Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 17
cleo78 spune:
sunt franta- iar m-a luat coloana.
deci azi am rupt turta- la restaurantul La mishto, la fel ca vecinul nostru Edvin Sebastian. Buuna mancarea. Am dat si fetei din ciorbita.
fata a ales: termometru, ruj + floare luate concomitent, creion. Ar fi luat toata tava... fetelor, cu turta ce facem? acum?
inais, tortul de acasa e unu simplu, blat de panishpan, crema de branza deasupra, si decorat cu fructe cu gelatina. AM lasat fata sa faca ce voia cu el. Si-a bagat mana, i-am dat si ei din branzica. DIn pacate nu am stiut cum sa inlocuiesc gelatina aia, cred ca pot sa fierb fructele cu zahar sau fara pana le sherbet-uiesc si sa se lege si sa nu mai curga. atat ca nu imi iese tortul drept si cam curge - se si vede ca branza s-a ashezat cum a vrut ea in forma cu cerc.
noapte buna
iar urla....nu vrea sa adoarma singura....
edit: deci iar m-am bagat in patut cu ea ca sa adoarma. lipita de mine (sau suita pe mine)adoarme - cum ma ridic, se trezeshte. Nici cand era mica mica nu aveam aventuri asha....cum o mut in patutul ei sa se trezeasca, si sa urle. Nici nu o pot lasa sa adoarma urland, sau sa urle pana adoarme. Mi se pare necesar sa adoarma cat se poade de linishtita... si mi-e frica sa o trec in patul mare, sa adormcu ea si apoi sa plec in patul conjugal. Avem o canapea in camera la ea, acolo maia dormim amandoua.....cred ca iau o saltea relaxa si pun jos. E mami sigur.
gabitzam, ce frica mi-e de evenimentele astea, cu temp brusc mari... uof. Nu stiu cum ash reactiona.
lorich, ce dragutz vecin. Si noi am fo surprinsi, vara trecuta o furtuna ne-a rupt geamul de plasa de la balcon. Si a zburtat. Nu am bagat de seama - dar un vecin a venit peste 1 sapt cu el la noi - a zis ca l-a cules a 2a zi dar ca a fo f. ocupat cu munca si nu a apucat sa ni-l aduca. Scria Olteanu pe geam, de la producator, dar sunt 3 familii olteanu pe scara...
deci sunt si oameni.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Vai de mine Gabita ce spaima ai tras!
Duduc mic si scump! Eu zic ca de la soare (sa-si dea si nea Ion cu parerea)
Chiar ma miram eu azi ca nu ai aratat tu poze! Of...
Ziua de ieri a fost minunata intr-adevar, toata lumea asa fericita, relaxata, pustimea peste tot pe jos, dormind pe sub pomi, papand gratar (unii
), eu una m-am simtit minunat! Aaaa..si Robert a dormit noaptea cea mai lunga...fara inrtrerupere pana la 4, apoi dupa luat in pat tot asa dus pana la 8.30
Simona
zic in soapta un vis secret de-al meu: sa am o casa plina de copii (ai mei) da' sa nu ma zici la nimeni, mai ales lu' tati.
Micaelea pupam pe Dariuta, tati al meu a fost foarte impresionat de ea, cea mai mica de acolo, dar cea mai ..citez "pe felie" cum umbla ia prin dealuri si vai, cum cara camioane, cum "deretica" prin casuta... apropo de ce ziceam Simonei cred ca tati vrea si el o fetita, nu numai tati de Raduc
Inais a papat Iasmi? Ca Robert a ajuns acasa, s-a trezit, a supt (in speranta mea bleaga de-al readormi) si apoi a bagat un iaurt campina de 150g si un botz de piept de pui fiert, dar asa singr, bucati, bucatele.
Acus s-a linistit for the day... pacat ca avem musafiri for the night care sigur il trezesc cand vin de la aeroport.
Nopte buna M&M!
Inca ceva: Cleo pupam Mara dez-motzata sau dez-turtata!
O faza: suna azi cineva la interfon, daca avem cumva o octavia. Eu zic ca da, care-i problema? Cica aveti usa din spate deschisa...auch! Era deschisa asa, in laturi. Eu iesisem cu robert pe umar ca dormea de rupea si tati trebuia s-o inchida in urma mea ...lipsa de comunicare
Si locul nostru de parcare e langa tomberoanele in care mereu scurma cate un boschetaras... acum nu aveau ce sa fure, un gps era mai valoros si scaunul lui Bibi, dar asta e greu si smecher de demontat, dar oricum..auch! Si ce lume de treaba! Imi da asa o stare buna sa vad si oameni de astia.
Acum chiar ca NB, ca auz mosafirii!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Gata fetele, a avenit vremea buna, se vede, nu mai e mare nebunie pe forum.
Am fost si noi azi la Belciugatele, langa Pasarea, a fost excelent, am papat bine si ne-am relaxat. Bb a stat cu soacra-mea.
Am vazut poze minunate de la motzul Scortisoarei Alina-Anto o frumoasa si o eleganta, Sara numai buna de mancat, tortul de mare inspiratie!
Si ...in pluss....o multime de mladite si mugurasi si parinti de mladite si mugurasi!!! asta da surpriza placuta, Lorich iti sta bine tunsa, Micaela mi-a placut bluzica ta si de familia Gabitzei nu mai comentez ca se stie: sunt superbi!! Si cum dorm 
Bravo fetele!
Socrate ce greut trebuie sa va fie 
Gabitzule sanatate lui Raducu sa-i treaca febra
DAnicris nasol ma sa stai numai in casa pe vremea asta
, hai ca mai e putin!!
Alyshuca abia astept sa vorbim si noi maine cu pregatirile de mot ca sunt in ceata. Te sun maine dimi! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
Lorich, pai fa iubita cit mai multi (sau citi poti duce) ca va ies tare bine. Si eu vreau o fata, chiar discutam azi cu Ciprian...Editdiscutam la modul ca ar tb sa schimbam si noi pozitia dc vrem fata![]()
CLeo, cred ca si Mati alegea termometru d cii puneam, e innebunit dupa el. Deci avem o mica doctoritza printre mladitze..
SIs, ce bine ca mai iesiti si singuri...Nu-i dau si eu copiii soacrei tale? ce zici?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Lorich, pai fa iubita cit mai multi (sau citi poti duce) ca va ies tare bine. Si eu vreau o fata, chiar discutam azi cu Ciprian...Editdiscutam la modul ca ar tb sa schimbam si noi pozitia dc vrem fata CLeo, cred ca si Mati alegea termometru d cii puneam, e innebunit dupa el. Deci avem o mica doctoritza printre mladitze.. SIs, ce bine ca mai iesiti si singuri...Nu-i dau si eu copiii soacrei tale? ce zici? Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Da-i soro, cum nu!!
cat despre pozitie, la ce te referi? SI pentru bb 2 trebuie sa facem
? Nu a fost suficient atunci???
Noi asa credeam

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
inais spune:
Deci eu NU MAI STIU CE SA FAC!! NU mananca. 

A mancat dimi (la 7) bibe de lapte. A mancat apoi (la 12) o felie de paine (doar miezul) cu unt si vreo 3 lingurite de branza cu iaurt. La 17 un bibe de 180 apa cu cereale. Acum am incercat asa: paste cu ficatel si sos de rosii, spanac cu sos alb, ciorba de perisoare.
Din fiecare a luat maxim 2 lingurite si alea fortat! NU vrea decat lapte sau cereale. Eu ma impusc! Suc de fructe nu ii pot da la ora asta ca o agita.
Deci ma impusc, ma impusc, ma impusc...de aproape 2 luni mesele de fructe si legume sunt raritate...ziceam ca papa ficatel si ou...nu mai papa. Au fost 3 zile asa...minune. Acu' o saptamana jumate! Copilul asta mananca 2 mese de carne pe saptamana...rar! Fructe...doar in shake sau suc. Tot rar. Doar lapte si cereale, lapte si cereale. O sa ajunga obeza, diabetica!
Ma duc la spit. 9. E aproape!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
inais, si mara a avut o perioada de 2 luni de greva foamei.
Io am crezut ca s-a terminat cand am reinceput cu fierul. acu, coincidentsa sau nu...
acu are zile si zile.
si poze:
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/20099MaiEZiuaMea#
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Bai! Deci, nu-mi vine sa cred 

! E posibil ???? Asa adunare de mamici frumoase si bebici extraordinari?????? 

Am innebunit, sunt VERDE pana in maduva oaselor.
de voi ! Minunate poze, minunati protagonisti!
Am vazut un tort delicios
si ffff inspirat, mamici ffff frumoase
, am vazut ca ati dansat
, ati papat in aer liber, ati chefuit la maxim 

Mi-ash dori si eu ceva atat de frumos pt ziua Andrei
.
Ultima poza este pur si simplu MORTALA
. Cei 2 pitici dormind cot la cot sunt absolut dementiali ![]()
Tare mi-ash dori sa va vad odata pe toti LIVE ![]()
Lori - eu zic ca poti s-o pui linistita de treaba, iti iese minunat si-ti sta minunat cu atatia cupii pe langa tine
. Sincer,
.
Dani - hai ca acusi iesiti si voi! Mult a fost, putin mai e ...
. F bine ca-ti descarci of-urile, asa te mai eliberezi!
Inais - din pacate, si ea saraca stie ce inseamna sa stai atat in casa ca
. Ma bucur ca va bucurati de vreme, iesiti, flirtati
si deh, mai sunt si neintelegeri, ca in orice cuplu hihih
. Sa speram ca data aviatoare boyfriendu' nu-i face si el scandal 
Gabitza - imi pare rau de spaima trasa
! Sa nu mai treceti prin asa ceva, e atat de greu sa-ti vezi puiul asa.
Ma duc sa
mandra!
Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Reallaura
Da-i soro, cum nu!! cat despre pozitie, la ce te referi? SI pentru bb 2 trebuie sa facem ? Nu a fost suficient atunci???![]() Noi asa credeam ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Pai SIs, acum imi explic de ce ai ramas insarcinata cu Mirci dupa 2 ani. Credeai ca o fac eu si ramii tu,a sa-i??
fata scumpaSimona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Inais nici nu stiu ce sa te sfatuiesc. SI Mati a avut o criza, dar a coincis cu vaccinurile si cu decalotarea. Acum pot sa zic ca a inceput iar sa pape.
Cred ca la mine cheia e si distanta mai mare intre mese, sau ciugulit cit mai putin intre. Plus ca mai voiam sa-ti spun dc reusesti sa renunti sa-i dai la biberon mesele care ar tb sa fie solide. STiu ca altfel nu ar mai minca nici putinul ala, dar pana la urma trebuie sa pape de foame si la linguritza.
Matei nu mai vrea deloc mar. Nu ras. In schimb il maninca feliutze..Nu mai vrea banana. Dar a descoperit grapefruitul. Nu mai vrea supa mea pasata. Dar vrea ciorba de la noi pasata la furculitza. Nu vrea iaurt combinat. Dar papa simplu.Cred ca e chestie si de gusturi..
Dar se poate la voi sa fie inca dupa raceala aceea. Plus ca mai sunt si caldurile astea mari.Poate si asta nu-i convine. Ce sa zic??? Sper sa va revenitzi cu mincarica.Hai, poate ne vedem si noi mai multe intr-un parc...Tare mi-ar placea
SOmn Usor mindrei de MSBB
Merg la pozele Marei acum..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)