Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia83 spune:
'na seara. fata
am umblat toata ziua prin parc, la socrii, etc.
esme eu i-am dat gris (nu de bebei) cu lapte (de vaca) in care am pus si zahar vanilat de la 7 luni. am incercat si cu lapte praf dar avea gust naspa. daca fetii i-a placut, de ce sa nu-i dai? i-am dat tot asa si orez cu lapte si scortisoara ![]()
simona sa-i amesteci o masura de laptic praf cu lapte de la tzitzi sa-l priemasca mai usor. apoi maresti catitatea de praf si micesti cant. de lapte de tzitzi. succes!
azi a fost super placut afara, am fost cu mandra in parcul mare, am lasat-o cu caputul gol si in maneca scurta, ca e bronzata doar de la incheietura in jos
am luat nuci cu noi si am hranit veveritele, fatuca s-a distrat copios, a ras intr-una. aceeasi reactie o are la orice fel de animal rade asa gros si-si arata gropitele alea, de moare toata lumea duppa ea, iar eu ma topesc de dragul ei
bateam cu nucile si veneau veveritele la noi aproape, le luau de langa picior, si fata era terminata, chiuia, radea 
ylari te gandesti si cand infuleci gratarul??? ha??? distractie placuta maine la botez.
cleo ai fata mare acu, cum petrecusi? dai si tu ceva?
jady abia astept poze..
MsBB si eu ii iau mandrei piscina de-aia, uite, o am in gand pe asta http://www. bestkids .ro/pc-386-71-mini-piscina-gonflabila-nemo.aspx, (scoate tu te rog punctele, ca imi tot baga aia cu reclama ilegala
) ne trebuie pt la mare, sa nu bag fata cu curu'n balta rece. ii pun putina acolo si las la soare sa stea calduta si o las sa se balaceasca acolo cat vrea.
edit:
de ce nu ma lasa sa pun linkul celor de pe best kids? nici macar cu url???
cleo78 spune:
sa va kk-ti de ras: www.realitatea.net/ -non-stop--sloganul-turistic-al-unui-oras-din-croatia---vezi-video_513191.html" target="_blank">reclama la un oras din Croatia
Inca o data la multi ani lui Patrik + Eric + Sara. Si lui Mara. O zi minunata am avut, si va doresc la toti o viata la fel.
nu am cetit nik din urma. pic de oboseala.... fata asta imi scoate toata enerjia.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
emycor spune:
Sara
Mara
Patrik
Eric
Robert
Amelia
ne pregatim si noi de sarbatoare si vroiam sa va intreb daca pentru piticii invitati la petrecere ati pregatit ceva anume de mancare.....va rog ajutati-ma cu idei, avand in vedere ca va fi in aer liber......si vor veni vreo 5 pitici intre 9 luni si 2 ani.
va pupam
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI
SARA
MARA
PATRICK
ERIC
ANNIKA
Victoria m-a terminat! Se trezeste iar la 15-30 minute!
Si pleaca la plimbare prin pat... of
Azi a facut kk la olita!
O sa va pun un filmulet sa o vedeti ce mananca la... frisca! Mancam eu cu eclere si i-am dat si ei intr-o farfurioara. Mai mult si-a pus pe fata, in burtica nu cred ca au ajuns 10 grame... ![]()
Va pup, nici nu am apucat sa citesc tot din urma. Ma intorc acu' sa citesc de la pagina 7 incoace.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Filmuletul cu mogaldeata papacioasa de frisca.
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5333999249364257842
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
niatsa si 
pt Annika!
sa creshti mare, sa fii sanatoasa tu si surioara ta frumoasa si blonda, si sa bucurati pe mami si pe tati!
sa descarc pozele de ieri: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/20099MaiEZiuaMea
emycor, poti sa iei banane, iaurturi mici,(daca nu se consuma le iei acasa ca nu e bai, rezista o zi in deplasare), lingurite de plastic, peste+ pui de pus pe gratar.
desiree, ce scumpa e piticania ta !!!
mozoliciu.
inca ceva funny: cantecul gripei porcine si dansul final
http://www.youtube.com/watch?v=tbt_PuVAVTU
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Neata.
Inais, azi si mai bine, da??

Desiree, ce s-a mozolit galusca...ce-i place. Felicitari pt kk la olitza!!
CLeo, ce tort, ce tort!!!
Mara e o scumpa cu rochitza aia in ton cu tortul...
Emycor, pentru cei intre 1-2 ani cred ca pot papa ce li s eda de la adulti, iar pt cei mici sigur vor lua parintii pasat. Eu n-am avut pregatiri speciale pt pitici.Dar cum zice si cleo, un iaurt un fruct se gaseste sa pape si ei.
Alysh, dau raportul nu am reusit sa tin dieta, am mincat ieri la ciocolata...si alune cu stafide.

Bai chiar asa am devenit de nesimtita...Tre sa ma apuc, imi pare rau ca am vointza varza.
Sa vedem ce fac saptamina asta.
Bine nici n-am discutat inca premiul...ar tb sa cotizam fiecare cite ceva si apoi la gindul ca ne-am lua o bluza dragutza ceva, sunt sigura ca ne-am motiva. EU cel putin.Hm
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
iulia83 spune:
neatza...unde-i
???
mai, care m-a blestemat ieri?
ca azi s-a trezit fatuca la 7.20
huuooooo
cleo ai o fatuca superba
ieri te apucase nostalgia
cum e cu copil "major"?
ma bucur ca v-ati distrat, iar Mara sunt sigura ca a fost cuminte! cu rochita ei frumoasa si pijamaua cu eticheta
![]()
am citit aseara putin din blogul lui miss ca nu mai apucasem sa ma uit pe acolo si am vazut pozici superbe cu Daviduc, inclusiv Daviduc serios de pasaport
cand ma uit la pozele lor, imi da impresia ca-s din reviste
asa se pricep la unghiuri, etc, etc..ma duc sa mai bag nasul sa vad ce se mai aude pe acolo.
ma duc sa impartasesc fatuca mai pe la 9, astept sa se trezeasca cupilu nr. 2
si nu in ultimul rand,
LA MULTI ANI 
ANNIKA felicitari pt anisor! sa cresti ,mare, sanatoasa si desteapta, ca frumoasa esti 
edit:
desiree imi pare rau ca printesa mancacioasa de frisca
nu doarme, ooof, dar e atat de dulce, cum sa te superi pe ea?
are si ea perioada mai nasoala, ca si noi adultii
o sa treaca. edit (nr. 2) felicitari pt kk la olica! 
simonacip spune:
Iulia, 7.20 zici? Nu-i bine? La noi trezirea e pe la 6-6.30
Nu i-am dat lapte praf aseara...De lene...sa vedeti voi ca-l intarc aproape de mersul la cresa...Hm, am o lene de biberoane...
Oricum e buna ideea ta de a combina laptele cu al meu dc nu-l accepta...Merci
Wowowowow, cum am uitat sa fac urarile, desi eram cu gindul la ele inainte de a deschide calculatorul/
La MUlti ani ANNIKA, cu sanatate, bucurii si parinti cuminti![]()

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
MsBB spune:

, hai nu-i bai, nu vor sa dea cafea cele ce chefuiesc azi ...ma sacrific eu,Iulia, si fac o cafea mare si buna - sa mearga bine cu tortul de la Cleo, frisca de la Victoria
...
Nu dati voi
, macar un 

....
si daca tot e rost de chefuiala ... ia sa intru si eu in atmosfera :

LA MULTI ANI !!!
Multa sanatate Annika, sa fi fericita, iubita, respectata si alaturi de familia ta sa te bucuri de toate lucurile bune din viata!

Revin!
noastra!