Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Laura Ioana - pana apuca sa-ti raspunda si Cleo, iti spun eu ( am acelasi ca in link-ul pe care tocmai l-ai aratat)ca sunt f multumita de carutz. Este usor, se manevreaza destul de bine, se strange f mult ( cel putin in comparatie cu cel veki) , singura mea problema la el este ca in mom in care mandra si incerc sa-l las cu o treapta ori 2 mai jos nu e f silentios , scoate niste sunete de-mi trezeste mandra dupa vreo ora de plimbat in sus si-n jos sa adoarma.
EDIT : eventual, poti sa incerci chiar intr-un magazin. O pui pe Thea la volanul si faci un drive test, vezi cat e de usor vs alte modele si te hotarasti.

Ei, uite cum mint astia poporu' cu televizoru' . NTZ-NTZ-NTZ! . Pai sfatul cu acetona era dat chiar de un , pe cine sa mai crezi?
Si da, Esme, mai baga idei si retete, ne mai inspiram si noi

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

INAIS Trimis la: - 09/05/2008 : 12:59:58
--------------------------------------------------------------------------------

S-a nascut MARA !!!!

Citez din ce mi-a spus Cleo :

Am nascut acum o ora! 3850g - o grasunica!!!

Cleo este bine, inca in sala de nasteri pentru a elimina placenta si ce mai este pe acolo...mi-a spus ca durerile mari au fost cam 1 ora si jumatate, insa ca a uitat tot cand a vazut-o!

Tati e fericit, fericit si mami ce sa mai vorbim...mi-a zis ca li s-a schimbat viata!...si au amandoi un zambet maaaaaaaaaaaaare pe fatza!

Am incheiat citatul!

Si mi-au dat iar lacrimile! Uff.

Sa va traiasca draga mea, sa fie sanatoasa, cuminte, mancaciosa si sa va aduca numai bucurii!

Mara !

LA MULTI ANI!!!!!!!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Miss, multumim frumos pentru , va si noi. Asteptam sfaturile legate de dermatita. Eu acum folosesc crema a-derma exomega, de cand i-am dat cu ea i-a disparut pata din obraz. Si il spal cu apa termala avene. Insa astea sunt pentru partea estetica pentru ca problema exista in continuare. Doctoreasa ma sigura ca-i va trece dupa 1-1,5 ani, sper sa fie asa. Abia astept sa-mi spui si parerea unui homeopat.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

uram pt potoloasa MARA si scortisoara SARA si pt
PATRICK, ERIC sa fiti iubiti si sanatosi!

nu am timp de nimik...zilele astea am fost la court, adica la judecatorie sa imi iau carnetul de soferi..ca astia m-au taxat..si am stat d m-am acrit...acum sunt asa ocupata ca fac curat...vine mami al meu...yupiiiii suntem fericiti!!!

sper sa mai apuc s aintru in weekend, daca nu..va pupez si va doresc sa aveti parte de un weekend minunat alaturi de copilasi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Dedicam aceasta melodie tuturor puiutilor care si-au serbat ziua de nastere si celor care o fac astazi:
http://www.trilulilu.ro/sor_23/f99d94afa0406c

SARA-MARIA
MARA
PATRICK NICOLAS
ERIC-DANIEL

Simonacip am o colega la serviciu al carei bebe la fel nu a mai vrut deloc lapte si in loc de el ii dadea si ii da iaurt, branzica de vaci. Legat de slabit vointa mea e 0. Nu pot renunta la dulciuri deloc si asa as vrea macar 3 kg sa dau jos.

Danah ce intrebari iti pune puiul tau!!!! Ma gandesc si eu uneori cum o sa ii raspund la unele intrebari. Nepotica mea a intrebat-o pe mama ei cine tine Pamantul??? Ea i-a zis ca Dumnezeu si replica a fost: „si daca se impiedica?”. Asa ca e clar, mai bine raspundem exact cum stau lucrurile dar pe intelesul lor ca altfel... ne baga in ceata mai rau. Interesant a fost ca i-am povestit unei prietene faza cu nepotica mea si mi-a zis ca era mult mai bine sa ii zica cum ca Pamantul pluteste si sa ii dea ca exemplu norii, adica asa cum stau norii in are asa pluteste si Pamantul. Mi s-a parut super raspunsul asa ca voi apela la ea cand ma baga Tiberiu in ceata.

Msbb mult curaj! Eu l-am filmat la ultimul supt dar nu ma pot uita la filmulet ca ma apuca nostalgie. Mie mi-a fost cumplit de greu dar pt Tiberiu a fost super, nu a avut nici o treaba, el oricum nu vroia mai deloc san, era un adevarat chin. Ce a trecut timpul...! Mercic de sfatul cu capusele, e bine de stiut! Buna ideea cu piscina!

Esme ce fel de vanilie pui? Naturala? Vreau sa ii fac si eu lui Tiberiu gris cu lapte, ma gandesc oi gasi si eu vanilie pe aici? Trebuie sa dau o cautare in carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Intru si eu repede sa urez LMA sarbatoritilor zilei!Mara, Sara, Eric si Patrik
..Jady, m-ai emotionat
Andrada, apropos de vointa si dulciuri, azi am bagat cu sis cu lingura ciocolata dintr-un borcan de nutela
Ms BB..intarci? Wow, nu ma incumet inca, dar o voi rari, sa ramina doar cu masa de seara si dimineata. I-am luat azi lapte praf, tb sa vad cind incep.
Nu mai stiu ce voiam sa zic, ma duc sa calc si sa ma epilez, miine avem o party de bbici
Pupici.
Ps Azi am stat cu SIs toata ziua, a fost super!!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

gata... am terminat...
a fost asa frumos,ERIC sa purtat de minune ,mici au iesit super berea fff rece tortul super iar bebe a primit o gramada de jucarii,hainute,si o tricicleta de la chicco super tare si frumoasa cu centuri de siguranta,a fost frumos vom repeta si la anul

Mergi la inceput

maine poze azi nu mai apuc e sambata si restaurantu va fi plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, noi suntem praf dupa o zi de gratar. Am crezut ca nu am sa pot posta azi, dar ce nu facem noi ptr Mara scumpa??? Asa ca LA MULTI ANI cu sanatate, bucurie, zile frumoase langa parinti si toti cei ce o iubesc.

Cu caldura si aroma de mititei si pulpe la gratar uram La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei, Sara Scortishoara cu gene lungi, Patric Nicolas, Eric Daniel, dar si lui Robert de Lorich si Amelia!!!

Va pupam dulce pe toate, citim printre randuri dar ne gandim mereu la voi toti/toate

Maine luam de la zero un nou maraton, avem botez!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Intru si eu repede sa urez LMA sarbatoritilor zilei!Mara, Sara, Eric si Patrik
..Jady, m-ai emotionat
Andrada, apropos de vointa si dulciuri, azi am bagat cu sis cu lingura ciocolata dintr-un borcan de nutela
Ms BB..intarci? Wow, nu ma incumet inca, dar o voi rari, sa ramina doar cu masa de seara si dimineata. I-am luat azi lapte praf, tb sa vad cind incep.
Nu mai stiu ce voiam sa zic, ma duc sa calc si sa ma epilez, miine avem o party de bbici
Pupici.
Ps Azi am stat cu SIs toata ziua, a fost super!!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

cred ca ai fost unica

Mergi la inceput