Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
MsBB spune:
Uff Inais, tare greu e sa-ti pastrezi calmul si rabdarea in asa situatie. Nu cred ca te consoleaza cu nimic faptul ca si eu am trecut prin acelasi tipar zilnic, zi de zi, timp de 2 luni
. Imi venea sa-mi iau campi, te inteleg perfect.
Din pacate, cred ca nu poti face nimic decat sa astepti sa deschida iar ciocul si sa "ceara" papa. Stiu, este practic imposibil sa intelegi cum poate rezista cu asa putina mancare, este imposibil sa nu-ti doresti sa mai pape macar o linguritza, e imposibil sa te abtii sa nu incerci cu inca o linguritza, pooate-poate...
Sunt sigura, insa, ca va "cere" cand organismul va considera ca e timpul sa incheie greva foamei. Incearca sa fii calma, sa mai rabzi un pic si poate da Doamne - Doamne si trece episodul asta
.
Eu am incercat sa raman calma, sa nu o fortez prea mult, sa nu devina masa un chin , sa urle cand vede linguritza si pana la urma si-a revenit.
Mi-ash dori sa-ti dau o idee pe care sa o poti incerca cu succes dar din pacate ...
Din vasta mea experienta
(ei ash!) poti sa-ti zic ca in preajma fiecarei eruptii, boli sau alte probleme s-a lasat cu greva.
Cum voi tocmai ati trecut peste un episod asemanator eu ma gandesc ca poate inca sufera de lipsa de pofta de mancare.Mai da-i cateva zile si vezi cum evolueaza. Sunt sigura ca nu se va infometa prea mult. Organismul isi cere drepturile.
Te
si-ti doresc multaaa rabdare ( de s-ar imparti la kil , as prima la rand
) si-i doresc Iasminei multa
si sanatate!
Si daca tot suntem la capitolul of-uri... ia vin si eu sa ma
nitzel.
Ceea ce trebuia sa fie o zi placuta s-a incheiat cam ...
.
Soacra-mea trebuie sa plece maine pt 18 zile in statiune. BOOON si io cum is fata di treaba am zis sa ducem mandra pe la ei, sa se joace, sa stea impreuna , sa-si ia o doza de Andra pt perioada cat va lipsi
.
Am fost, am lasat mandra , am lasat indicatii cum trebuie sa procedeze cu ea si am plecat cu al meu sotz la plimbareala, la un suc
... Toate bune si frumoase!
Cand ne-am intors, pe la ora 8 , am zis ca la ora respectiva sigur mandra s-a trezit si e probabil in forma si gata de plecare.
Ei nah! Ea
, soacra-mea cu o guraaaa mare a trezit-o cu toate ca eu ma tot SHHHH la ea
.
Normal, s-a trezit cu
in sus , cu urlete crunte, era mai-mai sa leshine din nou de oftica
. Bai , n-am vazut asa ceva!!!
Ii zic lui socru-miu sa mi-o dea in brate ca leshina de plans si el "las ca o tin eu" 

. Ea intindea manutzele disperata dupa mine si el nimik
. Am luat-o, am calmat-o si am intrebat cum de doarme la ora aia ? Cica n-a vrut sa doarma mai devreme
. Asta in conditiile in care ea la ora 6, 6 jumate adoarme pt o jumate de ora, o ora si cand am plecat noi deja se freca la oki si casca.
Le-am zis la ora 5 sa-i dea banana si la ora 7 dupa ce se trezeste iaurtul. Banana cica a papat ceva dar iaurtul numai o gura- doua. Pai de ce ? Au zis ei ca moare cupilu de foame si i-au dat la 6
. Normal, deja i-au stricat foamea de aiurea si n-a vrut nici acasa mancare
.
De dormit normal ca n-a dormit ca au dus-o la topogan
!Au culcat-o abia pe la 7 jumate 
De cand am ajuns acasa a URLAT intruna!!! FFF fain! Tafnoasa, maraita, nemancata
!
Acum a
dar cu pufneli si nervi.
Ahhh si i-am repetat de 100000 de ori sa nu o mai tina in brate atat mai ales ca nu-i place sa fie tinuta ca-n
, se enerveaza,urla .Ei, a stat in brate de era uda toate pe ciorapei de pishu. Am observat cand o tine asa in brate cu toate ca pampersul este uscat, nu absoarbe din cauza presiuni la nivelul ...
.
Socru-miu mai fumeaza si ca un turc si de la atata stat in brate la el mirosea fii-mea a scrumiera 

.
Asta asa sa vina ca "drum bun" pt saptamana viitoare! Cum naiba imi mai vine sa plec undeva sa o las . Sper ca maica-mea o sa faca catusi de cat din ce-i spun eu, sa-i urmeze rutina si programul zilnic ca altfel ... vad ca daca-si iese din ritm e suparare mare.
Gata, mi-am zis si eu ofu...ma bag la 
Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!
fecian spune:
Buna seara fete dragi!!!
In sfarsit venim si noi cu vesti bune...Varicela e pe sfarsite, Bitz e din nou cel care a fost: un nazdravan si jumatate!
Cu mancarea o ducem ca de obicei...prost...dar noi nici ca nu eram prea bine...Prima masa de obicei o are la 10(ceva fructe), apoi undeva la 2 papica iar la 6sau 8 laptic... Cam asta e meniul lui...nu mai zic nimic, nu ma mai stresez, incerc sa il iau asa cum e...ca la noi totul e cu toane. Nu va mai zic cu mananca fiu-miu ca va speriati...prefer sa traiti mult si bine[:P]
Zilele astea cat am stat cu el m-a capiat de cap...cat am stat in casa, si el revenit la forma lui, mai mai m-a zapacit complet! Numai de umblat vroia, sa vada ce-s in dulapuri, sa imi faca curatenie in haine sau la el in paturi...Fetelor, mi le ia de acolo, le scutura de zici ca au tot praful de pe lume, le mai pupa, mai baga niste balutze pe ele si le mai scutura nitzel..Ma duc si il cert el incepe sa tzipe de bucurie, ba ma mai pacaleste ca imi da paturicile inapoi si baga viteza cu ele in mana...
Are un program ceva de invidiat: La 6,30 se trezeste si pana la aproape 12 se joaca incontinuu...umbla, tzipa, alearga, ma rog...stiti si voi. Mai doarme vreo 2 ore si apoi pana la 8 seara are iarasi motoarele turate la maxim..
Abia astept sa mearga din nou la gradinitza. Sa ii mai zapaceasca pe astia de cap.
Saptamana viitoare plecam si noi acasa... asta daca nu mai intervine ceva...ca a trebuit sa amanam totul...eh, bine macar ca am putut face rocada.
Din pacate trebuie sa fug, am una bucata sotz deja nemultumit ca nu ne culcam...
Va pup si sper sa mai vin pe aici...nu am mai citit cu anii, nu mai stiu mai nimic...la servici nu am timp nici sa imi fac treaba, iar cand venim acasa Bitz ne ia drept prospaturi bune de jucat.
Stiti si voi ![]()
Gata, fugit la sotz...sa vedem cum il multumim si pe el
.
Pozici noi cu Bitzomanu'aici
iar video cu piticul incepand de aici
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu' 
M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
MsBB spune:
eu tot defecta , mandra
si io am facut deja oki.
Bag
, fac urarile pt ziua de astazi si ma duc la ale mele...astazi am treaba, nu cred ca mai apuc sa intru... asa ca ... sa fiti cuminti, papaciosi, sanatosi si jucausi 

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatoase STEFANIA si DIANA MARIA, sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !

Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!
cleo78 spune:
niatsa,
, si 
La multi ani, Stefania+ Diana Maria, sa cresteti mari, sanatoase, si voioase!
fecian, superbe poze aveti. Si ce tineri si frumosi sunteti!! Imi pare bine ca e boala pe sfarsite-
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Neata
Am cotrobait si eu pe site-ul lui Fecian
E superb Bitzu, un frumos!
Inais imi pare rau ca nu papa Iasmi. Imi dau seama ce nervi as avea eu! oofofof 
Edit: Si am vazut si eu ultimele poze cu Mara de la restaurant!! Papusica!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
neata.
MsBB..ofof, naspa cu socrii. Oricum sa stii nimeni nu se poarta la fel ca noi cu copilul, poate e mai bine sa luam situatia ca atare.Nu prea putem schimba. La mine nici mama mea nu ma asculta, zice ca-i cresc dupa carte
. Ea face tot cum stie ea...
Fecian am stat si eu pe blogul vostru. Bitzu s-a facut un scump. Sm vizionat si pozici de la nunti mai vechi. Sunteti un cuplu f potrivit.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Fecian, am vazut poze frumoase cu Bitzu cel si mai frumos
Mi-am bagat nasul si prin celelalte rubrici de pe site-ul tau si am citit povestea voastra. Foarte fain.
La multi ani STEFANIA !!! La multi ani DIANA MARIA !!! Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si voioase, inconjurate de dragoste!
Noi raportam inca o noapte de febra, dar nu asa ca noaptea trecuta. Cum se face ziua, cum nu mai are nimic. Nu inteleg ce se intampla. Azi musai sa ajungem la doctor.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Neata s-a trezis si ratza ! Adica eu. Copilul a dat trezirea la 6 jumate a bagat lapte, a adormit la loc cand a plecat tati pe la 8 si de atunci doarme. Eu m-am trezit, acum 10 minute. Am baut cafeaua si ma intreb cat dureaza sa se scoale. Am dormit o noapte intreaga
. I-am scos bandajul ieri, avem din nou copilul pe care il stiam. Eu cred ca el se credea pedepsit, era asa abatut, trist, nu avea nici o legatura cu baiatul meu scump si drag.
mami pe el. Cum i-am scos bandajul a inceput sa tzipe sa chiuie si sa rada.
Deci eu cred ca il imbolnaveam mai rau cu bandajul ala. Nu pare sa aiba dureri, isi foloseste bine manuta. Trebuie doar sa fiu foarte atenta sa nu cada. Oricum tb sa fiu si cu bandaj atenta. Am crezut ca
cat era cu bandaj. Scandal, maraieli, plansete, tras de mine sa stam in brate, sa mergem dar mi-era foarte greu sa il tin ca ma gandeam sa nu il trag prea tare de manuta sanatoasa si tot asa.
Ieri am iesit pana in Herastrau, am regretat amarnic, aglomerat rau, e mai bine in cartier ca e mai liber.
Gabitzam, imi pare rau ca iar ati facut febra. Sa ne spui ce zice doctora.
Fecian sa mai vii pe la noi, ne bucuram ca sunteti mai bine.
Multumesc pentru toate urarile bune fetelor inca odata 
Laura sa stii ca si eu confirm tb sa faci
ca sa faci bb. Asa am reusit si noi. Am auzit ca si altii.
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Laura sa stii ca si eu confirm tb sa faci ca sa faci bb. Asa am reusit si noi. Am auzit ca si altii. |

Si pupici multi lui Sebi sa se repare repede ca e micut si se lipeste repede osciorul!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Adriana_78 spune:
Salutare dragi mamici si bebelusi!
Multumim tuturor pentru urarile de la multi ani!
Am ai eu aceeasi dilema ca si Cleo -- ce sa fac cu turta - desi am comandat una mica, ne-a facut una uriasa, da uriasa, sa hranim tot cartierul
Mai Micaela, ce-ai cu mine? auzi, inca un copil = baietel. Nu merci! imi ajung doi!
Inais, te cred ca esti suparata cu mancarea - si pe mine ma enereveaza ca mananca putin, nu-mi pot imagina, cand aud la altii ca ai lor copii mananca orice, oricand, cant. uriase.
Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, imi amintesc cand pomesteai ca Iasmina a mancat un mar intreg cop sau mai stiu eu ce -- va doresc sa va intoarceti la timpuri mancaciose!
Socrate, saracutul Sebi - cred si eu ca e super marait si deranjat de ghipsul ala si acum e bucuros ca -i liber sa se miste
Laura, Simona, hai ca sunteti amuzante cu 
Am vazut si eu pozele de la petrecerea Sarei -- f. frumoase si tortul tare haois, iar gradina -- o splendoare!
Gabi, sanatate lui raducu! Ce simpatici dorm ei in masina - am vazut ca Andrei doarme cu capul lasat pe spate - asa adoarme si lara acum, de cand cu noul scaun de masina, de copilasi mai mari
Si Bitzu, de Fecian e un scumpic. f dragute pozele
Adriana