Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)
Raspunsuri - Pagina 9
inais spune:
Seara buna!
Cadina! Sa fi sanatoasa, sa iti dea Dumnezeu putere sa-ti cresti copilul, intelepciune, rabdare!
Miruna Elena pentru 1 anisor!!
Codrin Adrian pt 11 luni!
Scriu 2 vb ca-s franta! Am stat vreo 4 ore in parc. Acs nu mai apuc sa fac nimic. Simt ca imi scapa toate din mana. Si in plus copilul NU MANANCA. Am mai zis??
Azi minune maxima a mancat vreun borcanel de 125 de la Hipp...borcanelul Dariei!
Insa inainte si dupa nu a vrut nimic.
Adriana da, ii dau vit. C! De vreo luna zilnic. De cand cu raceala si putin inainte. Inainte i-am dat doar 10 zile/luna.
Socrate merci de pont. Am mai incercat demult la cuptor. Nu i-a placut. Pe vremea cand manca. Incerc si asta. NU mai stiu ce sa incerc. Cate enspe mii de feluri de mancare ii fac. Sucuri, paine in casa...nu mai stiu! Plus mancaruri ca pt noi. A propos Bratafel intrebai de mancare, supa cu galuste, dovlecei umpluti, ciorba de perisoare, spanac cu sos alb...Iasmi nu mananca. Toate fara sare, fara condim. Dar sunt la un pas sa-i pun si sare. Un strop. Macar de-ar manca.
Maine mergem iar in parc! Vedem daca tine figura cu vazutul altui copil ca papa. Speram ca ne vedem cu Daria si promitem ca nu-i mai furam borcanelul!
Magnetism am vazut poze. B.G. un dulce. Cand am citit ca si el e in greva foamei (numai asta vad in ultima vreme...mancare si iar mancare...) imi venea sa 
Merg la somn ca-s rupta!
Np buna tuturor.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Magnetism79 spune:
Hai ca tot nu m-am culcat, si mai fac cate ceva la munci(am innebunit , nci noaptea nu ma opresc),asta micu doarme de ceva timp.
Ca sa-i raspund lui Leeloo, draga mea, el sta cu bratarusa de la botez, de fapt asta e a doua, prima a fost de la nasi( dar a ramas mica), asta e de la maia a lui( soacra-mea), si o are la manuta de pe la 4 luni , la fel si lantisorul( e la fel cu bratara si are o iconita cu Maica Domnului), iar pe bratara, pe placuta scrie pe o parte Gabriel si pe cealalta Bogdan.
Acum ca sa va distrez putin cand i-am dat eu lanticul era asa de mic si arata ca aia de au lanturile mari la gat(am vazut eu o poza cu niste tigani, pardon rromi) burtosi care aveau ditamai crucile la gat si lanturi zici ca erau zgarde de catei) si din cauza asta ma distram copios si ii ziceam Manelica( de la cei care canta manele).Mie imi place sa poarte ceva de aur, nu stiu poate sunt eu un pic deplasata dar asa purtam toti cate o bijuterie.Acuma sa nu-ti imaginezi ca suntem rromi, si eu si sotul suntem cat se poate de albi si de natie romana sotul iar eu jumate sunt grecoaica si jumate romanca, pur si simplu asa le-a primit asa le poarta.
Inais impartim acceiasi barca draga mea cu nemancatul, ba mai mult asta micu al meu face de 2 zile un caca despul de apos si f. galben, o fi de la cat lapte bea, ca mancare ioc,pe la ora 6 a facut soacra-mea niste ardeiasi cu carne de pui si a papat de la ea faramat cacxi altfel tuna lapte in el grupa mare................le iau si eu asa cm vin, ma gandesc totisi sa-i fac un coproparazitologic sa nu aiba vreun parazite ceva..............
Iulia daca vrei sa dai carutul, pune si tu o poza sa-l vad si daca e poate ti-l iau eu, sunt in cautari de carut sport pt bigilicania mea si daca imi convine ti-l iau eu, tu zi cat ceri pe el.Pupici la Mufi frumoasa frumoaselor

Multumim de aprecieri la adresa lui B.G.
Cine stie cand e faimosul targ si unde? Am auzit ca e unul acum in Mai dar nu stiu cand si unde.
Astept sa-mi spuneti unde pot sa comand la Agapitos, unde e si cat dureaza comnada(cu cate zile inainte)?Pupici de raspuns
Va pupam pe toate si mai intram maine daca avem timp
Mami de Bogdanici Pogonici
MsBB spune:
Neatza!
Da' mai dormiti? Hai trezireaaaa!!! 

Am intrat sa urez LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi
: ERIKA si EMYCOR 

- sa fiti fericite ,sanatoasa, sa aveti parte numai de realizari! Emycor - sa fii fericita alaturi de Rares, sa va bucurati de o viata plina de succese si numai fericire!
Va
si ma retrag la ale mele ...
De ex
mandra n-a vrut deloc laptic aseara ...si acum
cu burdihanu' gol , dar nu pare sa o deranjeze
.
Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!
Micaela06 spune:
Neata
MsBB multam pt cafea
Pe mine noaptea cred ca ma loveste un tren ceva, altfel nu imi explic de ce sunt asa obosita dimineata.
Inais
, iti dai seama ca si noi preferam sa iesim in parc decat sa mergem sa discutam bugete. Ne bucuram ca v-a placut borcanelul nostru, vedeti ce bine gatesc?![]()
Magnetism, la Agapitos poti comanda in orice cofetarie a lor (eu am comnadat la cea din pta Rosetti si la cea de pe calea calarasilor) nu mai stiu cu cat timp inainte.
Eu vreu sa ii fac acum la 1 an cu printese, ceva... desi i se potriveste lu fii-mea, printesa ...
Legat de copii ne-papaciosi, daca vreti intalniti-va cu noi, toti cand o vad pe Daria cata gura face, mananca si ei... cred ca le e teama ca o sa termine ea resursele planetei ![]()
Noi ieri am avut o zi de cazaturi-lovituri
, seara am numarat 3 vanatai, 2 zgarieturi si o limbuta muscata...
Daria
Lorich spune:
Neata si de la noi
Raportez un herpes, motiv pt care nu-mi pot pupa puiul... prima zi din viata lui in care nu l-an "albit" cred ca zice si mersi. ![]()
Mai raportez un pui care ieri mi-a fornait si a facut mucuti aposi si trasparenti. Toata noaptea am stat ca pe ace, voiam sa-l iau cat mai repede langa mine sa-l aud eu cum respira. N-a fost rau, acum tot asa un pic fornait. Ma apuc sa-i bag iar ser in nas... of, sper sa nu se agraveze!
Vreme nasoala, foarte bine, nu mai iesim azi!
La multi ani Erika si La multi ani Emycor! Sa fiti sanatoase fetelor!

Edit: am vazut poze superbe cu copii in miscare de nu puteai sa-i pozezi
of, imi pare rau ca n-am fost si noi pe acolo.
Am pus si eu poze noi cu noi aici
Sunt si poze de la petrecerea Sarei si de la intalniri cu Iasmi...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Neata MsBB multam pt cafea Pe mine noaptea cred ca ma loveste un tren ceva, altfel nu imi explic de ce sunt asa obosita dimineata.Inais , iti dai seama ca si noi preferam sa iesim in parc decat sa mergem sa discutam bugete. Ne bucuram ca v-a placut borcanelul nostru, vedeti ce bine gatesc?Magnetism, la Agapitos poti comanda in orice cofetarie a lor (eu am comnadat la cea din pta Rosetti si la cea de pe calea calarasilor) nu mai stiu cu cat timp inainte. Eu vreu sa ii fac acum la 1 an cu printese, ceva... desi i se potriveste lu fii-mea, printesa ... ![]() Legat de copii ne-papaciosi, daca vreti intalniti-va cu noi, toti cand o vad pe Daria cata gura face, mananca si ei... cred ca le e teama ca o sa termine ea resursele planetei Noi ieri am avut o zi de cazaturi-lovituri , seara am numarat 3 vanatai, 2 zgarieturi si o limbuta muscata...Daria |
deci esti ffff tare
, auzi, ha! toate resursele planetei 
mami balbaici - hihihi te-ai miscat repede si ai sters mesajele dar am vazut
si Dariutza Lori -
multa sanatate Robertzelului, luptati acum cu mucozauri pana nu cresc mari 
Acum chiar ca fug
, ma duc sa-i plantez un bibe
mandrei in gura, poate-poate am ceva succesuri 
Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!
gabitzam spune:
'neatza buna, fetelor!
In primul rand la multi ani mami Emycor! Sa fii sanatoasa, sa ai numai fericire in familie, bucurie maxima de la copil si zile senine!
La multi ani si pui mic Erika!
Vreme urata, cahhh.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Ca sa-i raspund lui Leeloo, draga mea, el sta cu bratarusa de la botez, de fapt asta e a doua, prima a fost de la nasi( dar a ramas mica), asta e de la maia a lui( soacra-mea), si o are la manuta de pe la 4 luni , la fel si lantisorul( e la fel cu bratara si are o iconita cu Maica Domnului), iar pe bratara, pe placuta scrie pe o parte Gabriel si pe cealalta Bogdan. Acum ca sa va distrez putin cand i-am dat eu lanticul era asa de mic si arata ca aia de au lanturile mari la gat(am vazut eu o poza cu niste tigani, pardon rromi) burtosi care aveau ditamai crucile la gat si lanturi zici ca erau zgarde de catei) si din cauza asta ma distram copios si ii ziceam Manelica( de la cei care canta manele).Mie imi place sa poarte ceva de aur, nu stiu poate sunt eu un pic deplasata dar asa purtam toti cate o bijuterie.Acuma sa nu-ti imaginezi ca suntem rromi, si eu si sotul suntem cat se poate de albi si de natie romana sotul iar eu jumate sunt grecoaica si jumate romanca, pur si simplu asa le-a primit asa le poarta. Mami de Bogdanici Pogonici |
Nu te supara pe mine, eu te intrebam doar pentru ca in capul meu mi se parea periculos la modul ca trage de ele, se stringe de git Doamne-fereste sau mai inghite cite ceva daca se rup...nu de altceva...si baietii mei au primit la botez fiecare cite o cruciulita cu lantzishor de la nase si inca un lantz cu cruce (ca aia nu mai e cruciulitza...) de la soacra-mea. Eu le tin si ma gindeam sa le dau cind vor fi mari, asa la liceu...asa ma gindeam eu...
Azi e tare urit afara si bate un vint...si abia ce ma bucurasem si eu de cele citeva zile de vara...sper sa se indrepte totusi vremea!
Sa nu uit sa urez si eu M&M:
LA MULTI ANI pentru Erika pentru cele 11 luni si implinite astazi si LA MULTI ANI pentru Radu Daniel care implineste astazi 1 ANISHOR!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
bratafel spune:
neata fetelor
vroiam sa va zic ca Bianca si-a dat drumul aseara la mers bine de tot. pana atunci mergea cate un pic.
multumesc pentru voturi celor care m-au votat.
la noi este o zi insorita . sper sa tina toata ziua..
va doresc o zi excelenta!
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism
Poze
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
chinabulina spune:
buna dimineata.
mandra mea inca doarme... asa ca bag un mesaj scurt:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Erika si Radu Daniel!!!!
si LA MULTI ANI emycor!!!!! sa fii fericita alaturi de familia ta

MsBB, bine ai revenit. ti-am simtit lipsa ieri in parc. nu tu telefon, nu tu mesaj, nimic
. naspa cu sanul, baga o pompa putin, sa nu faci vreo minune... azi iesiti? la noi e racoare, dar soare!!! 
ok, s-a trezit, fug
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange