Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Va mai amintiti de noi ca am fost cam codase la forumeala...
Am intrat sa urez "La multi ani!" M&M-lor care au implinit primul anisor din viata lor! .

Ma bag si eu sa citesc macar ce ati mai facut in ultimele 2 zile .

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Fetele frumoasele ...
Dupa o seara romantica, petrecuta la lumina lumanari , iata ca incep o noua zi ...cu mare spor ! Aha, v-am pacalit? De unde atata romantism? Am facut un remember ceausit . N-am avut curent toata searaaa, am stat ca orbeci pe intuneric si apoi la lumina lumanari .
Pe modelul " noi lucram in echipa " s-ar parea ca cei care lucreaza la conducte pe aici au taiat un fir si s-a lasat intunericul peste intreg cartierul . Povesti ca la romani .
Acum stau si ma gandesc? (miroase a neuron incins? ) Oare carnea mea de prin congelator atatea ore fara curent cum o fi ? A mea ca a mea dar pieptul de pui portionat pt mandra oare nu so fi dezghetat? Am incercat sa nu cedez ispitei sa umblu in congelator, sa nu intre caldura si abia peste noapte a venit curentul deci tot au fost vreo 10-12 ore fara curent
Va las o fresh si caldutza sa aveti o zi bunaaa, un weekend superb si din cand in cand mai aruncati un si la mandra mea, da?

Cum nu mai apuc sa intru zilele astea urez de pe acum :

LA MULTI ANI !!!

Pentru astazi lui DARIUS COSTIN si STEFAN iar pentru maine TUDOR si MIRCEA IOAN si un special LA MULTI ANI pentru gogoasa noastra draga TEODORA - va urez din inima numai bucurii, sa fiti sanatosi, sa aveti parte de fericire si sa fiti iubiti!Sa petreceti frumos la ziua voastra!

Cand vin acasa sa vad numai frumoase de la aniversari si iesiri in aer liber, sa aud numai vesti bune , fara roseola,da Ducu? fara greva foamei, da Iasmi ,Robertzel si restul grevistilor? fara pojarel rasfatzel, da? Fara alte accidentari, fara arsuri de la soare , fara dureri de coloana...ati inteles voi, da?

Va si , ne revedem saptamana aviatoare

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata

Multumim de coffee.

Azi avem zi lunga, pe seara mergem la curte sa aranjam mese, umbrare, nebunii. Se pare ca vremea nu va tine 100% cu noi, dar daca nu ploua chiar toata ziua tot e bine

MsBB, chiar pleci? O sa ne fie dor de tine, sa vii repede, pupici multi!

Iulia, multumesc, asa e, e nevoie de multa rabdare sa recapete incredere in copii. Of, of.

Laurita, imi pare rau ca vi se amana concertul....poate isi revine totusi David si va face o surpriza placuta

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, La Multi ai cu sanatate lui Mirci scump!!!
Si tuturor celorlalti sarbatoriti Gogo de Chinabulina, Tudor de Ralu
MsBB, concediu placut, o sa-ti simtim lipsa...si mai ales coffeeul tau bun ne va lipsi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

nu suntem in 14 azi?????????????????/

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Sis, La Multi ai cu sanatate lui Mirci scump!!!
Si tuturor celorlalti sarbatoriti Gogo de Chinabulina, Tudor de Ralu
MsBB, concediu placut, o sa-ti simtim lipsa...si mai ales coffeeul tau bun ne va lipsi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

esti o scumpa , dar azi e 14, maine e ziua lui gogo, a lui Mirci si a lui Tudor-bebe albastru . MsBB ne-a urat de azi fiindca pleaca si fiindca e atat de draguta incat trebuia neaparat sa ne ureze inainte de a pleca

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh, noroc cu tine, m-am prostit de-a binelea, nu mai am notiunea timpului. Oricum, am fost prima care le-am urat
Alysh, spor la pregatiri!!!In we va fi vreme d evara, avem noroc ca si noi suntem cu motul lui Mircisor
Ce-a mai trecut timpul. Ar tb sa facem o intilnire mare cu mladitele si mugurasii nostri

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza

LMA sarbatoritilor de 14!!!

eu sunt cu attach la tastatura. eu scriu ceva, mandra altceva, eu sterg, rescriu, etc...mda...nu ma mai lasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata. gogo inca doarme, poate apuc sa bag un mesaj...
MsBB, va vom simti lipsa. mai ales eu si gogo, in parc ... saptamana asta ati cam tras chiulul, va scad nota la purtare ... iar fiica-mea s-a jucat aseara numai cu jucaria de la voi, desi avea in jur si alte jucarii. a inceput sa urle cand am luat-o la culcare
noi ne pregatim de marea dezmotzare de sambata. dupa ce am reflectat indelung, ne-am hotarat sa facem la noi acasa, sa renuntam la ideea de a face la ai mei la curte... oricum curtea alor mei nu e asa de mare si nici nu vroiam sa ma car cu catel, cu purcel la ei... si mai e si problema vremii; daca e naspa, nu vreau sa-i mai deranjez cu musafiri si alte chestii, ca si asa ne ajuta prea mult. asa ca facem acasa, in vastele apartamente (unde vom inghesui 10 oameni )... ieri am facut ceva cumparaturi, am dat comanda de tort (sper sa fie aspectuos cat de cat, ca de bun stiu sigur ca va fi ), am luat baloane si alte trasnai de petrecere (leeloo, multumesc pt raspunsul cu umflatul baloanelor, la noi n-am gasit asa ceva - scuze ca am uitat sa multumesc mai devreme, scleroza )... mai am de facut curatenie ...
mai spun "bine ai revenit" Monikai si plec, ca am impresia ca miauna de dincolo...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neatza fetelor.
la noi este o zi insorita. sper sa se mentina asa.

Darius Costin, Stefan la implinirea unui anisor! ce repede a trecut acest an.

sanatate Raducu!

va doresc o zi excelenta!

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism

Poze

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput