Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)
Raspunsuri - Pagina 15
Adriana_78 spune:
Desirre, nu avem nici curte mare, nici mica, n-avem deloc, pt. ca stam la bloc ![]()
Visez ei eu la curte/gradina, mai ales acum cand vine vara, iarba, leagan, un gratar
- da preturile caselor/vilelor in Buc. (in zona in care vrem noi) sunt astronomice, nu te poti atinge.
ce e mai ieftin e in afara Buc. (exista cartiere intregi de vile construite de curand), da nu-mi place asa izolat, dependent pt. orice de masina
Laura, ba eu am inteles ca se mai tine concertul -- mi-a zis si mie sotul aseara ca a auzit ceva si eu m-am si bucurat pe ascuns
-- insa cica concetul din Atena (sau din Bulgaria de la Sofia - nu mai stiu) a fost amanat, cel de la Buc. se tine
La noi vin prieteni tocmai de la Viena sa vada DM - sper sa se mai tina, noi am hotarat sa mergem dupa ce o culcam pe Annika pe la 19 seara, sper sa fie OK - ei cred ca incep sa cante pe la 21
Alysh, sper sa ai vreme frumoasa! Cred ca esti agitata cu pregatirile , e si normal - macar ai ajutor?
Sunt convinsa ca o sa iasa f. frumos si o sa fii o gazda nemaipomenita
Adriana
Getutza81 spune:
Neatza..
si eu la cafelutza... se pare ca ne facem program nou... si nu stiu cum ma voi descurca.... ca stiti voi ca va ziceam ca am firma de curatenie.. si se pare ca oricat de criza e, oamenii nu vor sa lucre, mam suparat rau si am dat afara pe cine aveam angajat si fac eu curatenie.. nu am mult si ma descurc, dar e mai nasol cu programul lui bogdi... pana acum dormea de 2 ori pe zi, si dormea si in carucior, dar acu sia schimbat singurel programul si doarme cate 2.30 ore-3 o singura data pe zi, si doarme asa doar dc e in pat sau patut si liniste sa poata dormi linistit...altfel se trezeste mai repede si imi adorme seara pe la 8.30-9 si iar ne culcam la 11.30-12 noaptea... si numi place... deci ieri a fost perfect... a dormit dimineata pana la 9.30, apoi pe la 1 pana la 3.30, si aseara am fo plecati si a adormit pe la 10 in masina in drum spre casa...cand am ajuns sus, lam dezbracat si iam facut lapticul, cu jumate de ochi la vazut pe tatsu cu sticluta si sa trezit instantaneu... si apoi a avut chef de joaca, si iar a adormit pe la 11.30-12... 
..acuma inca doarme... si mam decis, dupa ora 9.30 nu mai trebuie sa ma prinda altundeva decat acasa, sa pregatesc copilul de culcare, dc vreau sa mergem pe programul asta, care imi convine... si mai nou nu se mai trezeste noaptea, o spun in soapta sa nu ma auda...sssstttttt......si asa, ma trezesc si eu pe la 8-8.30 si mai imi fac treaba pana se trezeste el...
Pai fetelor, sa zicem ca luna trecuta mia venit uratul prin 15...maine e 15 si inca nici un semn...si a fo in felul urmator, in 1 mai am facut prostioare si cristi a zis ca crede ca a "scapat" nitel.... apoi ma sunat matusamea si a zis ca in noaptea aia ma visat insarcinata si eram tare fericita ca era fetita... apoi o tanti de la soacramea de la bloc a zis sa mai fac o fetita... apoi a venit cumnatamea pe la mine, am papat o feliuta de pituta cu vinete, am baut acfea, am fumat vreo 5 tigari, ma pus necuratu, si apoi nu mam simtit bine si am mai papat o feliuta de pituta cu vinete (cu ceapa si maioneza), eu de obicei dupa ce beau cafeaua trebuie sa imbuc ceva ca simt ca mie gol stomacul.... si dupa ce am papat, mia fost tare rau si am dat la rate... eu nam mai dat la rate decand era bogdi in burtica... asa ca e cu cantec si nu stiu inca nik...pofte oricum am de cand am ramas gravi, nu or mai trecut, ca un efect secundar la sarcina.....
va pup, si mai intru, acu sa trezit banditu mic, tre sa ma ocup de el, sal pun la olita... apropo, sta pe olita cand face pisu, dar cand face kk nu vrea nici batut sa stea, dc oare ??????
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
si mai vreau sa spun LMA sarbatoritilor zilei, si dc nu oi intra maine si pe maine, si petreceri frumoase pt cei care au petrecere sambata....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Alysh spune:
Adriana, multumesc mult, sper sa am timp bun, sper, sper, sper.
Da, ajutoare am din plin, multumesc lui Dumnezeu. Socrii mei s-au implicat f mult, eu pusesem bani deoparte pt petrecerea asta, dar ei au cumparat deja bauturile alcoolice, sucurile, vor sa cumpere si toata friptura de pui, alearga la curte sa mai duca ce lipseste pe acolo, sunt socrii ideali. Plus ca-i dau si lui Vlad bani sa-i deschidem un cont, deci....jos palaria.
Vlady
Lorich spune:
Neata si de la noi
Noapte bunicica, insa tot se mai aude o fornaiala in nas; i-am mai bagat ser.
Alysh sarumana! Daca si tie iti place cum il imbrac...
Incerca Urnal Akut de ala- e din plante (cica) si poate ajuta - eu stiu ca tare ma mai luptam cu infectiile urinare inainte de a ramane gravi . Si , da, bea tone de apa sa spele microbeii pe acolo. Si spor la trebi!
Laura biscotini parca e cel mai bun tort al lor, nu? Miami...
Monik ne amintim si ne e dor de voi. Ce mai faceti?
MsBB mai cum povestesti tu! Cu cat umor si faze de astea "enervacioase"! Eu cred ca 10-12 ore sunt cam multe- nu stiu ce sa zic. Daca ai cum, mai bine bagati-l la voi si cumpara-i Andrei alt chiept
Vai Getuta ce povestesti tu acolo, poate ai pus de bb2! Iti doresc sa fie cum iti doresti!
La multi ani Darius Costin si Stefan - sa cresteti mar, sanatosi si fericiti!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Getutza81 spune:
acum am citit despre vaccinul ROr, asta se da la 12 luni ??? eu iam facut vaccinul ala gratuit care se da la 12 luni, ia dat in manuta si in piciorus...oare ala a fost...??? sunt tare speriata, ca am inteles ca ar putea provoca autism.,... apoi am o matusa care are un nepotel cu autism... a zis ca totul a fost ok pana la un anisor, dupa aceea..... au inceput sa apara semn e....si cum iti dai seama dc un copil de un anisor, un anisor jumate e bolnav ?????? ei la varsta asta nu stiu prea multe....ofofof, acuma ma stresez tare..... o sa o sun pe doctorita sami spuna ce vaccin am facut.....si destul de rau dc nu te atentioneaza asupra acestor riscuri, si nu iti spun ca exista si alte variante...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Micaela06 spune:
Neata,
Multumim de cafea MsBB
, zici ca nu a fost romantic la lumina lumanarilor?
Oricum vad ca pleci fara mandra, deci pana la urma ai parte de un we romantic. Te pupam si te asteptam cu drag.
Alysh, draga mea, de ieri vroiam sa-ti scriu, da nu stiu ce o fi fost in capu meu. deci, nu te mai stresa , Vlady e un copilas de 1 an ce ai vrea sa faca cand e intre copii? tu nu ai vazut ca se joaca fiecare in legea lui? Oricum incearca sa eviti sa-l lasi cu varul bataus, eu ocolesc copii rai, deocamdata nu vreau sa stie Daria ca exista si asa ceva. Eu cred ca macar in perioada asta sa o protejez cat pot de lucrurile urate, frici si altele, o sa aiba timp sa le descopere mai incolo. Uite ea acum e inebunita dupa catei, nu o las sa se apropie decat de cei blanzi pentru ca ea se duce direct si le baga mana in gura, nu vreau sa se sperie de ei si nu mi-e teama ca daca nu stie ce e frica o sa se duca direct la unu sa o muste, ea nu sta singura afara, eu sunt intodeauna pe langa ea.
Si in privinta vremii, a zis Busu ca sambata o sa fie frumos, asa ca o sa aveti parte de o vreme superba. 
Daria
emycor spune:
Darius
Stefan
nu stiti cumva in ce data intra alocatia de obicei?
pupici
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
chinabulina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui emycor Darius Stefan nu stiti cumva in ce data intra alocatia de obicei? pupici emycor mami de RARES-SEBASTIAN http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3# |
la mine pe 15
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Lorich spune:
Mi-a venit si mie indemnizatia marita.
cleo tu? Ca n-ai mai zis nimic?
Simo Mati mai merge pe varfuri?
Fug la trebi, ca am multe si marunte
Lori, mami de Robert din 9.06.2008