Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Carpatina, mobilul a servit sa-l sun repede pe C care m-a scos din starea de soc si mi-a urlat la telefon sa ma imping tare in usa! Asa am intrat! ![]()
Adi, parol, ca ne distram bine in tabara aceea! Ce buna ar fi o relaxare si in realitate!
Sabina, chiar emotionante fotografiile! 
Prisi, sanatate lui Miru!
Bee, felicitari pt bb3, si pt curajul vostru! Veti fi o familie tare frumoasa, asta e clar!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Cum adica n-a vrut mah? Plangea prea tare? Si cine n-a avut inima tare.. tu sau mama ta? Eu zic ca s-ar fi linistit repede.. ![]() p.s. in filmul in care mananca iaurt se uita la Tv? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
pai tati nu a reusit, eu eram deja plecata cand s-au trezit ei
da, la tv , noi mancam foarte bine de obicei , dar cu ajutorul "came"-lor (reclame) si "sene"-lor (desene)
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
ceamica spune:
Yaia , Teo , Roxali , Erina multumesc
Cristi petrecere frumoasa la bunici si voua Cecilia va urez sa va relaxati cat puteti!
Roxana , traficant de droguri scrie pe mine !
mi-a placut !
bb2 mai are de asteptat si daca s-o mai putea mai tarziu ..
Gabriela bine c-ati scapat cu bine ! brrrr , mi-e groaza ce de idei au ! pupam mamica panicata !
si sebastian e fan masini mari !
Degetzica
sa treaca repede !
Bogdan
, sa nu mai cazi ca tot mami e certata
! asa as fi reactionat si eu ca doar e al meu .....eu sar cand se lovesc si ai vecinilor .......trebuia sa stai si sa astepti sa vezi daca tasneste sau nu sangele ca petrolul
....
Gabitz f frumoase pozele si protagonistii ! pupam cheliutza
Bee , felicitari pentru burtica !
Devilla bafta la examen !
Lisa
fetita mare ce sa mai !
Miru sanatate multa 
Sabina
nemaipomenite poze !
al meu minunat doarme si am zis ca las tot sa scriu ca iar nu apuc !!!!
fetele cu cumparaturile , poate ca stiti deja , eu am vazut in drum spre dr ca deschid zara la unirea si cautand pe net am aflat ca deschid si in mall vitan! eu sunt fan zara nu atat pentru mine cat pentru minunatul meu - nu ma trezesc niciodata acasa ca nu am apreciat corect daca ii vin sau nu !!!
ANDREEA11 spune:
Hello!!
Noi suntem binisor. Zic binisor pt ca, Cris este racit - <<rosu in gat>>. Siropurile le detesta, drept urmare le bagam cu forta, desfundat nasul - suporta, ca nu mai poate respira. Azi la dr era impietrit, mea culpa, pt ca i-am zis ca dc nu-si ia siropul ajungem la dr
.
Vineri vine o matusa din America, dr mi-a zis ca sa nu-l vada pe Cris, insa mi-e tare aiurea...Ma gandesc ca totusi sunt f multe filtre, deci nu cred ca ar fi vreo problema. Voi ce parere aveti?? Vine din Philadelphia.
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi. Ma intrebam cate capitole am de citit si cand colo nu ati fost harnice la scris. Sper ca macar v-ati distrat si v-ati odihnit. Ceea ce eu nu prea am pupat...adica odihna. Am stat acasa in weekend, dar m-au doborat cei mici cu energia si nazdravaniile lor. Alex mi-a dat si emotii, a fugit din curte (curtea comuna a complexului) si m-am suparat rau. Trebuie sa gasesc o varianta sa inteleaga ca nu e bine sa plece si mai ales sa intre in case straine. Nu ma intrebati cum am alergat dupa ea cu Andrei in brate si cum mi-a stat inima in loc cand am vazut ca nu e nici la poarta.
In rest suntem bine, eu cu multa munca. Abia astept iar weekendul, mergem la concert la Depeche Mode. Oricum ceva care sa ma scoata din cotidian, ca asa nu mai pot.
Ia sa bag repede ochiul la ce ati facut voi, sper ca numai de bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
E mai bine in sensul ca la controlul de 1,5 ani, "medica" a fost multumita. Si probabil si pentru ca a venit vara. Dar inca il mananca si se scarpina uneori si isi mai lasa urme pe ceafa sau pe fundulet. Acum am trecut si la gel de dus de la Avene, Trixera parca, dar abia am inceput sa-l folosim, ramane sa vedem daca e mai bine. Oricum, pielea nu se mai vede uscata si nu mai are portiuni de acelea aspre la pipait, dar nu e nici pielea aceea "de bebelus". Multumim de intrebare. Si pt. big gil!================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, ce ma bucur ca totul e pe calea cea buna. Intrebam pt ca si mie mi s-a uscat teribil pielea, am avut taieturi minuscule si muuulte si sangerande pe maini, mai ales pe dreapta si am cam tras-o. Acum e mai bine, dar am limitat folosirea de detergenti (doar cel de vase ce il atingeam si ala era ceva eco, dar l-am limitat), am folosit zilnic crema de maini de la Nivea, de care ti-am zis si acum e mai bine, insa arat ca o soparla!!!
De aceea speram ca Tudor sa nu traga cu pielea lui uscata ceea ce trag eu cu mainile, ca e groaznic. Eu o mai duc cum o duc, insa ei micutzii... Dar bine ca e ok acum!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxana_G spune:
Babylina,
accidentatul. Andrei a cazut asa de multe ori. Si tot mai are idei crete. Ieri a vazut-o pe Alex sarind in picioare de pe topogan si a experimentat si el. Noroc ca l-am prins si mai ales ca eram pe faza, ca in ultima vreme il las singurel pe topoganul mic de acasa.
Ciorba a iesit minunata, Andrei nu prea a vrut ca nu ii plac acriturile, insa Alex a papat. Si noi cu placere.
Bee, bine ai revenit si sarcina usoara.
Sabina, bine ai revenit din distractii. Nene ce tonus ai! Dom' profesor a supravietuit?
Prisi,
noi suntem bine si ne pare rau sa citim ca Miru e bolnavioara. Multa multa sanatate! 
Rox , mamica
Piciulika spune:
Erina, condoleante.
Stiu ce greu e sa pierzi un bunic atat de special...
Sunt cu inima langa tine.
Maria,
ma doare mult ca ati ajuns aici. Stii tu... Si stiu ca ai luptat si incercat si sucit situatia pe toate partile si simtit-o tot asa.
Nu te vedea singura: TU ai tot! Ai copii langa tine, curajul si motivatia sa continui. (Intr-un fel, virtual dar sufletist, ne ai si pe noi
) El nu are nimic. Si zau nu stie ce pierde!!! Zau nu stiu prin ce trece.
De prin sfaturile din revista de parinti de aici: nu te grabi cu divortul. Actele alea le poti face oricand! Vezi cu un avocat: ce acte puteti face de separare - ca sa fie clara treaba financiar. (Daca pleaca din casa, obligatiile de sustinere a familiei raman, exact ca inainte.)
Si apoi, cine stie... Poate o fi vreo cale, mai tarziu, cand se mai inchid ranile si se potolesc nelamuririle (hormonale?). (E un cuplu care dupa divort si fara hartii au facut 2 copii si sunt fericiti, impreuna! Dar ea nu mai vrea sa auda de casatorie!
)
Grea viata asta... nu stii unde te duce...
Multa putere, Maria!
Noi suntem bine, sanatosi si eu ocupata pana peste urechi... UFFF!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Ceamica, eu sunt spalator de bani si corupt.
SabinaY, succes la examenul auto, cred ca e cam tarziu sa tin pumnii dar sper sa fi fost bine.
Gabitz,
cheliosii tai. Ce de prieteni are Stefan pe acolo! Mi-a facut mare placere sa o vad pe scumpica de Eliza asa vesela.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Sabina, vazut pozele de pe blog, abia astept sa vad totul. Dar astept povestirile mai pline de viata.
Rox , mamica