Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

buna dimineata.
mandra mea inca doarme... asa ca bag un mesaj scurt:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Erika si Radu Daniel!!!!
si LA MULTI ANI emycor!!!!! sa fii fericita alaturi de familia ta
MsBB, bine ai revenit. ti-am simtit lipsa ieri in parc. nu tu telefon, nu tu mesaj, nimic . naspa cu sanul, baga o pompa putin, sa nu faci vreo minune... azi iesiti? la noi e racoare, dar soare!!!
ok, s-a trezit, fug

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Hihihih las' ca te pun io la curent - sau in priza, cum priferi .
Ne vedem astazi, musai!!!!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am ceva de la Mustella pentru copii acasa dar scrie ca nu e recomandat pana la varsta de 3 ani.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lorich - mama, dar ce frumos e blondul tau !

Bratafel - feicitari pentru mica umblareata!

Belleane - eu stiu ca cele de la Avene sunt ok pentru bb-ii...

Chinabulina - toata lumea zice ca e fata...dar lasa ca simbata viitoare dupa mot il duc la frizer asa ca o sa lasam in urma buclele...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleanne, doar de la plimbat nu se inrosea biata de ea asa, eu cred ca a dormit in soare.
Arsurile solare sunt f. periculoase, nu neaparat pe moment ci mai tarziu.
Si eu sunt cam neglijenta si nu le dau cu crema mereu mereu - nu ma desmint, sunt tipul romanului, care crede ca lui nu i se intampla nimic rau -- ca sincer vad multe mamici uimite sa dea puiuti cu crema (ca doar sorele le face bine, la fel si povestea cu scaunul de masina -- copilasi mici tinuti in brate sau lasati sa alerge prin masinile in mers -- "ca ce, doar nu mergem cu viteza!"
Am divagat - sotul nici nu concepe sa NU le dau cu crema, sa NU le pun mereu centura etc. -

Noi avem NIVEA Sun Spray 50+ colorat, ca ii place Larei - e bun, sunt multumita si mai ave de la Babylove (se gaseste la DM) Sonnencreme tot factor 50+, da sotul a zis ca nu se intinde asa bine pe piele ca sprayul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

V-am zis ca's pe Da' rau de tot! Abia m-am asezat nitzel sa-mi trag sufletul.Ma simt ca un caine fugarit Mandra , am papica pe foc, am , acum ma intreb daca doar le fac un tratament cu argila si namol hainutzelor proaspat spalate , in conditiile in care de ieri pana azi pe pervaz s-a adunat un strat respectabil de pamant de la muncitori .
Apropo, sunt ca-n natura, liniste, pasarele .... As vrea io! Ba muncitori sparg asfaltul cu mare spor, ba niste colorati de deasupra mea, care se cred mari repeta de mare zor si am atmosfera de , ce dixtractie, ce misto !
Am facut si ceva cumparaturi...am facut si ordine prin hainele mandrei...
Bey - care mi-ati luat luminaa !
Uf nah belea, acum cand scriu de mare zor la mesaj s-a dus naibii curentul .N-am nici net - sunt working offline, da? Oare tine bateria pana revine curentul?

Si vroiam sa zic ca am vazut poze cu Robertzel, cowboy vestit , ca am aflat ca Bianca a plecat singurica la plimbare , bravo! Puiul lui Belleane e cam , saracutza, cred ca o ustura - [sufla eu sa nu mai doala]! Vad ca Iulia astazi s-a ascuns

Laurici - eu am inceput de cateva sapt intarcatul, am inceput sa renunt la cate o masa ( la cea de la ora 5, ceaiul de la ora 5 , apoi la cea de seara si ramasesem de vreo sapt jumate cu masa de dimineata la san si atat). Ma gandeam ca va fi mai usor si mai suportabil asa dar vad ca m-am cam inselat . Doare a nabii de rau si arata cam asa sanul meu .Doar cu un san o trag, cel drept. Acum parca e ceva mai bine dar tot doare si daca las sanul gol curge intr-o veselie. La am incercat sa-l mai detensionez nitzel dar vad ca se strange laptic la loc .

Nu mai scriu, ca nu de alta, cine stie cand vine netul si poate atunci ma expir, nu oi mai fi de actualitate .

Mda, a trecut o ora, mandra si eu tot n-am curent . Gluma,gluma da' acusi se trezeste si eu cum ii pasez mancarea?

Mda, eu si norocul meu . Acum am terminat de pasat mancarea cu furculita si iata a venit curentul, dupa vreo ora jumate - dar ce mai conteaza? suntem si noi in rand cu oameni civilizati . Ieri n-am avut apa, azi curent - maine cine stie...
Fii-mea inca doarme, cred ca a luat reteta de la Sebi, dar totusi sper sa nu 6 ore !!!

Dau send pana nu se razgandesc astia si-mi iau iar netul

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!!!

In primul rand vreau sa urez tuturor copilasilor care si-au serbat sau isi vor serba prima aniversare LA MUTI ANI!!! Va doresc sa fiti sanatosi, frumosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!!

Am avut si noi sambata petrecerea Sarei. Ne-am simtit super!! Va multumim pt urari si complimente.
Sara a fost o cumintica, s-a jucat, a "conversat"cu toti invitatii, a socializat.
Am avut norocul sa fie o zi superba, cu soare, dar nu ff cald.
Dupa ce i-am rupt turta Sarei, am pus-o sa aleaga de pe tavita. A ales icoana, seringa si inelul.

Sunt bucuroasa ca vom pleca in vacanta in curand, pe 1 iunie 9de ziua lui Ylari). Am ales Grecia, Thassos. Vom sta la bungalow, e o zona super, plaja minunata, blue flag, abia astept!!

Va pupam
Sper sa reusesc sa mai intru pt ca aacum am un ajutor cu Sara. Am adus-o la noi pe bunica mea si se mai ocupa ea de Sara. Iar ceea ce ma incanta cel mai mult e ca Sara o indrageste foarte mult. O striga: mamai-mamai.

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna, iar am lipsit..... dar din nou am motiv. nu stiu cumse face ca totdeauna imi gasesc de lucru... azi am facut curat in buc, cu aruncarea lucrurilor de care nu mai am nevoie si la bogdi in camera, am sortat hainutele ce nu mai nis bune si le tineam acolo doar pt ca mierau dragi...
Inais, da, la noi acasa erau facute pozele, dar e loc si mai de bine, ca sunt lucruri luate de la ai mei, trebuie sa ne mai facem bucataria, dormitorul si o debara, ca toate sunt ascunse pe sub paturi, dupa dulapuri, etc...
Laura, eu as vrea sa slabesc undeva la 10 kg, ar fi ideal, dar dc slabesc asa vreo 4 kg ar fi deajuns.... multumesc la aprecierile lui bogdi, ai dreptate, e fecior mare acu, e tare smecher...
DAU send sa nu pierd mesajul si sper sa revin, dc ma lasa bogdi ca doarme linistit de la 1, a adormit singur singurel cu sticluta de ceiut...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am uitat sa va spun ca am reusit si eu sa slabesc 5 kg!!! Sunt asa bucuroasa!! Mai vreau sa dau jos inca 5-6 kg. Si nu ma infometez deloc. In primele zile mi-a fost mai greu, pana m-am obisnuit cu noul program, dar acum sunt f ok. Am renuntat complet la dulciuri (am mancat doar o bucatica de tort sambata, la ziua Sarei), paine si mananc pana la ora 18. In fiecare dimineata iaurt cu cereale Fitness, la pranz ciorbita/supa, sau mancare gatita (azi de ex am mancat spanac cu ou...si Sara la fel), iar seara o salata de fructe, un gratar, etc.

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Belleane eu am de la Klorane, merge pt bebeluci nou nascuti. I-am dat si anul trecut cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Ylari, eu ziceam cu cei 85% din salar, in ideea ca in romania nimeni nu are incadrarea cat ia real in mana... si eu aveam salar mai mare decat incadrarea, si ma gandesc ca majoritatea la fel.... si dc nu esti din capitala, un salar ajunge la max 1000 lei, ceea ce cum am mai spus un rahat pe langa ce preturi sunt in tara.. dar nu ma plang, se pare ca intotdeauna o scoatem la liman , nu stiu cum, si am incredere si pe viitor, ne ajuta Dumnezeu sa nu pierim...
Laura, tare imi surade ideea cu listuta, premii etc, chiar dc numai virtuale.... macar un strop de motivatie sa avem...
Emycor, perfect deacord cu tine !!!! asta e pura discriminare, de ce un copil sa aibe dreptul la alocatie mai mare si altul deloc ??? in plus, indemnizatia care o ia mama nare nici o legatura cu alocatia copilului.. dc ar fi dupa mine as da acuma alocatie mai mica, pana e copilul mic, iar cand mai cresc as mari alocatia, copil mic, nevoi mici, copil mare nevoi mari..
Ylari, rau ca ai obisnuit fata cu leganat, dar sincer nu stiu ce sfat sati dau, eu pe bogdi nul leagan... am noroc cu el, ca eu imi pun in cap sal invat ceva, si nul invat, dar in final isi face el singur obisnuinta...
Lorich, eu nusunt de aceeasi parere cu tine, nu arat de milioane, nu sunt multumita de corpul meu...dar multumesc de complimente...
Adriana, cel mai groaza mie sa nu pice copilul pe scari... mam ingrozit cand am citit.. si eu mai deschid usa sa ma incalt sil las pe bogdi, dar la noi la bloc inla fiecare etaj la intrarea spre apartamente este o usa, si totdeauna ma asigur ca am inchis usa sza naibe cum sa iasa bogdi spre scari.. brrrrrrrr...
dau send din nou si revin din urma, mai am un capitol....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput