Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 12
MsBB spune:
Apropo ca tot zicea Belleane de intarcat 

- eu declar cu durere in suflet ca o divortez de
pe fii-mea, maine
.
Am cam 10 zile de cand ii dau o singura data sa mai pape de la san, adiq dimineata iar de maine - inchidem laptaria, punem lacat si-i spun sa-i fie de bine
.
Acum parca am uitat ce dureri cumplite aveam cand o alaptam. Imi aduc aminte ca in primele saptamani imi venea sa
cand venea ora mesei. Simteam ca ma pic-pic-ur pe mine cand apuca sanul
.
Am uitat si ca am ajuns la urgente cu febra 41 si deliram
... am uitat si ca imi era rusine sa ies din casa ca mi se parea ca miros a lapte si curgeam ca o fantana arteziana
.
Uf, de ce trebuie sa fie asa greu?
Ma cam ingrop in amintiri si realizez ca fata mea a crescut- maine,poimaine face un 1 an
.
Ma asteptam sa fie mai greu cu bibe dar vad ca usor-usor s-a obisnuit si seara se bucura tare cand vin cu bibe - il ia, il zdruncina , se stropeste toata pe fatza cu laptic si mai trage o gura
, apoi scoate din guritza si se hlizeste la noi, mai cearta biberonul si apoi iar
. Mai greu imi e mie parca sa accept!
Presimt un mare bocet maine dimineata la ultima masa la san - dar asta e , trebuie sa-mi iau inima in dinti. ![]()
noastra!
MsBB spune:
Tocmai am vazut acum la ProTv, la CSID, informatii despre capuse,intepaturi de paianjeni si alergii la plante.
Cica cea mai buna solutie pt indepartarea capuselor din piele este acetona. Tamponata zona cu un pic de acetona si capusa se desprinde din piele.
Bun de stiut!
noastra!
iulia83 spune:
neatza...noi abia acu 10 min ne-am trezit. dormim ca butucii de la 10 aseara
ma duc sa-i dau fructele si mai revin -sper sa am timp-
Un special LA MULTI ANI
sarbatoritilor de azi, care fac anisorul,
potoroasa draga MARA, scortisoara SARA
ERIC DANIEL si PATRICK NICOLAS
un pupic special de sarbatoriti rasfatati, sa fiti sanatosi si fericiti 
Si celor care azi intra pe ultima suta de metrii,
Robert si Amelia Gabriela La multe lunite sanatosi si voiosi
sa-i dau sa pape
socrate spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR : MARA, SARA, Patrick si Eric, sa fiti fericiti, iubiti toata viata.
Nu stiu daca mai apuc sa intru. Totul s-a transformat, nu mai poate merge in 4 labe evident, drept pt care stau non-stop - literalmente non stop dupa el. Sa vezi desvat dupa.
Tips: incercati paine cu almette sau exquisa pt mofturosi la noi face minuni
MsBB spune:
Vedeti o luminitza cum palpaie? ![]()
M-a lovit! Stiu ce-i cumpar mandrei
! O piscina din aia mica pt cupii
si daca tot sunt la capitolul balaceala pot sa-i iau si niste jucarii pt afara
. Si asa pe la tara la ai mei n-are ce face in afara de fugarit matza si catzelul ar fi bine sa-i gasesc niste activitati fun pt la vara!
Adiq sper sa fie o idee buna si sa-i placa, sa vedem ce zice si omu' meu. Cu toate ca banuiesc ce o sa zica
. El ma batea la cap cu o piscina din aia mai mare, sa o instalam la ai mei, sa stam la
dar eu consider ca la varsta aste e tare periculoasa o astfel de piscina. Doamne fereste am auzit de cupii care s-au inecat in apa din galeata
intr-un moment de neatentie al parintilor/bunicilor. Mai bine evit pericolul dar cred ca o piscinuta din aia mica speciala pt ei nu e periculoasa, nu?
Poate cu ocazia asta face si mandra mea pace cu apa
. La noi operatiunea
tot cu urlete este, aseara de ex ne-a spart urekile, dar n-am ce-i face
, tre sa o mai si spal, nu? 
Se joaca fii-mea , incredibil dar adevarat, singura!!!!, de vreo 10 min si iata am timp sa delirez 
Ma duc sa pun legumele pt masa de pranz.
EDIT : sunt singura ca
aici?
noastra!
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Dand o cautare despre carucioare pe google, am ajuns la subiectul vostru in care Cleo dadea un link la un magazin on line: www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-copii-108A.html" target="_blank">asta. Vreau sa va intreb daca ati luat caruciorul asta sau daca stiti ceva amanunte legate mai ales de greutate. Eu am unul de 5,6 kg, dar parca tot greu e si as lua unul mai usor pt la vara (la mare etc).
Multumeeesc
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
aldaesme spune:
La Multi Ani! Mara puturoasa de cleo, Sara Mariade Alina anto, Eric Daniel de jady, Parick Nicolas de Jackie si Anika de Adriana78 (maine parca vad ca nu intru) sa va fie copilarie senina si fericita si viata frumoasa si plina de surpize placute! Sa aduceti zambete in sufletele tuturor celor pe care ii veti atinge!
Salutare,
Haaaa...capuse cu acetona...pai asta e primul lucru care e interzis aici. Nu da cu acetona, spirt sau alte soiuri de solutii de genul asta ca intr-adevar nu le place si risti sa pice doar corpul si capul sa o ia la drum prin sistemul sanguin...Si lor atat vreme cat nu sunt pline le e greu sa iasa din cauza conformatiei.
Dana trimiti si mie pe privat o adresa de-a ta de email...de preferinta nu cea de la job, vrea Lorelei sa va tirmita invitatia la ziua ei si nu stie cum
.
Simonixu pupic dulce si tie si lu' Robert, auzi sa ciuntesti tu freza copilului
hai mai ca la viteza cu care ii creste lu' Robert parul intr-o saptamana e ok...daca se intampla la a mea probabil suferea 6 luni
.
Ieri la masa de seara, i-am facut lu' fi-mea pentru prima data gris in lapte. Da, nu va uitati asa, ca e lapte de la vaca lu' fermierul de peste deal (a se citii padure) si e gris normal nu de copil mic. Fara zahar, insa am pus vanilie...nu, nu zahar vanilat...am pus vanilie in timp ce fierbeam laptele in dansul.
Ce m-am gandit io...fac o portie cat pentru fi-mea si una cat pentru mine...adica mai mare. Am gatat treaba, am scos portia copilului pe o farfurie am adaugat zmeura si a mancat copilul de nu reuseam sa aduc lingurita suficient de repede la gurita ei...dupa ce a terminat (200+50g zmeura) plangea ca mai vrea...asa ca am luat olul , dar stiti voi cum e cu grisul asta se raceste mai greu, mai ales daca e lasat in oala, si am inceput sa dau de pe marginea oalei...ca efectiv nu am avut timp sa il pun in farfurie.
Si a mancat si a mancat pana a mai ramas o chestie mica pe fundul oalei...cica portia mea. Invatatura fiind, data viitoare fac doua portii mari si daca cumva baga serios ramn si eu cu una mica!
In timpul saptamanii cand voi avea timp si daca va intereseaza mai pun niste retete pentru copiluti de aproape un an si peste un an.
Acu'o zbughesc la joaca (heroes of might and magics) ca fata doarme, omul e plecat dupa cumparaturi si io sunt ca soarecele fara pisica
.
Uikend fain si sanatate maxima tuturor!!!
Esme

pt tot forumul