Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)
Raspunsuri - Pagina 17
belleane spune:
la mine alocatiile pe 15-16.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Reallaura spune:
Am fost afara, incerc sa-i schimb programul ca vine vara. sa iesim dimineata, sa doarma o sg data, la pranz. Era terminat cand l-am adus.
Azi mergem la vaccin si apoi la o petrecere.
GEtuta si de la ce vaccin suspecteaza ca a facut autism???
Nici eu nu i-as face ROR. Ii fac infanrixul ala penta IPV-HIB.
Pe bune poti fi gravi????nu ne tine cu sufletul la gura!Imi pare rau de problemele cu frima...
Adriana, BElleane si noi am fost si la concertul de acu 2 ani si mergem si la Paris - ca sotul e fan! DAr nu stiu daca se mai tine la noi, sa fim seriosi, DAve e in America, l-au transferat acolo la spital nu stiu daca se intoarce... La Atena si Istambul s-a amanat!
Alysh spor la pregatiri. Eu voi pregati cam tot sambata, nu am incotro Or sa fie vreo 25 de persoane...
Lorich da , e cel mai bun
. Noi asta il comandam mereu!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lorich spune:
Apropo de program de vara, Robert abia acum a adormit, si s-a trezit pe la 8. Asta e si singurul nani pe ziua de azi. Pana acum am facut ordine cu el printre picioare, fura cate un obiect "interzis" si fuge cu el. Ce mai, mersul in picioare e o noua provocare si pt mamici.
Belleanne sarumana, da, e un copil cuminte (cine ar fi zis?? ca la 0-4 luni am innebunit forumul asta), dar se intrezareste o incapatanareeeee... adevarul e ca indiferent cu cine seamana, e jale, ca amandoi suntem caposi.![]()
Ma bucur ca a trecu cu iaurt - la mine mereu a mers asta, desi in ultimii ani am fost tare atenta. 
Cleutzule dar ce scrie mai in testul Papa de e rau, adica... cta de rau? Si eu trebuie sa ma duc sa iau rezultatul..cine stie ce ma asteapta si pe mine.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Getutza81 spune:
Laura, pai nu stiu prea multe despre caz, stiu doar ca de la un anisor sa schimbat mult... e alt copil.. nici nu stiu dc a luat vaccinul resp sau nu.. nu stiu dc am sanse sau nu sa fiu
, dar oricum va fi, sper sa fie bine.... mie frica doar de gandurile alea sa fie bb bine, imi amintesc cu groaza cand eram cu bogdi... apropo de accidente cu bbii, azi bogdi a stat in scaunel cuminte langa mine la calc, si se juca... nu stiu cum a gasit o chestie deaia care se pune la capatul firului de cablu tv sa intre in tel, si era sa adoarma la mine in brate si lam dus in patut... cand sa vazut acolo a inceput sa planga ca navea bibi si sa inecat, lam pus cu capu in jos, si ghiciti cea iesit de la el din gurita.... chestia respectiva, mia stat inima in loc, plangea saracu, cred ca sa si zgariat cu porcaria naibii.... vai ce mai ganduri miam facut, dc il inghitea, etc, sa nu mai primeasca aer... el de obicei nu inghite nimic dc e buata mai mare, si nu prea tine in gurita altceva decat papica, dar acu era tare adormit, si uite ce sa intamplat, ofofof....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
DanaH spune:
salutare, fetelor, si de la noi. sunt pe aici, mare chef de viatza, mare, iar de munca, nu mai spun.
eu vin dupa o zi tare obositoare, ziua de miercuri. m-am culcat martzi seara pe la 12, m-am trezit miercuri dim pe la 5, ca atunci a dat mandra strigarea. am incercat sa dorm si eu cu ea de doua ori: orima data, pe la 9, imediat dupa ce a adormit ea, m-am bagat si eu in pat, m-am invartit 15 minute si am dormit 15 minute, ca fix dupa juma de ora fata mea s-a trezit. a doua oara pe la 14. fata dormea de pe la 12:45, dar eu ama vut de facut mancare. cand am termiant, m-a intins si eu putzin in pat. fix in 15 minute s-a trezit fata. asha ca aseara eram muta, nici nu shitam cum ma cheama.
si ce ma dobora si mai tare era gandul ca sapt viitoare miercuri, joi si vienri o sa am acelashi program, dar singura fiind, pt ca tati trebuia sa pelce dumincai din nou pt o sapt. numai ca sotzul meu drag mi-a spus aseara ca vroia sa imi faca o surpriza si a aranjat la serv sa nu mai plece. asha ca o sa avem tati acasa.... si nu numai atat, dar joi dimineatza plecam in luxemburg, la un b&b, langa un lac, sa facem drumetzii prin padure, in jurul lacului. vienri seara ne intoarcem, air sambata plecam din nou, in belgia, la party!!!
asha ca acum sunt mult mai bine. sa nu mai spun ca de dimineatza am dormit o ora juma in plus. fata s-a trezit la 5:45, dar a coborat tata cu ea. mie mi-au dat trezirea pe la 7:15. pai alta viatza, domle. desi eram cam ametzita de prea mult somn.
eee, vorba lunga saracia omului.
mai vroiam sa o intreb pe laura: nu e prea devreme sa treaca la un singur somn pe zi? parca alex a trecut mai tarziu, pe la 1,5 ani, dar era un chin somnul de dimineatza. vad ca si pe teodora o incearca la fel la gradi, sa dorama numai o data pe zi. nu sthiu cum se intzeleg ele cu ea, dar acasa pe la 9-9:30 devine foarte miorlaita, se freaca la ochi, este un chin sa o mai tii treza. e drept ca shi daca o pui sa doarma, rar doarme mai mult de juam de ora, dar oricum este alt om/bebe.
va las acum, ma intorc la oile mele, ca mult si incalcite mai sunt, iar eu nu am chef deloca de munca, dar daca-i musai, cu placere.
Poze
belleane spune:
a mea merge de ceva timp dar tare cracanata. Asa merg si ai vostri copilasi? ca nu-mi mai amintesc daca cea mare era la fel.Nu reusesc sa mai pun poze ca ba n-am cablu, ba baterie...de-mi trece ...
si in plus baga tot felul de chestii in gura, mai ales in camera celei mari sunt ca un radar: cescute cat unchia, furculite, lingurite, farfurioare, etc. tot ce gaseste. Dar le ascunde, nu arata ca le are in gura. Nu stiu ce vrea sa faca cu ele, e culmea.
Lorich: si eu constat ca este foarte incapatanata, si daca o certi plange dar tot aia face. Eu cred ca e zodia, mai observ in plus ca are umor si-i place mult sa se joace si sa faca jucarii. E mare diferenta fata de cea mare, la ea daca-i spun ceva aia face. Reusesc cumva sa o conving dar pe cea mica deloc.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Micaela06 spune:
BELLEANE si fata mea e incapatanata si nu cred ca tine de zodie, ca a mea e rac, asa sunt ei copii cu personalitate puternica.
Laura
si mie tot ala imi place cel mai mult, asa am facut si la botez si tot asa cred ca ii fac si la 1 an.
Daria a inceput de ceva vreme sa doarma doar 1 data pe zi, nu am obisnuit-o eu, ci pur si simplu asa si-a facut ea programul, na sa stea ea mai mult treaza sa nu ii scape nimic ![]()
Getutza81, da mai, ei baga tot in gura, tb sa stam cu ochii pe ei.
Daria
Victoria_mami spune:
Neata.
Azi la noi plouuuuuuua
si ieri pana a terminat daddy de montat play set-ul Victoria dormea, asa ca inca nu a apucat sa se joace, decat pe jumate de set, asta in timp ce-l ajuta pe daddy sa-l monteze! ![]()
Cine vrea, poate vedea poze incepand de aici:
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5335679478552628242
Prima poza e cu setul asamblat complet.
Va pup, ma duc sa ma intind pana mai doarme, ca azi o sa imi scoata peri albi, o sa-mi tot arate usa (iar), ca asa face daca nu iesim din casa, da' unde sa ies? Ploua si bate un vaaaaant...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Lori, am vazut poze; ai un baietel tare frumos si poza aia unde e 'deghizat' sa nu-l gasiti in patul vostru... e o comoara!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Lori, am vazut poze; ai un baietel tare frumos si poza aia unde e 'deghizat' sa nu-l gasiti in patul vostru... e o comoara! _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Sarumanaaaa... las ca tu ai neshte ochioni acolo, sa-i papi toti-toti!!
Si ce curte aveti! Ce iarba..miami!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008