Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Emy, vam vazut pozicile, foarte frumoase !!!!!!!
Lori, te rog mai da link-ul sa va vad si eu pozicile....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La noi la posta intra banii dupa 10 ale lunii, postasul incepe dupa aceea cam in 2-3 zile sa imparta la mamici.

Am rezolvat si noi cu eroarea la indemnizatie, vine restanta luna viitoare.

La multi ani fericiti pentru puiutii DARIUS si STEFAN !!! Sa cresteti flacai pe cinste, sanatosi si frumosi, norocosi si voiosi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Getutza81

Cu mare drag. Uite aici pozici E ultima poza din album, dai si tu in urma cat ai rabdare.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Lori, e tare tare expresiv robertzel !!! e un scump... si e destul de grasunel... sa presupuin ca RBT de la masina vine de la robert?

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:

Cu mare drag. Uite aici pozici E ultima poza din album, dai si tu in urma cat ai rabdare.

foarte foarte frumoase pozele

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism

Poze

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:

Lori, e tare tare expresiv robertzel !!! e un scump... si e destul de grasunel... sa presupuin ca RBT de la masina vine de la robert?

Da, Getutza, initial nu eram fan asa ceva, insa era prea de tot ca ta-su umbla intr-o mapa cu actele pt inmatricularea masinii si in aceeasi mapa cu actele pt "inmatricularea" lui Robert. Mi s-a parut asa amuzant si l-am pus sa intrebe daca mai au RBT. Si tot ca un semn (am zis eu) era ultimul RBT din Bucuresti...asa ca e masina lui Robert, dar avem noi grija de ea pana ia el permis. parinti nebuni! Si multam de complimente!

Bratafel pupicei!

Edit iar: acum am vazut ce scrie la subiectul nostru - 101 dalmatieni! Foarte tare, sa ne traisca, sa fie sanatosi dalmatienii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui emycor

Darius Stefan

nu stiti cumva in ce data intra alocatia de obicei?

pupici

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mie in jurul datei de 16 imi intra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Noi suntem mai bine semn ca iaurtul si ala termala sunt ok pentru arsuri. Doctora s-a speriat si ne-a dat Oximed si Jecolan pentru arsuri. Dar noi am facut ca noi si-am dat-o doar cu papica.
In farmacie n-am intrat, nu mi-am facut curaj inca pentru ca presimt ca iar o sa las cateva milioane pe acolo.
Nu ma pot abtine sa iau tot felul de prostii de acolo de la tetine, borcanase, alifii, creme, suplimente,etc , cereale, biscuiti....brrr desi am destule.
Asa ca aman cat pot....

Miss: ti-am vazut barbatelul in poza pentru pasaport

Laura: si noi avem bilete la Depeche Mode, sper sa se tina. Noi suntem in spate de tot ca avem bilete din cele mai ieftine de 100 ron.Am mai fost si la concertul trecut si a super.

Getuza: Sa dea DD sa fie cum vrei tu. De obicei daca visezi ceva se intampla exact pe dos. Cel putin la mine;

Alysh: si a mea mai este bruscata si impinsa cateodata de catre cea mare, dar ea a invatat sa riposteze. Asa ca da si ea si in plus vocifereaza. Cred ca va avea un papagal. Ea iubeste tare mult copiii, cand a fost cea mare la bunici se tinea dupa toti, I-a lipsit mult. Sper sa ai o petrecere de vis. Si ma bucur ca ai asa socri. Vremea e super sambata, cel putin asa e prognoza.

Inais: si eu pun uneori sare la papica, mai ales daca o gust eu si pare ciudata. Imediat se schimba gustul si-i place si ei. Dar nu multa.Foarte putina. Si cand fac ciorbita pentru noi pun mai putina sare si-i dau si ei, cu bors, cu rosii, cu toate verzeturile.Ne-am invatat si noi cu mai putina sare. Sarea nu e rea daca nu e in exces. Si oricum va trebui sa fie invatata cu de toate. Ca la gradinita sau cresa de ex. le da uneori cascaval sau branza topita sau chestii care au multa sare.

Adriana78:poate totusi se tine concertul.

Lorich: e super Robertelul, pare asa un copil intelegator, cuminte. Sper sa-i treaca mucisorii.

Gabitam: Sigur am avut si noi asa ceva la un moment dat. A avut febra vreao 2 zile si apoi i-au iesit bubitele alea. Dar altceva nu a avut.

Nu mai stiu ce voiam sa mai spun.am uitat.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani Darius Costin si Stefan!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi si papaciosi!!!

Am si eu o intrebare pentru fetele a caror indemnizatie intra pe card sau vine prin posta, la ce data va intra banii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

A, da pentru Cleo multi pupici, sa-i treaca rapid si sa fie totul bine. Vine in curand vacanta si o sa fie mai bine.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput