Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Am sunat la agentia care mi-a gasit bona si pentru Andrei, am stabilit o intalnire pentru joi, o sa vina acasa la mine pentru primul interviu, contra unei taxe. Ca mi-era greu altfel, trebuia sa merg cumva cu Raducu, prin tramvai, sau pe jos. Sper sa imi gaseasca pe cineva, ce bine ar fi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
emycor spune:
Gabriel
Alessamdra
Stefania
Dragos
Andrei
Vladimir 
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
Doloress spune:
La multi ani!
Sa cresteti mari si fericiti, sanatosi si norocosi!
Mara
Sara
Patrick-Nicolas
Eric-Daniel
Annika
Stefania
Diana
V-am pupat fetelor, nu am timp nici sa respir, miercuri, pe 13 plecam acasa. Tineti-mi pumnii pentru un drum extrem de greu, la venire era mai mic, nu mergea nici macar de-a busilea acum am remarcat ca orice drum e un chin, vrea sa mearga ori in picioare tinut de manute, ori de-a busilea. Doarme vreo doua ore apoi vrea sa misune pe jos, sa exploreze, sa traga de toate... Pana la 15 ani nu-l mai duc in vacanta
Cu cat se maresc, cu cat e mai greu, dupa parerea mea, pana cand or sa inceapa ei sa se joace cu ceva intr-un colt mai este. Si o sa avem vreo 15 ore de calatorit, cu masina 2 ore pana in Hamburg, stat in aeroport vreo 2 ore, 1.5 ore pana la Londra in avion, 1.5 ore in aeroport la Londra, 6,5 ore in avion pana in Montreal. 
V-am pupat, mai scriu de acasa, sper sa am mai mult timp acolo.
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam A fost pediatra la noi si l-a consultat, zice ca are gatul extrem de inflamat.Altfel, l-a consultat peste tot, plamani, urechi, totul este normal. Dintii sunt pe aproape dar nu chiar asa aproape sa dea durerile si febra asta. Toata dimineata efectiv mi-a urlat in creieri, ceea ce el n-a facut decat rarisim, chiar se vedea ca il doare ceva. De-abia dupa ora 1 s-a potolit cat sa-i dau ceva sa manance, ca imi refuzase si tzitzi. Cand a venit doctorita se calmase ca prin farmec, ce-o fi zis femeia, ca mai de dimineata eram eu crizata ca nu stiu ce sa-i fac. Ne-a dat tratament, si un antibiotic de rezerva, daca cumva continua si la noapte cu febra. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Multa sanatate, Raducu !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
inais spune:
Sanatate multa Raducu! Ciudata treaba cu febra asta. Sa speram ca o dumiriti/doborati pana la urma!
Doloress tinem pumnii cu drumul! Ai maaaaare dreptate. Ce simplu era cand erau mici. Si Iasmi e la fel de in priza non-stop. NU suporta sa stea locului dom'le. In carut, in scaun (de masina, de masa) se lasa cu urlete amarnice!
Lori am ras de numa la faza cu Obama! ![]()
DanaH imi pare rau ca suntem in amaratul asta de club cu bebei la dieta! Eu una nu mai stiu ce mancaruri sa inventez...
Leeloo...cum ziceam...vrei tot aprozaru' in cap! Nu mai scrie de Tudorel ca mananca de rupe ca moooooor!
Acu' serios...bravo lui dom'le! Si sa nu-l lasi sa citeasca aici sa se inspire la prostii de la fitzosi gen Iasmina! Ma uit mai incolo si pe poze! Aaaa...si Iasmi e catzarici mic!
Merg sa mananc si eu. Bb doarme!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Magdone spune:
Doloress, drum bun si aterizare usoara! iti tin pumnii sa fie Patrick Ok pe drum. Intr-adevar tare greu e cu ei acum, si noi am fost sambata la un botez, nu stiu cum am supravietuit, am fost cu amandoi
. Taaaaareee greu a mai fost, Olivia vroia numai pe jos, nu puteam s-o las ca era ciment, Razvan se mataia ca ii era foame, dupa aia ca vroia nu stiu ce si uite asa am tinut-o vreo 3 ore cand am zis gata, acasa!!!
Fetelor, n-am disparut de tot, dar sincer asa s-au adunat toate si nu mai reusesc nici un fir sa mai ajung la computer. Saptamana asta vin niste prieteni din Ro care emigreaza si vor sta la noi pana se dezmeticesc, apoi vin ai mei si imediat la o saptamana incep si eu serviciul. Sper sa am timp mai mult sa intru de la sv.
Vreau sa urez si eu puisorilor care au facut 1 AN LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI NUMAI NOROC IN VIATA!
revin si incerc sa mai pun si eu cateva poze
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
fecian spune:
Cam tarziu dar mai bine decat niciodata....le urez puiutilor dragi: 

Multa sanatate, copii dragi, sa cresteti frumosi, sanatosi si voiosi! Sa aveti o viatza ca o zi insorita de vara, sa nu cunoasteti tristetea si necazurile, iar parintilor vostrii sa fiti o sursa nesecata de bucurie si implinire!!! La multi ani , puiuti iubiti!!!
1 Anishor!!!!

28 Aprilie

Naomi

Gabriel

29 Aprilie

Patrick

30 Aprilie

Vlad

Robert Daniel

01 Mai

Sabina Adriana

Codrin Stefanl

03 Mai

Elisa Ioana

Ianis Teodor

04 Mai

Eva Denisa

Alexandru

05 Mai

Ilinca Maria

Andrei

06 Mai

Antonia Melisa

07 Mai

Catinca Maria

Bianca

08 Mai

Briana Amelia

Alysia Maria

09 Mai

Sara-Maria

Mara

Patrick Nicolas

Eric Daniel

10 Mai

Annika

11 Mai

Stefania

Diana Maria

Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu' 
M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
inais spune:
Intrebare: zicea cineva ca a fost la Olanesti...nu mai stiu cine???
Unde ai stat, impresii, chestii...pleeeeeeeaseee!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inais Intrebare: zicea cineva ca a fost la Olanesti...nu mai stiu cine??? Unde ai stat, impresii, chestii...pleeeeeeeaseee!mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Emycor a fost! Si eu voiam s-o intreb acelasi lucru, ca sunt in cautare de "cazarea perfecta"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
stati ca vine EL CAPITOLU NUOVO
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008