Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA MULTI ANI ANNIKA!!!
Sa cresti mare si sanatoasa sa fii fericita si iubita. Fie ca ingerasul tau pazitor sa aiba suficienta benzina pana capeti tu experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Bai, ce sarbatorita frumoasa am avut noi ieri ! Sa fi fost obrajori aia frumosi numa buni de rontzait? Sa fi fost rochia aia frumoasa? Sa fi fost okisori aia ?
Eh, am vazut ca Mara nici n-a vrut sa astepte sa aleaga de pe tava bani , s-a servit din portofelul lui tati ( cred ) . E gata de shopping , poate mai ia un catzelush de plush.

Iulia - ptiu, am gandit cu voce tare? Credeam ca am zis doar in mintea mea " mama somn pana la 10 fara 20? " eram doar verde , n-am zis nimic rau .
Eu inca sunt defecta , astazi a dormit mandra pana la 8 si eu de pe la 6,7 ma prefac ca mai dorm, numai numai m-oi da jos mai odihnita . Da' las ca ma fac io mare si cand s-o duce fii-mea la facultate ...
Am fost ieri si m-am uitat de piscine pe la Metro, Selgros si am vazut asemanatoare celei pe care mi-ai aratat-o tu in jur de 26-35 lei. Sper sa nu regret daca ii iau, sa am de lupta cu ea, ca si-o pune in cap , ca spala . Oricum, daca vad ca nu-i treaba buna -o dezumflu si gata .
Ce-ti mai face cupilu' nr.2 ? E mai bine?

Simona - asa m-am kk-it si eu , , nu-mi venea deloc sa o intarc , am tot lungit-o dar am inceput usor-usor sa renunt la cate o masa in asa fel incat acum sa nu-mi fie greu, sa nu mai patesc vreo minune . Ma gandeam si ca e mai usor acum, cand sunt inca mai mici - cu cat cresc mai mult cu atata va fi mai greu sa o dezvat .

Ca-eric - ramasesei fara permis ? Enjoy vizita mamei

Andrada - asa e , cred ca la urma urmei noi suntem cele ce suferim cel mai mult. Chit ca am alaptat aproape un an, tot greu imi vine sa accept ca ... gata, s-a terminat .
Frumoasa idee cu filmatul, ai ceva tare emotionant si de suflet !

Bravo Eric ! Jady - sa va fie de bine petrecerea ! Ma bucur ca Ericutz a fost cumintel si a iesit totul bine! Abia astept sa vad

Deci gata - s-a incheiat sezonul de - !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI ANNIKA!!!!!!

Sa fii bucuroasa si fericita, iubita toata viata!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

La multi ani, Annika, sa cresti mare, sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Desi mi-am propus sa mai intru ieri pe net...a fost imposibil. Am fost plecati de-acasa toata ziua la un botez!

Asa ca urez si eu azi un maaaaaare Laaaaaaaaaaaa Muuuuuuuuuuuuuulti Aaaaaaaaani! pentru sarbatoritii de ieri care au implinit 1 anisor:

Mara vecina, Sara scortisoara, Eric Daniel si Patrick Nicolas

Tot un pentru azi pentru Annika!

Totodata un si pentru Robert, prietenul nostru pentru cele 11 lunite...acush vine anu'!

De asemenea bebeilor de 11 lunite: Amelia Gabriela, Ana si Bianca Maria!

Fuuug la alte trebi, azi!
Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intru si eu special sa urez LA MULTI ANI ANNIKA!, scumpete blonda, sa fii fericita si sanatoasa!

Jady am citit povestea nasterii cu mare placere...vai ce momente! de emotie, evident. Sa va fie de bine petrecerea, asteptam pozele!

Cleo am vazut poze cu Maruca frumoasa...mmm ce tort a avut ea acolo!
HAha, mi-a placut provocarea mica si roz Eu m-as baga!
Desiree mazgaleala cu frisca!

Ieri nu am tinut regim, dar atat am mers cu sis ca aveam 56,5 dupa ce mancasem azi dimineata. Sis mai vin la tine!
Oricum, studiez acu linkurile de la Cleo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Annika! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii

La multi ani pt lunite - 11 bucati Ana si Bianca Maria

Multumim de urari tuturor!

Cleo am vazut poze minunate cu fifi mic, cu tort f frumos, , ce a ales? Mi-a scapat? Ca am citit pe FF.

Noi am fost ieri de-am dez-motzat-o pe Scorty a fost minunat, o sa pun si poze dupa ce ma mai linistesc cu trebile.

Inais trimitem pupic inapoi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fata face kk si scriu si eu rpd.

MSBB, o sa-i placa in piscinuta o sa vezi, ii pui putina apa doar. ce misto ca ai gasit mai ieftina. cred ca pana la utrma las si eu si iau cand sunt in drum spre mare, mergem prin vreun carrfour pe acolo ca sigutr vor fi mai ieftine. ms de pont

CLEO, ce a Luat Mara de pe tavita? ca n-am vazut daca ai scris sau nu pe undeva

ca se ridica mandra de pe olica cu kk in si apoi alerg dupa ea prin casa s-o prind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata mai pe la pranz asa...

La multi ani ANNIKA!!!
Sa cresti mare si sanatoasa, frumusete blonda! Sa fii ocrotita si iubita si sa aduci doar veselie in jurul tau.

Ieri am fost si noi la aniversarea Sarei, scortisoara cu gene lungi. A fost o vreme minunata si o petrecere frumoasa pentru toata lumea. Am descarcat poze pe contul comun, vedeti aici. O sa recunoasteti in poze diverse mamici si bebici M&M

Seara la intoarcere mi-a facut Raducu o "surpriza", febra 40.1, de era sa lesin de spaima. Mai ales cand l-au apucat si frisoanele de tremura ca o surcica in bataia vantului din tot trupusorul ala mic. Am facut tot ce stiam pentru scaderea febrei, sosete cu otet, impachetari, antitermice si pe gurita si pe fundulet. Febra nu scadea, asa ca cu toata rusinea a sunat-o Costi pe pediatra, care a fost super, ne-a zis ce sa facem si ce sa-i dam. S-a dus Costi in viteza la farmacie si a luat Desitin, solutie de diazepam rectala. Eu aveam in casa, dar expirase, era ramasa de la Andrei. S-a certat cu farmacistul ca nu voia sa-i dea fara reteta, dar in final i-a dat o bucata. Asta se da in cazuri din astea cu febra foarte mare, sa nu apara convulsii febrile. Nu stiu de la ce i-a scazut in final, dar am adormit dupa 1 noaptea, cand l-am vazut ca scazuse temperatura si dormea in sfarsit linisit. Dimineata s-a sculat normal, vesel si galagios, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, fara febra, fara nimic. N-are muci, n-are tuse, nu pot sa dau vina decat pe dinti, altceva nu imi mai vine in minte.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut si pozele de la ziua Marei, tare yummyyyy arata tortul acela, iar fifi este delicioasa!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput