Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)
Raspunsuri - Pagina 18
Victoria_mami spune:
Lori, daddy al nostru e obsedat sa fie curtea curata si greblata si iarba taiata si veeeeeeeerde! ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
monik16 spune:
Buna!!
Spunem si noi
DARIUS COSTIN si STEFAN!
Eu nu prea mai reusesc sa intru pe forum. Tot timpul il consum intre Sara gatit curatenie si iesit afara. Noi iesim pe-aici pe langa bloc ca parc nu avem aproape. Duminica am fost in moghioros dar nu mai calc pe acolo. E super aglomerat in week-end. A fost si foarte cald, am stat cam mult si de duminica seara Sara a facut febra (duminica, luni si marti). Ieri si azi n-a mai avut dar eu sunt tot stresata. O fi de la dinti, nu stiu. De la inceputul lui februarie nu i-a mai dat nimic. Azi noapte a plans. I-am dus azi un scaun la analiza sa vedem ca a facut cam moale ieri si azi.
Am vazut si cateva poze pe contul lui lorich, e super ca v-ati intalnit la ziua Sarei din cate mi-am dat seama. Am vazut ca multi copilasi merg in piciare. Sara inca nu m merge, doar tinuta, Poate si pt. ca nu prea am exersat si am pus-o si tarziu.
Eu inca o mai alaptez si cred ca o s-o intarc in clasa I
. Mi-e groaza de intarcat.
Mai scriu mai tarziu ca ma cheama datoria.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
intrebare: se taie motul si la fete sau doar se rupe turta? Nasa-mea zice ca "asa e bine" prima data sa ii taie din par nasa... Voi ce stiti de asta?
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI TEODORA!
LA MULTI ANI MIRCEA!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
monik16 spune:
Salutare!
Am vazut muuuuulte rochite frumoase la Desiree2002 si niste ochi albastii rapitori.
BELLEANE si Sara baga in gura tot ce prinde, ma dispera in special fire de par, scame sau ate daca gaseste pe undeva… Trebuie sa lustruiesc parchetul si gresia in fiecare dimineata.
Getutza81 bravo! Fetita sa fie. Si eu mai vreau un bb dupa ce termin cu alaptatul (sper ca nu cand merge Sara in clasa 1) dar pana acum mie nu mi-a venit ciclu’. Mai e cineva in situatia asta? Mi-a zis medicul dupa nastere ca dupa primul ciclu sa merg sa fac un papa nicolau... Acum eu nici nu stiu ce sa fac, cred ca voi face totusi o programare.
Alysh spor la pregatiri, o sa fie o petrecere… Sa aveti vreme buna!
Simona ce mai faceti??? N-am mai venit prin parc de-atunci. Doar duminica am fost si te-am sunat dar aveai tel inchis. Lizuca (nora ta
) ce mai face? 
Alysh spune:
Uf, grea zi. Am mers la curte: eu m-am dus cu Vlad cu metroul mai devreme. Stef a venit cu handramalele pe la 7. Am aranjat aproape tot, bineinteles ca ne-am contrazis pe meniuri cu tata care vrea sa faca tot felul de specialitai si nu cred ca e cazul, adica e f greu sa bibilesti la mancare pt 50 de persoane. Pana la urma am ajuns la un compromis.
Micaela, multumesc iubita, ai dreptate, cel putin pt moment si eu o sa-l feresc pe Vlad de copilasii mai agresivi, pana recapata incredere in el. Tot in spiritul lui Stef ii lasam pe toti sa vina la el, sa-l stranga in brate, dar ei nu stiu s-o faca delicat, sa-i smulga jucarelele, etc, etc.
Belleane, pup, multam de incurajari
Laurita, pai vad ca ai si tu ceva invitati. Eu am numai dublu
. Ce pregatesti? Spune-mi si mie, tot, tot, in detaliu, poate ma mai inspir. Eu la meniul pe care l-am prezentat pe forum pana la asta actual, am schimbat f multe, oricum nu mai e asa fastuos cum il vroiam la un moment dat. Maine aveti zi MARE , iubita!
Monik, eu de cand ma stiu la baieti s-a luat motul , la fetitze se rupe turta. Acum depinde de regiune, obiceiuri, traditii, etc.
VA pup ca sunt franta.
Vlady
monik16 spune:
Of, sunt si eu activa odata si nu mai e nimeni sa ma bage in seama , doar eu si desiree...Pedeapsa ca sunt chiulangie???![]()

monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Uf, grea zi. Am mers la curte: eu m-am dus cu Vlad cu metroul mai devreme. Stef a venit cu handramalele pe la 7. Am aranjat aproape tot, bineinteles ca ne-am contrazis pe meniuri cu tata care vrea sa faca tot felul de specialitai si nu cred ca e cazul, adica e f greu sa bibilesti la mancare pt 50 de persoane. Pana la urma am ajuns la un compromis. Micaela, multumesc iubita, ai dreptate, cel putin pt moment si eu o sa-l feresc pe Vlad de copilasii mai agresivi, pana recapata incredere in el. Tot in spiritul lui Stef ii lasam pe toti sa vina la el, sa-l stranga in brate, dar ei nu stiu s-o faca delicat, sa-i smulga jucarelele, etc, etc. Belleane, pup, multam de incurajari ![]() Laurita, pai vad ca ai si tu ceva invitati. Eu am numai dublu ![]() Monik, eu de cand ma stiu la baieti s-a luat motul , la fetitze se rupe turta. Acum depinde de regiune, obiceiuri, traditii, etc. VA pup ca sunt franta. Vlady |
50 de persoane ???!!!!

Odihneste-te ca o sa ai nevoie!!!

Micaela06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monik16 intrebare: se taie motul si la fete sau doar se rupe turta? Nasa-mea zice ca "asa e bine" prima data sa ii taie din par nasa... Voi ce stiti de asta? ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
Eu stiu ca se taie si motul se rupe si turta. Ca asa sunt fetele, mai cu mot

La mine acas, Targoviste, obiceiul e asa: la fetite se taie motul pana la 1 an si la baietei pana la 3 ani.
Eu alta dilema am : ce trebuie neaparat sa se puna pe tava? Banuiesc ca au anumite samnificatii.
Daria
Reallaura spune:
Buna seara, fete scumpe!!
Am fost si noi la vaccin azi, am facut Infanrixul IPV-HIB. Despre priorix, i-am spus doctoritei ca as vrea sa-l evitam si a zis ca sa incerc sa caut doar rujeolicul la farmacie si sa i-l facem saptamana viitoare, in cazul in care il gasesc.
Cica pot fi forme periculoase de rujeola, asociate cu pneumonie etc.
Dar sa vedem daca exista.
ORicum asocierea care se face infanrix cu priorix de catre medicii de familie, a spus ca i se pare prea mult, 8 virusi odata in bietul organism!
Sis ce rau imi pare ca i le-ai facut lui Mateias pe amandoua odata
Imi vine sa mor de ciuda!
DanaH el si asa cam rennunta la o etapa de somn, cea de dupa masa, nu doarme f mult, uneori doar o ora sau o ora jumate pe zi
desiree mai ce minune de fetitza ai tu acolO!
Ms bb, Desiree, Sis multumim de urari, scumpele! Sa va traiasca si voua si sa fie sanatosi puiutii!
Alyshla noi foarte foarte simplu: cateva salate, rontaieli, racituri, gratar mixt cu cartofi prajiti, mici mustar, tort si ingetata cu salata de fructe nuci si frisca.
Cam asta. nu avem timp de elaborat, desi s-a amanat concertul!
Adriana, Belleane s-a amanat fetele, ati vazut..? Eu ma bucur ca prea o incarcam pe mama cu 2 voinici odata - Sis are o nunta!
Mai, eu nu am scris povestea nasterii, poate o scriam daca nasteam natural, DAR m-am uitat la filmuletele cu bb mic

si m-am emotionaaaat RAAAAU
Doamne, cum uitam cum erau de mici de firavi de neputinciosi!!
Urez si eu pentru maine:
Gogo balerina, Tudor bb albastru, Ilinca Sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri!
Si lui Mirciuilica fara frica te iubeste mama!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE