Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor,

Noi raportam ca ieri am dormi 6 ore.Adica s-a culcat la 11 jumate si s-a trezit aproape la 5. Da, ziua.
Evident eu in loc sa profit umblam haihui prin casa asteptand sa se scoale. Dupa aia am iesit un pic afara.

Azi nu stiu ce facem, dar cred ca vom iesi chiar daca e vant. Am dormit de la 9 dar la 4 o trageam pe mami de par, dupa ce ne-a luat in pat cu ea. Nu stiu cand a adormit pana la urma, ca deja se luminase de zi. PE mine m-a durut capul toata ziua ieri, azi vad ca iar incepem bine. Am luat deja Saridon si Aulin ca sa treaca. Ergo a tb sa bag si doua sandwichuri.
Acu bag cafea copilul se joaca cuminte in tzarc. Nu mult insa e clar.

La multi ani Erika si Emycor, sa fiti sanatoase si voioase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

trezit copil, hranit copil, de-acum trebuie sa bag plimbare prin casa, asa ca nu mai apuc sa intru prea curand. dar trebuie sa zic ca mi-au placut tare mult pozele cu robertzel-cozonacel. e un frumos!!! iar alina_anto e ca o zana buna printre pitici
am vazut ieri, dar n-am mai apucat sa scriu, si poze cu baietii lui leelooo (daca ala mic al tau e baiat, sigur n-o arata ) si cu BG de magnetism frumos-foc!!!
acum fug!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata, multumim de coffee Msbb, sa-ti fie de bine infrumusetarea de ieri
Lorich, bai fiutu e de revista, e scump foc. Mi-a facut placere sa-i revad si pe Iasmi si pe Duducu..Ce bine ca va vedeti prin parc asa dea. Bravo voua!Si mi-a placut sa vad si alte pozici de la petrecerea Sarei. Ce noroc ati avut de vreme buna!
Inais, e cam vint azi....eu zic sa nu iesi dc poti, abia ce sunteti mai bine. Nici eu nu ies decit sa-l iau pe david de la gradinitza care-i linga mine. ...Poate se face totusi mai misto vremea. Sa stii ca e o colutie datul papicii afara, maninca mult mai bine decit in casa. Acum inclin sa cred ca dc e mai bine o sa inceapa sa pape sa recupereze. DOamne Ajuta!
Chinabulina, Bratafel...ce bine ca aveti soare. Sunt invidioasa!
Micaela, m-a amuzat mesajul tau!!! Imi pare insa rau d elovituri, si noi incasam tot asa citeva pe zi

Urez si eu LMA sarbatoritilor zilei!!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

La multi ani Emycor, iti cantam toate in cor sa iti creasca al mamei odor si sa fie cuminte si mancacios ca un puishor

SI la multi ani pt ERIKA, azi ai implinit 1 anisor, sufli in tortulet?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

China asa ii ziceam si eu alinei, dar ea zicea ca rad de ea, chiar asa mi se parea ca arata in rochita aia, ca o zana.

Simo faci sa creasca inima lu mami ca placinta (sau ca si cozonacul)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ieri seara am gasit pisicuta mea mica arsa de soare pe maini si pe picioruse. Bona spune ca nu a tinut-o in soare ci doar a plimbat-o prin parc. Exista ceva bun cu factor de protectie mare care se preteaza la un copilas asa mic? Am dat-o cu iaurt aseara si parca i-a mai trecut. Dar ne-am speriat tare. Credeam ca va face basicute asa era de rosie.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Emycor, precum si copilasilor Erika si Daniel! sa fiti sanatosi, fericiti, sa aveti petreceri vesele!
Lorich frumoase poze!Robi e un frumos, are niste oki de mori!
MAgnetism la Agapitos cred ca vom comanda si noi ca ne-am miscat greu si unde voiam sa facem figurina ieri nu am juns sa dam poza...hm 2-3 zile inainte ajung. Au catalog cu fel de fel de torturi tematice, cu figurine, cu poza cu de toate. Cu poza lui bb acu nu se poate ca nu au cartus. Oricum, nu cred ca voiai sa-l papi pe Pogonici.
E cam 55-60 Ron kg /tort, si e bestial!
Brtafel felicitari pentru primii pasi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Belleane si MIrcea e bronzat pe maini si pe fata de la plimbat in parc! O sa-i caut si eu crema cu factor de protectie 50!
Ms BB nu mai suge deloc si nici nu mulgi??? Eu cred ca ar trebui sa decongestionezi nitel. succes! Si felicitari pentru infrumusetare...as vrea si io

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Leeloo draga mea, chiar nu m-am suparat deloc, iar faza cu manelica e pe bune.
Puii tai sunt minunati!!!!!!!!!!!!!!
Miss stiu ca ne citesti , eu it citesc blogul in fiecare zi, scuze ca nu am comentat insa timpul...........
David e belea la poza pt pasaport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fug ca se anunta o sedinta dupa pranz
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

belleane, intra intr-o farmacie, uita-te ce produse de protectie solara pt copii au, si care merge la copilasi mititei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput