Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 19
inais spune:
pentru 1 anisor Stefania si Diana Maria! Sa fiti sanatoase, sa cresteti frumos si sa fiti cuminti!
pentru 11 lunite Dragos Andrei, Andrei Catalin, Vladimir Andrei.
Merg sa ii dau paine cu unt! Pe asta o mananca!
Merci de sfaturi/sugestii/compasiune tuturor.
Am incercat tot ce se putea. Imi ramane sa ma inarmez cu rabdare.
Sa aveti o zi frumoasa!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Doarme la mine in brate dupa ce a urlat toata dimineata, nu l-am putut consola cu nimic. Nu mai are febra, dar urla frate, clar il doare ceva. Nu a mancat nimic azi, sper dupa ce se trezeste.
Adriana, la aniversarea Sarei turta s-a impartit la toti oaspetii pe loc, s-a rupt bucati-bucati si s-a mancat imediat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
buna ziua si de la noi! daca mai vreti un rand de
, poftiti, luati cu incredere! eu stiu sigur ca am nevoie, dupa un weekend foarte obositor, cu nunta in deplasare si tot tacamul... mi-a fost asa de dor de gogo, bine ca nu mai avem de plecat pe nicaieri... am gasit-o schimbata, parca a mai crescut, si cu un dinte in plus. deci avem 5!!!
am intrat putin sa recuperez si am vazut poze tare frumoase cu bebei la petreceri, am citit cum a aparut eric de jady pe lume, cum a facut raducu febra, cum si-au revenit bitzu pufarina si sebastian, am citit despre mara care nu vrea sa adoarma... cleo, ai descris-o pe fiica-mea perfect!!! exact asa face si ea, doar ca in timpul zilei cel mai des, sau noaptea, seara e mai bine
. noi n-am gasit solutie decat sa o iau cu mine in pat (ca eu nu pot sa ma bag langa ea in patut, ca nu-s slaba ca voi
)
am mai citit de iasmi-grevista foamei (inais, intreab-o pentru ce militeaza, poate rezolvati cumva
- din pacate/fericire nu stiu sa te ajut, a mea papa cam orice) si de aventurile andrei de MsBB la bunici (asa, Adriana, aseara cand iti povesteam cum ii strica mama programul fiica-mii, cum "n-a vrut sa doarma" doar la ea, v-ati amuzat
; habar n-aveati ca exact acelasi lucru se intampla cu andra exact in acel moment
)...
ce sa zic, sunt la zi. consider acum ca am semnat condica si ma duc la supravegheat gogoasa, care nu mai sta locului de cand a descoperit mersul de-a busilea. in acelasi timp a descoperit si cataratul pe mobila (de fapt, pe orice) si cautatul in dulapuri/sertare si caratul lucrurilor dintr-un loc in altul, ca sa fii sigur ca ai de ce te impiedica prin casa cand te decizi sa-ti rupi gatul cumva...
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Doarme la mine in brate dupa ce a urlat toata dimineata, nu l-am putut consola cu nimic. Nu mai are febra, dar urla frate, clar il doare ceva. Nu a mancat nimic azi, sper dupa ce se trezeste. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
gabitza, paote n-ar strica sa mergi sa il vada un doctor. sa nu fie cumva o otita. alexandru facea asha, febra mare, fara muci sau alte chestii, ziua vesel si jucaushi, numai cand il puneai la orizontala incepea sa urle.
pupici si sper sa treaca repede.
Poze
DanaH spune:
fetelor, sunt si eu pe aici, dar cam afundata in trebi, la munca. sunt de la 7 la birou, l-am lasat pe tati sa ii duca pe maimutzoi la scoli.
eu sunt cu capul in corecturi. m-am saturat....
am vazut ieri ceva poze de la sarbatori, mamici frumoase si copii veseli, ca despre frumoshi nici nu se pune problema, doar am declarat ca mladitzele si mugurashii sunt cei mai frumoshi copii de pe dc, nu?
ader si eu la grupul mamicilor cu bebelushi la cura. nu vrea, frate sa manance si pace. ce sa ii fac? sa ii infig pe gat? fructe nu vrea decat mar, sa rontzaie ea. a mai muzolit nishte capshuni, mushca din una, o punea la loc in cutie, lua alta, si tot asha. dar sa zic ca adunate, a mancat vreo doua. marul il rontzaie ca un shoricel, ishi umple gura si la sf cand se plictiseshte, da afara tot ce are in gura. sa zic ca tot inghite putzin. banana cum o vede, cums tramba din nas, o ia si o arunca pe jos. acum vad ca ii place sa molfaiasca portocale. sunt curioasa cat o sa o tzina si cu astea.
cat despre legume.... tb sa o las nemancata vreo 4 ore inainte, sa o alerg bine bine, sa fie odihnita, shi atunci s-ar putea sa manace cam juamte din cat obishnuia ea sa manance. dar daca reushesc asha sa ii dau si macar 3-4 linguri de legume, asha fac.
in schimb, ash putea sa ii dau toata ziua numai lapte si cereale. si cand ma gandesc ca cerealele la inceput nici nu vroia sa le vada....
dar asta este, nu am decat sa ma relaxez. de foame sigur nu moare. am intzeles ca ar fi o "toana" de pe la un an. sper sa treaca repede.
pupici si poate mai intru maine
aaaa, sa nu uit, La Multi Ani fericiti si sanatoshi pt totzi sarbatoritzii de ieri si de azi, fara sa nominalizez, dar cu pupici dulci si apasatzi pt fiecare in parte.
Poze
leeloo2004 spune:
Buna fetele! Sper ca nu ne-ati uitat de tot...
V-am mai citit, asa din umbra, dar de postat nu am mai apucat - am fost plecata la niste traininguri, apoi s-a intimplat o tragedie la odiseea cealalta unde sunt mai activa (o mamica a murit intr-un tragic accident de masina) si nu am mai avut nici dispozitia necesara si nici deschiderea de a mai posta...
Noi suntem bine, mai avem putin si se apropie si aniversarea noastra (zau daca imi dau seama cum a trecut anul asta!!) - Tudor nu merge inca in picioare singurel, are doar doi dintisori (cred ca are o pb cu fixarea calciului, pe deasupra are si fontanela foarte mare - abia astept sa plecam la mare, sper sa se mai rezolve cite ceva) dar e non-stop pe modul "combat-zone" - se catara peste tot, are o personalitate puternica pe care si-o "ascute" in confruntarile cu frate-su (lumina ochilor lui!) si e un mare mincacios (spre deosebire de bebelusii de pe aici care vad ca fac greva foamei...
) si pofticios
(nu poti sa bagi nimic in gura ca vrea si el...)
Poze noi am de aici incolo si aici daca vreti sa ne mai vedeti...
Am stabilit si detaliile pentru petrecerea de mot - pe 23 mai, la terasa Diesel (unde i-am taiat motul si lui Stefan) - sper sa avem parte de vreme frumoasa ca acolo e frumos afara, pe terasa.
Sa nu uit sa fac si eu urarile de LA MULTI ANI pentru toti copilasii care au implinit deja 1 ANISHOR 

si LA MULTI ANI pentru Stefania care implineste azi 1 ANISHOR
dar si pentru Dragos Andrei, Andrei Catalin si Vladimir Andrei care implinesc astazi 11 luni! 
Va pup pe toate! 
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andrada79 spune:

STEFANIA, DARIA MARIA
Cleo eu am crezut ca tortul e cumparat! Moama ce talentata esti! Please vreau si eu reteta, mai ales la crema de branza, ca blatul l-oi face eu dar crema??????
Fecian chiar ma intrebam ce mai faceti. Ma bucur mult sa aud ca ati scapat de varsat de vand. Cate zile a tinut?(ma refer la zilele cele mai naspa cu mancarimi mari). Am vazut si eu pozele cu Bitzu si ce sa zic: E un frumos, un finut si un delicat baiatul tau!!!
Gabitzam imi pare rau sa aud ca tot cu febra a fost si noaptea asta! Asteptam vesti!
Miss este un dulce David in poza de pasaport. Ma bucur mult ca ai gasit o persoana ca Marilena, conteaza mult sa ai cu cine comunica sincer si deschis.
De ieri Tiberiu merge si el prin casa, se ajuta de masinuta! E asa fericit si mandru de realizarea lui....iar noi suntem terminati de bucurie.
gabitzam spune:
A fost pediatra la noi si l-a consultat, zice ca are gatul extrem de inflamat.Altfel, l-a consultat peste tot, plamani, urechi, totul este normal. Dintii sunt pe aproape dar nu chiar asa aproape sa dea durerile si febra asta. Toata dimineata efectiv mi-a urlat in creieri, ceea ce el n-a facut decat rarisim, chiar se vedea ca il doare ceva. De-abia dupa ora 1 s-a potolit cat sa-i dau ceva sa manance, ca imi refuzase si tzitzi. Cand a venit doctorita se calmase ca prin farmec, ce-o fi zis femeia, ca mai de dimineata eram eu crizata ca nu stiu ce sa-i fac.
Ne-a dat tratament, si un antibiotic de rezerva, daca cumva continua si la noapte cu febra.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danicris spune:
Cica luni dimineata, la prima ora, īn biroul maistrului vidanjor suna telefonul.
-"Alo, alo, dom'le, la intersectia strazilor Parpalache cu Groapa Neagra s-a-nfundat un canal si e nenorocire.. Locatarii din patru blocuri sīnt īn suferinta. Refuleaza, dom'le."
-"OK, OK, venim imediat."
Apoi maistrul catre ucenic:
-"Baiete, adu trusa de scule.."
Cara ucenicul din greu trusa.
-"Nu aici, baiete, la masina ca plecam pe teren."
Tīrīie ucenicul trusa la masina. Ajung ei la locul cu pricina, ridica maistrul capacul si... canalul plin ochi cu cacat.
-"Baiete, adu trusa de scule de la masina."
Cara ucenicul din greu trusa līnga canal.
-"Baiete, fii atent la mine."
Īsi sufleca maistrul mīnecile, coboara īn canal, īsi tine nasul cu mīna si... capul la fund. Iese dupa vreun minut.
-"Cheie de pais'pe." Ia cheia īntinsa si... capul la fund. Dupa alt minut..
-"Sarpele." Ia capatul sarpelui si..... capul la fund.
Dupa īnca vreun minut se aude zgomotul specific si canalul se goleste de cacat.
Iese maistrul mīndru pe margine, se sterge cu dosul palmei pe obraji si frunte, se scutura, īl bate parinteste pe umar pe ucenic si-i spune.
-"Baiete, asculta aici la mine. Sa pui mīna sa-nveti meserie ca alfel toata viata numa' o sa cari la trusa aia de scule...."
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Lorich spune:
Of, Gabi saracul pui! Il durea gatul... sanatate multa 
Dana perfect descrii mesele de greva, n-as fi putut sa le descriu asa de bine, dar si la noi se intampla cam tot asa. Azi a papat pt prima data peste- n-a vrut nici din mana mea macar, l-a mozolit singur, dar a mancat ceva-ceva; legumele nu, pt ca nu le-a putut dezlipi de pe tavita si de la mine nu le voia. Era si amuzant cum le fugarea prin tava si ele nu se lasau, afurisitele!
DA, Cleo da reteta aiciea! E de pe blog?
Am vazut un pufarin foarte frumos Fecian sa va traissca!
La multi ani Stefania si Diana Maria! O viata minunata va doresc!
Fug ca urla!
aaa.Miss io chiar nu mai pot vorbi despre altceva decat despre pemparsi si blenduire - cred ca si daca ma gasesc cu Obama, dupa 3 propozitii, a 4-a va fi: si ce zici, sa manance singur mai putin sau sa-i blenduiesc in continuare?![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008