Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

getutza, missParker a fujit: http://piersicuta.blogspot.com

io iti urez sa fie Dumnezeu cu voi.
Mie Mara mi-a adormit 1 data jos, intinsa...

cu coloana, de 1 luna mor de durere de shale. Ca babili. Am sunat la dr, mi-a dat crema, pastile, apoi trimitere la radiografie. deci scolioza mea veche. care apasa pe un nerv . fizioterapie si recuperare.
daca banuiesti nu poti sa faci radiografie.

voiam sa mai zic ca mi-a zis pediatra, ca pt creme filtru solar recomandaa NUMAI DIN FARMACII. Ea prefera AVENE. Io i-am zis ca am fol. ceva de la SEbamed, a zis ca si alea is bune.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani Erika!!!! Sa cresti mare si sanatoasa!

Miss imi pare rau legat de unchiul tau. Cand spun imi pare rau ma refer la faptul ca iar te-a rascolit cu amintire neplacute. Mai bine nu aflai nici macar ca a murit. Din pacate cand eram in clasa a sasea am dat si eu peste un nenorocit. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a salvat o colega de clasa, dar amintirile alea au fost groaznice. Poate e mai bine sa nu mai stii nimic de aceea persoana eu una am fugit cat am putut. Te pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, imi pare rau de prob. de sanatate. Iti doresc sa scapi de ele cu bine!

Si eu mai stiu o crema prot. solara tot din farmacii, e f. buna insa si scumpa rau - LADIVAL

Desiree, multumim pt. urari! tu ne-ai mai urat odata
Fain ca montati leagan si tobo in curte -- si eu visez la gradina cu fel de fel de jucarii -- da, doar visez

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Getutza81, asa sunt fetele mai guralive, de la inceput pana la sfarsit eu zic ca e normal ca baietii sa stea mai mult tacuti se pregatesc pt ziua in care v-or intalni guralive ca fii-mea

BELLEANE, eu folosesc de la avene cu factor 40, nu se intinde foarte bine. De fapt folosesc cand imi aduc aminte, mai bine spus am in casa
Are dreptate Adriana cu mentalitatea asta a noastra... gata o bag in genata, poate uit geanta pe undeva
Crema de care zici tu, nu se gaseste la noi.

Simona e asa greu ma cand o vad ca se loveste, ea nu e plangacioasa, dar ma doare sufletul... lasa, ca se fac ei mari.

Am certat azi fata si a plans, asa rau imi pare. sa-mi fie rusine, dar eram ca lucrasem la ceva si a inceput sa dea in laptop sa-l inchida si sa se aseze cu fundu pe el.
am zis ca nu o sa o mai cert nicioada cand am vazut cum a plans cu lacramituri de crocodil.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Desiree, multumim pt. urari! tu ne-ai mai urat odata
Fain ca montati leagan si tobo in curte -- si eu visez la gradina cu fel de fel de jucarii -- da, doar visez

Adriana

Nu-i bai, mai bine de 2 ori decat deloc.
Si daca am uitat pe cineva, imi cer mii de scuze sincere, pe cuvant ca nu as vrea sa uit sa urez pe nimeni.

De ce doar visezi? Nu ai curte? Nu ai curte mare?? Sau?

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara mamici

abia acum am si eu timp sa mai intru.
first, la multi ani Emycor sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si iubire in viata

LMA sarbatoritilor micuti de azi

eu, m-am razgandit, nu mai vand carutul sunt dobitoaca tare. m-am convins ca la pretul asta nu gasesc un carucior de calitate in Ro. tot ce am gasit sunt ca pixu de naspa, ba nu se lasa spatar, rotile oricum sunt varzet, zdrangane, etc..intr-un cuvant, raman cu asta si gata... m-a pus pe ganduri ce mi-ati zis aseara si am stat si eu si m-am gandit oleaca

MsBB vad ca ai scos capu' iara, proaspat iepilata pardon defrishata felicitation..o sa-ti ducem doru' cat cei fi plecata haimana

magnetism si noi avem bratarica...nu mai avem pe bratarica vopseaua de la capsunica, pepenas si cireasa, dar asta nu se pune,...a ajuns in stomacel lantz, i-am okit unu misto acu la un an ii iau cado' cat despre carut, multumesc ca te-ai oferit, dar m-am decis sa-l pastrez..nu te supara

hai ca mai revin, citesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello mamicutze,

Incep sa am emotii tot mai mari pt sambata: in 1 rand de vreme, apoi de nr de invitati, de muzica, de tot. Off, cine m-o fi pus? Sper sa fie bine.

Acum am impresia ca ma paste o infectie urinara, deci bag lichide la greu, nu vreau antibiotic :(.

Da, Vlady e f avansat ca intelect, cel putin fatza de copii din parc de varsta lui stie sa spuna si sa faca f multe lucruri, multumim Laurita de aprecieri. Acum....cred ca si eu sunt prea orgolioasa si le vreau pe toate odata....stiu ca nu se poate. Faza e ca m-am straduit sa-l invat cat mai independent si constat ca trece printr-o etapa mai dificila din pct asta de vedere. Cel mai mult ma supara ca ii e frica de copii. Metoda lui Stef de a-l lasa sa-l bata vara-su vad ca da gres. Noroc ca am intervenit eu deci sper sa se poata corecta curand. Acum are senzatia ca toti copii vor sa dea in el. Off. Grea meserie, asta de mama. Si e doar inceputul.

Micaela, pupa Dariutza scumpa, imi pare rau ca s-a lovit. Oricum, mi-a placut mult de ea, ce energica era si cum alerga peste tot fara nici o pb, sociabila, zambareata si frumusica pe deasupra.

Cleo, de ce esti verde fata draga ca esti ca trasa prin inel? Slabanoaga de nu se poate. Ce n-as da sa fiu ca tine

Lorich, mai Robertelul se face din ce in ce mai frumos, ce smecheras e cu sapca intoarsa si ce frumos il imbraci. E unul dintre copii care imi plac la nebunie, are asa ceva special

Inais, eu chiar nu inteleg de ce te feresti sa-i pui un pic de sare in mancare. De fapt nu numai tu ci mai multe fete de pe forum. Explicati-mi si mie va rog. I-am pus cate o praf de sare de pe la 10 luni si sincer, nu cred ca am gresit. Atata timp cat nu pui in exces nu vad care e pb. Un strop de sare nu strica, da gust bun mancarii.
Nu sunt de acord cu fazele de genul " tu ai mancat de la 4 luni cu sare si uite, esti sanatoasa", fereasca Dumnezeu, e o mare aberatie, dar de aici si pana la a da dupa 1 an mancare fara pic de sare mi se pare exagerat. Recunosc, n-am citit toate materialele in domeniu dar....astept raspunsuri. Sa nu ma intelegeti gresit, nu cert pe nimeni, doar vreau sa pape Iasminutza, ca mi-e tare draga

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

raspund repede ca nu mai pot sta:

crema solara ziceam sa iau de la bubchen, la vara...cica nu mai exista cu factor 80 (nici nu stiam ca au existat ) noi folosim bubchen si de-aia, vreau sa merg pe aceeasi gama. dar vad eu mai e pana la vara

raduc fa-te bine copil mumos

alina tu ai fi o frumoasa si trecuta de 100 kile felicitari pt slabit si spor in continuare. si eu tot cu fitness am dat jos

alysh, ooof, offf, vad ca i-a ramas in minte undeva brutalitatea lui varu-so de se sperie si acum de copilasi. el trebuie acum sa recapete increderea in copii, iti trebuie multa rabdare si eu ii pun sare fetii. ii dau si zahar, sau produse ce contin zahar. se apropie de 1 an si vreau sa manance orice (se poate manca de un copilas, desigur) ...

gata, mai intru maine...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Multumsc mult fetelor...... MsBB,Lorich, gabitzam,chinabulina, socrate,cleo,Reallaura,Ianis,iulia.........si daca am uitat pe careva va rog nu va suparati.

Am avut o zi lungaaaaa, vizite peste vizite, dar si frumoasa.

pup fetele.

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sunt capie de somn. dar capie, imi vine rau, nu stiu ce am!!
Azi am comandat tortul, la Agapitos, tot Biscotino, dar desenul si figurinele nu prea ma incanta, dar nu aveau altceva pentru baietei, Nu tu CARS, nu tu 101 Dalmatieni... ei, asta e
Getutza woow, vezi ce veste ne dai!!
Cleo, Gabitzule sanatate
Alysh da, sa stii ca asta e a prins frica in urma ciocnirilor cu varul! dragul Vladi!

Inais si Mircea abia asteapta sa o cunoasca pe IAsmina..Si eu zic ca poate nitica sare nu strica. Macar sa pape Eu am inceput sa-i dau lui Mirci cu nitzica sare cand mancarea nu are gust - ca la unele tipuri de papa nici nu trebuie.
Alina_Anto subscriu la ce zice Iulia ca esti o frumoasa si la 100 de kg! Sper sa intri mai des acum ca ai ajutoare!
Ah, Am fost in Thassos acum cativa ani!! E superb, minunat, tot acolo mi-e gandul!
MsBB mi-e frica acu cu intarcatul asta, sper sa nu am asa probleme, noi inca mai suntem martisor si pana pe 26 iunie vreau sa fie intarcat, ca plecam in concediu fara el.
Adriana scumpa, se amana DEPECHE, pe cat se pare...hm. Hmm
Am scapat de o grija cu copii

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput