Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)
Raspunsuri - Pagina 8
chinabulina spune:
iulia, de ce vinzi caruciorul?
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina iulia, de ce vinzi caruciorul? georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008 Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine Avem viata in sange |
e prea .... albastru... ma enerveaza. credeam ca n-o sa fie o problema dar e si imi pare rau de el ca e suuper bun, dar nu pot trece peste culoare daca nu reusesc, asta e, il folosec doar la mare si apoi il donez
Adriana_78 spune:
Mama, Iulia, doar ca e albastru te deranjeaza????
Si noi avem tot albastru cu crem - sincer, as fi preferat verde (ca rosu am mai avut) - da' imp. e ca e bun si-nauntru sta un copil frumos si sanatos.
Inais, tu ii dai Iasminei Vit. C natural picaturi pt. bebelusi?
Eu am observat ca de cate ori ii dau Annikai, creste pofta de mancare -- e adevarat ca n-o tine mult , da macar o perioada
Eu am fost s-o tund azi pe Lara, la un coafor la Perla (Dorobanti) - 25 Ron pt. un capsor asa mic si o tunsoare simpla.
Si nici Annika n-a scapat - dupa ce toate d-nele de acolo am tot admirat-o, s-a hotarat in adunare generala sa-i ia si ei un pic din breton -- ce aratam noi inainte a baietel, acum nu mai e nici un dubiu - toti cred ca am baiat
chinabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia83
e prea .... albastru... ma enerveaza. credeam ca n-o sa fie o problema dar e si imi pare rau de el ca e suuper bun, dar nu pot trece peste culoare daca nu reusesc, asta e, il folosec doar la mare si apoi il donez The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
serios??? draga de tine, esti mortala . mie mi-a placut foarte mult cand ai pus linkul. dar daca nu-ti place, nu-ti place si gata. succes!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
gabitzam spune:
Adriana, si eu ii dau Vitamina C natural lui Raducu, zilnic, i-am dat toata iarna.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Adriana, mai dar astia sunt nebuni? Ti-a luuat pe tunsoare mai mult decit imi ia mie filat sau mai stiu eu cum???Hmm
Iulia, lasa ma caruciorul, are fie-ta okii aia ca nici nu puteai sa-i iei alta culoare. Pe bune acum...ia zi, cine te-a influentat?Fiu-miu are un portocaliu de zici ca-i rosu..si nu ma supar
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Alysh spune:
Hello fetele,
Am facut ultimele achizitii pt ziua lui VLad si anume o pereche de sandale Levi's, f dragutze si scumpe si la propriu si la figurat.
Sunt un pic ingrijorata: Vlad a reactionat azi iar urat la copii, a venit o prietena cu bebele ei de un an jumate la noi si a vrut sa-l stranga in brate pe Vlad care s-a pus iar pe urlat. Si in parc la fel, n-a vrut sa socializeze deloc. Ma intreb unde am gresit eu in chestia asta? E doar o etapa? L-a traumatizat vara-su ca l-a tot matrasit? Vreau Vlady sociabil si vesel dinainte ce-i cu el?
Multumesc fetelor pt incurajari ca nu sunt grasa Socrate, Lorich, Ca-eric......eu simt nevoia sa slabesc 5 kg cel putin.....si caut motivatie.
Leeloo, multumesc de precizari ref la echivalentul in calorii paine-bere....chiar si asa o s-o evit pe cat posibil de-acum.
Belleane, atunci va tin pumnii sa aveti vreme buna pe 23 si o petrecere de vis! Curaj cu intarcatul....totusi ai reusit sa alaptezi atat de mult....gandeste-te la mine, doar 5 luni :(
Laurita, pe unde umblii, scumpa mea?
Vlady
Reallaura spune:
Alysh draga mea, nu te mai stresa cu Vlady, e un dulcel.
Fetele, stie imediat ce-i spune maica-sa, face ca pisica, calutul, se dau cap in cap, face pa, si cate si mai cate!! Ne-a impresionat si pe mine si pe Bogdan, parea mai avansat!!
Lasa ca daca ne vedem des o sa socializeze si ei!
Iar despre kilograme, nu stiu ce sa zic esti frumoasa si cu ele si nu se vad! Nu se vad SI tu si Socrate doua schiloade, 2 bete in loc de picioare, nu stiu ce vreti!
A... pe mine trece-ma cu un kil minus, nu stiu unde l-am pus...hihi aveam 56,2 azi.
Iulia hai ma si ce daca e albastru carutul??? Doamne...
Cadinutza felicitari pentru silueta!! mmmm Hai ca data viitoare ne vedem toti!
Adriana urmatorul drum dupa mot e la coafor si pentru noi! ca prea ii intra in oki..
DanaH imi pare rau de cazatura Teodorei, scumpa de ea!!
Anisiap wow, ce mancacioasa... Ei ce sa spun si al meu e mare mancacios zilele astea, baga in el iar seara suge si la bibe. In seara asta i-am bagat 100, ieri 180!! FElicitari pentru dintisori!
Nu mai stiu ce voiam.mda imi amintesc eu!
Edit: Ah, am vazut pozele cu Pogoniciul lui Magnetism! Mai mare si smecher e!!! Ne plaaaceeee
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MsBB spune:
'na seara!
Am fost numa pe si ieri si astazi dar ov cors ca am trecut nitzel pe aici sa , sa vad ce mai e nou. Am vazut ca's multe noi si frumoase! Am citit pe fuga dar am vazut motzate - dezmotate , am vazut M&M . Am vazut ca Iulia imi duce dorul (am intrat expre sa te )
Am fost de m-am facut bella si frumoasa , m-am tuns,vopsit,epilat ( cu ocazia asta am mai slabit vreo 2 kile, ca tot se vorbeste de slabit ) => infrumusetarea de primavara . Sunt cu un san cat casa, dureros nevoie mare, am incercat sa tin comprese reci pe san dar e cam ciudat sa merg pe strada cu foi de varza si comprese iar acasa daca expun sare mandra pe mine . Curge intr-o veselie si ma doare de ieri noapte n-am mai deloc, sper totusi sa termin cu intarcatul usor, fara pastile.
Sunt si agitata si stresata ca urmeaza sa plecam pt cateva zile si voi lasa mandra cu mama. Asa ca... pun la punct detaliile, las totul in regula dar nu ma pot abtine sa nu stau cu teama - sa ma intreb oare cum ii va fi cateva zile fara mine?
Ce sa mai zic? Am eu multe de zis ( ca intotdeauna ) dar sunt obo si vreau sa ma bag la ... poate mai apuc maine sa intru nitzel .... daca nu , stati cu un pe mandra mea , da? Ufff se vede morcovu'? Da' gradinaru'? Atarna toate sanatos din meu
Ah, da! Mi-am dat seama ca am devenit o sensibiloasa . Azi dimineata, la micul dejun, taica-miu , nostalgic, imi zice " stii ce greu mi-a fost sa ma obisnuiesc sa stau in casa noua fara tine? sa ne asezam la masa fara tine? "
Uite asa m-am umplut eu toata de emotie si ma gandeam cum trebuie sa fie pt ei - de la botzul mic de om ce am fost candva - la mama Andrei , om mare , la casa mea ...
Si daca tot s-a deschis poarta amintirilor, ma gandeam eu astazi, cate sacrificii si greutati au infruntat ai mei pt mine si eu poate la vremea respectiva nici n-am apreciat/constientizat. Imi dau seama ce mult te maturizeaza mamicia, cum iti deschide oki si cum toate deodata capata sens.
Hai ca mai bine ma duc sa - pana nu o iau pe panta amintirilor
Va si sper sa apuc sa mai intru maine!
NOAPTE BUNA!!!!
Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
MsBB spune:
Cat mai e 12 ....
LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatoase MIRUNA si mami CADINA sa va bucurati numai de realizari, sa aveti viata presarta numai cu flori si soare!
Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!