Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

sa ma plang: o zi crunta
1.deci m-a trimis vic. cu taxiul la pediatra cu adresa gresita. Am intarziat. Normal ca nu am mai intrebat mare lucru
2. acolo nu avea vaccin
3. am fo sa fac radiografie la coloana: scolioza=> fizioterapie. si sa nu imi mai fac planuri de semi maraton la toamna sau urcat muntii ca melcu...cu 20 kile in spate
4. iar papanicolau mi-a iesit prost
ce mai urmeaza?
Nu mai ies din casa

edit: vazui ce urmeaza. Deci Alina anto a slabit 5 kile. Sunt VERDE> VERDEEE> Verde rau ca steagul unguresc.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lui Raducu i-a aparut o eruptie pe corp, niste chestii ca varful de ac, aproape ca nu se vad. Pediatra spune ca dat fiind febra mare de acum 3 zile, probabil ca este fie roseola infantum, fie o infectie virala eruptiva. M-am tot uitat pe net, dupa simptomele astea si eruptia cu pricina, si sunt aproape sigura ca este roseola.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vreau doar sa urez tuturor sarbatoritilor LA MULTI ANI!!!, multa sanatate si sa cresteti mari, puiuti frumosi.
Am ramas in urma asa ca uram
LA MULTI ANI:

[b]ANNIKA
STEFANIA
DIANA MARIA
MIRUNA ELENA
ERIKA
DARIUS COSTIN
STEFAN[/b]

Chiar nu am timp, Victoria vrea sa ne toooot plimbam, imi arata usa si tre sa iesim la plimbare. Dar ne pune daddy azi in curte leganut si tobogan (cadoul de ziua ei) si ne putem juca acasa, ca nu avem parc aproape. Cel mai aproape mi-ar lua probabil o ora de mers sa ajungem. Pana ajungem in parc suntem obosite amandoua. :) Va pupam dulce.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabitza, pupam Raducu bolnavior sa treaca repede. Si pupam si pe Andrei cel scump.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raducu este chiar ok, nu mai are nimic, e vioi si normal. Daca nu avea spuzeala aia pe el nici nu ziceam ca are ceva. Si aia am vazut-o cand i-am schimbat locul de infasat si eram mai la geam la lumina. Zici ca e de la transpiratie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

ziua buna!

scriu pe fuga...am bucataria explodata si rufe de intins! plus mancare de facut cand vine barbate-miu! pui Sichuan...

Emycor! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de puiutz!

pentru 1 anisor Erika!

pentru 11 lunite Radu Daniel!

in rest...:

Simona N-am iesit. Evident mare lucru nu a mancat...desi a mancat 80g borcanel mere+afine. Supa mea nu a vrut-o...acum doarme. Incercam cand se trezeste! Daca mai iesim te scot si pe tine si pe copilasii aia ai tai superbi. Si poate o cooptam si pe Laura. Moooor dupa Mirci! Un finutz!

MsBB m-ai distrat cu tratamentul cu namol aplicat hainutelor. Cu sanul...mda...ai primit toate sfaturile. Incet, incet!

Magnetism targul este in per. 21-24.05 la sala Polivalenta.

gata fuuug...ca nu mai stiu ce sa va scriu! si de mancare nu ma mai plang!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Micaela, daria ta e o scumpa "guraliva".. zic asa pt ca gurita lui bogdi o aud tare rar... dar am vazut ca fetele sunt mai vorbarete asa, si cum baietei nu porea cunoastem... voi fetele care aveti baietei, cum sunt? ca bogdi tare le mai gandeste, si are o mutrita de serios... greu scoti un sunet din gurita lui....si nu tipa, nu urla.... doar ce mai gangure cateodata...
Mi bebelina, te inteleg perfect, dar cand o sa fiti gata, va merita tot efortul, ai sa vezi.,... si eu am fost terminata, mai ales ca cu vreo 2 sapt inainte zilnic veneam sa stau cu mesterii, apoi toate lucrurile leam carat in mana pana la etajul 5, inclusiv mobila, deci nu e nimeni sa te inteleaga mai bine...
Andrada, cand te vad pe m,ess promit sa til dau..
Socrate, imi pare tare rau de ce sa intamplat, dar stai linistita, chiar nu trebuie mai mult decat o fractiune de sec sa se intample ceva rau.... se putea intampla chir si dc erai langa el....
Vad ca e o adevarata polemica faza cu 85%... eu zic ca nusi au rost discutiile, oriunde in lume teai afla, oricat ai castiga, niciodata nu o sa ai deajuns.... castiguri mari=cheltuieli mari.... asta e sigur.. eu ma multusesc cu cat am, desi stiu clar ca numai salariile, oricat ar fi ele nu miar ajunge, tot timpul se gasescte pe ce sa chletui banii... fiecare isi stie cheltuiala.....
Miss, am pierdut comentariul cu david, si vreau sal vad si eu pls...
Cleo, la multi ani pt Mara, ca a trecut anisorul ei, dar mai bine mai tarziu decat niciodata...la fel si pt toti ceillalti bebelaci care au implinit un anisor !!!!
Vroiam de mult sa intreb, sunt mamici gravidutze la noi ???
Cleo, foarte frumoasa Mara, iti seamana leit, ceL PUTIN asa se vede in poze...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

getutza, si tu ai un flacau de milioane!!! deci e un superb. Si lasa ca fetele is mai vorbarete

avem 2 gravidute, anisiap si alex@sara, amandoua deja in trimestrul 2. Sa stii ce te primim si pe tine cu mare drag , stim sa facem tamtam cu majorete, etc

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Cleo, ms pt aprecieri la adresa bogdanelului, si mie mie tare tare tare drag de el, nu mai pot de dragul lui.... acvu nush ce are ca sta intins pe jos sub birou, undei calc la care scriu eu, cu capsorul pe jos si nu misca deloc, tace , parca doarme... dra nu doarme... si legat de bb2, pai las ca tot mi sa aratat zilele astea, nu mai pune si tu paie la foc... ca sar putea adeveri... mai ales... ca nus sigura... nu vreau sa zic mai multe, om vedea....
Dar ce se intampla cu miss, de nu am mai vazuto de vreo 3 capitole... sa suparat pe noi ?????????

===============

Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

A, si imi pare rau de ziua ta nasoalla... cum ai descoperit probl cu coloana??? ca si eu am niste dureri ingtozitoare de spate dc fac putin curat prin casa, sau altceva.... dc stau in picioare, etc... si sa nu spun ca dimineata ma t4rezesc teapana....

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput