Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Am intrat si eu rapid sa fac urarile pentru ieri si pentru azi, Daria a plecat cu tati ei la piata si eu am ramas sa lucrez la bilant

Pentru ieri

La Multi Ani puilor care au implinit 1 anisor!
Mara, Sara scortisoara, Eric Daniel si Patrick Nicolas

La Multi Ani in continuare Adriana, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fetitele voastre! Chiar, nu va bagati si la un baietel?

Pentru azi

La Multi Ani Annika! Sa cresti mare si sanatoasa, fetitza vesela

La multi ani si puilor de 11luni, Robertzelu pe care l-am pupacit ieri, mi-e drag rau de tot de el, Amelia Gabriela, Bianca Maria si Ana!

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ce poze frumoase de la aniversarea Sarei, a Marei...ce torturi.Suuper.
Imi pare rau de Raducu cel cu febra. Poate si statul la soare sa fie un factor. Ma gandesc. Ei se mai si incalzesc, il vad pe Sebastian care se incinge ca o sobita cateodata. Si azi i-am luat temperatura. Pot fi dintii uraciosi. Bine ca a trecut cu bine.
Azi se dezmotzeaza si Mara...adica i se rupe turta in mod oficial.

Noi suntem bine, relativ. Copilul e marait, plange mai intr-una, colac peste pupaza si-a dat in cap cu camionul deci acum avem si o vanataie. Ieri am stat mai mult afara, adica am fost la festivalul de gatit, a trecut cum a trecut. Aseara ne-am jucat cu cuburile si iarasi a trecut cumva. El insa vrea sa mearga si nu prea am cum sa il tin, mi-e sa nu ii suprasolicit manuta dreapta. De dormit nu prea dormim. Se foieste toata noaptea, tb sa il pun langa mine altfel plange ca nu poate sa se intoarca de pe o parte pe alta si tot asa. E greu. Dupa masa o sa dam jos bandajul. Daca doctorita a zis ca s-ar fi vindecat si singur osul, ma gandesc ca nu are nimic daca i-l dau jos. Stam pana maine fara, facem si baita, ne ungem ca probabil ii e si cald si mi-e sa nu se irite pielea. Maine il duc din nou la bandajat. Bine, sa vad cum se simte, ca daca e mai bine poate il las pana marti. E agatat ca o maimuta non-stop, saracutul de el. Maine tati pleaca la Cluj si se intoarce miercuri seara. Deci nu stiu cum o sa ma descurc. Sa vedem. Am inceput sa ii dau si calciu ca sa il ajuta la vindecare. Supararea nu mi-a trecut dar acum am alta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

poza de milioane: cu multe mladite

Noemi, hai moralul sus, o sa fie bine cu flacaul! e un barbat.

cred ca faci bine ca ii dai Calciu.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, vazut printesuca sarbatorita. E tare frumoasa, sa va traiasca!
Simona, multumim!
Iulia, nici nu ma pot supara pe ea. Incerc si eu sa inteleg prin ce trece si asta e. Ma consolez cu gandul ca intr-o zi va dormi ea... si poate si mami ei toata noaptea. :)
MsBB
Laurita,
Cleo, intr-adevar, poza de milioane. Of, cat va invidiez!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Cleo, frumoasa sarbatorita, apetisant tortul, frumoase poze, sa va traiasca minunea ca tare e dragalasa.

Gabitza, vai ce-ai patit cu Raducu ! Pozele sunt minunate, ai niste baieeeeeeeeeeti ... frumosi foc sa-ti traiasca. Am ras cand am vazut ultima poza ... foarte haiosi, ptiu-ptiu sa nu-i deochi.

Alina_anto, frumoasa petrecere, sarbatorita superba, de mamica nu mai zic, te felicit din tot sufletul.

Dimineata m-a sunat o colega care are baietel de 5 luni, s-a umplut de bube si el, plus ca are tot tacamu' : febra, muci, tuse, etc. Sunt curioasa ce-i spune doctoreasa, bubele din descriere sunt ca ale lui Vladuc. Hmmm ... bantuie pojaru' in Buzau ...
Eu sunt putin trista, n-am mai iesit de marti, dimineata ma uitam precum copiii de la orfelinat pe geam cum incarcau vecinii portbagajele sa plece ba la gratar, ba la un tenis, etc. Ooof, as vrea sa fie miercuri sa putem iesi si noi. M-am saturaaaaaaaaat, este oribil sa stai inchis in casa.
Scuze, n-am vrut sa va deprim, nu ma bagati in seama. Va pup, plimbari frumoase, vremea este superba.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La muuulti ani Annika!!!!!!!!!!!! Sa cresti mare si sanatoasa si fericita!!!!

Am vazut-o pe Victoria plina de frisca, e o dulce! Vazut si poze cu draga noastra Mara, mooooamaaa ce tort bun . E o dulce Mara in rochita rosie, in fine ea e frumoasa oricum si nu numai ea!
Si nu in ultimul rand am vazut si pozele de la ziua Sarei cu o gramada de alti puiuti frumosi! Mi-a placut tortul, mi-a placut tot ce am vazut!
Multa sanatate lui Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Annika Ana Bianca

multumesc fetelor pt idei

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitzam, doamne ce ai tras, cred ca ma speriam daca vedeam 40... Bine ca a scazut temperatura!!!
Pozele sunt superbe iar ultima in care sunt ei terminati de oboseala e dementziala!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ne-am adunat si noi pe la casele noastre...am cetit si din urma, am vazut si pozele!

Vreau sa incep cu un pentru Sebi si mamica lui. Il inteleg cat ii e de greu si Noemi te inteleg si pe tine cum obosesti in a-i cauta preocupari si a-i distrage atentia...Va tin pumnii sa fie vindecarea rapida si sa scapati de fasa nesuferita!

Gabi imi imaginez episodul de aseara...brrrr! Oricum tu ai experienta cu puii. Bine ca nu a fost decat un episod pasager. Am citit ca si de la supra-incalzire fac asa urat. Poate i-a fost cald pe drum, in scaunul de masina...

Danicris mai voi inca in casa? si insanatosire grabnica. Eu tot zic ca nu aveti nici un pojarel!

Mai am vazut pozele Marei in rochita ei alb cu rosu si tortul ala demential! Bravo mami de Mara! Ti-a iesit suuuuuuper! Da reteta incoa! Sa va traiasca Maruca inca o data! Sa ne scrii cum a decurs ruperea turtei de azi!

Am vazut pozele super de la ziua Sarei. Tortul rimelat a fost de maaaaaaaaaare efect! Copilasii terminati dupa nebuniile din curtea aia mare, mamicile zambarete si mandre care mai de care! Alina ai avut o rochie superba si Sara a fost imbracata...Sweet! Regret ca nu am ajuns...dar aia ete'! Am fost la botez!

Despre botez...am stat pana la 1 noaptea. Mama a stat cu Iasmi. Doar la biserica am luat-o cu noi. A facut furori. Toata lumea mi-o admira...mai, mai ca imi era ca deoache vreunu'! Io care nu am supersitii din astea! Azi am iesit si noi in parc si ne-am intalnit boyfriendu' de Iasmi...care Iasmi i-a cam facut scandal pe final, asa ca i-a dat cu flit si s-a culcat baiatu'!

Gata merg la papa de Iasmi (acu' mananca abia de pranz, ca iar a avut program nebun azi!)

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna fetele.
Am vazut pozele frumoase de tot de la Scortzi!!! Asa gene asa tort, ce sa mai, minunat. Si m-am bucurat sa vad atitea mladitze si mugurasi la un loc
Socrate, of, ce greu trebuie sa va fie!!! Si pe caldurile astea cu atit mai mult. Va imbratisam strins si sper sa fie bine miine, poate scapati de bandaj.
Inais, bravo!! Ma bucur ca sunteti bine si ca ati petrecut la botez..Hmm We viitor mergem si noi la o nunta... SUnt curioasa cum se va descurca mama cu copiii(3 la numar 2 ai mei si Mirci ca pleaca si SIs la Depeche..)
Danicris, dragii de voi, imi pare rau ca ati pierdut zilele astea asa frumoase in casa, dar lasa ca de acum...sa tot fie vreme buna..
Micaela am vazut ca te-ai vopsit. Iti vine bine culoarea!Gabitzam sanatate multa lui Raducu, sper sa nu se mai repete, sa fi fost doar un episod trecator..
Lorich, scump foc Robertzelul tau, mi-a placut cum s-au strins toti in jurul tau la balansoar

Noi am fost la o petrecere de copilasi, Matei a fost intr-o verva nemaipomenita, s-a dat il leagan, s-a plimbat cu masinutza, a alergat, a batut mingia...e lat acum...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput