noastra, am 5 min cu masina pana aici. Birourile sunt intr-o lunca verde, cu iarba mare - uneori avem oitze care pasc, cu miei, in fatza geamurilor - si putem merge la jogging pe malul raului (unde-s ratze salbatice, lebede, castori.)
Nu as schimba aerul si linistea de aici pe nimic! Cand vreau oras, am 30 min si-s in Zürich, 1 ora pana la Berna. Dar nu ma incearca prea des dorul: lui Michael ii place prea mult sa vada ulii pe cer, vacile Domnului prin iarba, magarii de la coltzul strazii, florile de peste tot... Deocamdata asta e locul. Desi pute a balega cand fertilizeaza primavara campul. ]

Mey, se vede ca amandoua vorbiti in necunostinta de cauza. Eu stau la oras, si totusi...pana si satele din Romania sunt mai animate decat cartierul meu. In drum spre birou, trec efectiv prin ramasite de padure. Si toate vacile si oile si ratele Piciulikai nu fac cat iepuri ce mi-au mancat asta toamna anemonele, fazanii care apar prin gradina sau elanul ce-i devasta gradina unui amic. Cand am fost in concediu de maternitate, trebuia sa merg in plimbare cu Tudor cam 1 km dus ca sa vad si eu oameni. Dimineata pot merge pe jos cam 1 km pana la birou si sa nu vad tipenie de om. Ai impresia duminica ca te aflii intr-un oras fantoma din vestul salbatic. Duminica, sotul voia sa mergem in centru, sa vada Tudor masini si autobuze, ca face bietul ca trenul cand vede cate un obiect de genul amintit prin cartier si ne gandeam sa nu se salbaticeasca de tot prichindelu'. Asa ca daca vreti sa vedeti cum e la capatul pamantului, va poftesc la mine, in cel mai mare oras ne-port din tarile nordice.

PS Piceo, Berlinul ne-a tot scapat si inca nu l-am calcat, dar eu as alege Stockholmu'...plin de muzee, de iahturi... un oras verde (verdeata) cu albastru (multe canale)!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Yaia draga ! Ma bucur mult de "spionaj"! Merci de cuvinte dulci.
Mai pune si tu linkul la poze cu delfinashul uscat - sa ne vedem colegul.
La noi e "Auto" si "Moc" = motocicleta - si "Brruuuum!" = tractorul.

Apropos coleg (de suferintza): i-am comandat o crema la farmacie, cica e buna (COSMED of Switzerland) azi ma duc s-o iau. Si al meu e cam (f) delicat cu pielea - portziuni rugoase, uscate. Dau cu lanolina samd dar orice crema grasa asa greu intra in piele, se intinde greu... iar lotziunile normale, chiar si cele "intensive" nu dau rezultate. Acuma imi pun sperantza in asta (recomandata de un medic din Berna Annei, amicei lui Michael). Te tzin la curent.
Aici apa e _extrem_ de dura, calcaroasa si usuca pielea, parul...

Cu mainile - si nu numai, dar acut mainile - si eu trag greu. Dar evit sa ma spal pe maini cu apa calda (dechide porii) sau ma clatesc la final cu apa rece, port cat / cand mai spal manusi, sapun de glicerina si... creme la greu. (Si, ATENTIE! Conform testelor de calitate*, multe din cele mai ieftine ies cel mai bine! (* Ma mai uit inainte sa cumpar.)) Acuma sunt cu Levera (de la Laverana, o linie buna, zice-se, multe prod pt bebe) si Avene.
La dus, apa caldutza doar, scurt, ulei de dush (Nivea), fara baie ca deshidrateaza. Altfel simt ca imi pusca pielea pe mine si cand ma aplec sa ma incaltz!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Poze noi nu prea mai avem, ultimele sunt inca publice , linkul e la semnatura.
Notat info despre piele. Noi nici nu avem cada, aici nu se practica, avem doar dus. Dar se pare ca am facut cam aceleasi observatii despre apa si creme. Eu sper sa creasca puii si sa scape toti de problemele de piele, sa nu-i sacaie niciodata, pe niciunul.

Matrozului!

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, sot de slippers! Sa fii sanatos si sa ai grija de Ana!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

sunt si io pe-aici, la generale comentam eurovisionul.
mi-a placut cum a cantat elena, in comparatie cu ce-am vazut pana acum, ea a fost super .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

La noi e jale mare. De cand l-am luat de la gradi, avea kk, ceea ce e anormal, dar am zis ca au loc ceva schimbari in programul lui de cand i-am scos biberonul de dimineata, nu mai face la oala decat DUPA ce mananca si m-am gandit ca poate i s-a schimbat programul de tot. Apoi inca 2 kk, cam moale, dar nu foarte. Si la masa de seara nu a mancat tot, ca de obicei, dar a mai avut asa episoade cand au iesit canini. si cu vreo jumatate de ora inainte de ora de somn, a vomat tot, am crezut eu atunci. Dar nuuu, a mai vomat de 2 ori pana sa-l bag in pat. I-am dat lapte fara lactoza, l-a vomat si pe ala. Febra nu avea. Deja am facut programarea la medic maine dimineata la 9. Probabil din nou virus stomacal...prevad o noapte cu treziri dese pt. paza si o saptamana nebuna...of, sper sa scape mai repede si mai usor decat data trecuta!
Noapte buna!

PS Chiar nimeni nu are un sfat legat de scaunul meu de masina? (adica de unde as putea cumpara unul cand vin in tara?)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

noapte buna slippers si la multi ani sotului tau !

e veche stirea asta papanash , s-ar putea sa fie un fel de miorita ca nici eu n-am gasit-o atunci cand am cautat-o !
e cumplit ce s-a intamplat , nu este de 1 mai anul acesta , zic pentru ca era minunatul bebelus si la putin timp dupa au rapit la greyeras in zona o fetita dintr-un parculet! apoi s-au mutat la noi in parculet unde au vrut sa ademeneasca un baietel de 7 ani. despre fetita au circulat vestile tot pentru trafic de organe ! tragic este ca nu s-a mai gasit fetita !baietelul a tipat si au sarit oamenii!

am vazut si eu frumosul ajutor al lui prisi , frumosul flacauas al lui piciulika (cu tine seamana )si pe teo romantica, focoasa si misterioasa (ordinea aparitiei)

valentina , bafta la examen ! pupam frumosii

daria sa treaca mucisorii

maria imi plange inima ca s-a ajuns aici ! prietena mea de-o viata (ne plimba mama cu carutul pe amandoua)divorteaza si stiu prin ce treci ! detalii despre proces ( ce si cum )pot sa-ti dau daca vrei . Sper din tot sufletul sa fie pana la sfarsitul vietii lui tata pentru copii!

eu am fost in parc astazi si mamicile alungau nervoase un copil care cica le batuse copiii , stricase toate jucariile etc. Cand ma uit era tocmai piciul care mi-a stricat trotineta ! drace, pana aici a ajuns !
deocamdata e in sectorul 4 ...

Mergi la inceput

I"m back. Mi-am amintit sub dush ca mai am de sortat niste mail-uri de servici primite azi de-a valma. Deh, asa-mi trebuie daca am lapop de la servici.

Yaia, Ceamica, multumesc de urari. O sa le transmit impricinatului.

Yaia, repeta te rog intrebarea cu scaunul de masina, pentru o baba surda si ocupata care n-a reusit sa citeasca din urma. Sa stii ca si noi suntem cu diaree de duminica. Nu spectacuos, dar consecvent si suparator.

Mergi la inceput