Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)
Raspunsuri - Pagina 12
prisi spune:
Maria un milion de
si multa putere
Erina condoleante
SabinaY
f frumoase amandoua
Sabina
ce ma bucur ca ti-a priit, iar Gh cred ca a fost tare dulce, mi-au placut pozele mai ai in alta parte puse?
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Tot vroiam sa te intreb cum mai e Tudor cu pielea uscata? Ati scapat? ![]() |
E mai bine in sensul ca la controlul de 1,5 ani, "medica" a fost multumita. Si probabil si pentru ca a venit vara. Dar inca il mananca si se scarpina uneori si isi mai lasa urme pe ceafa sau pe fundulet. Acum am trecut si la gel de dus de la Avene, Trixera parca, dar abia am inceput sa-l folosim, ramane sa vedem daca e mai bine. Oricum, pielea nu se mai vede uscata si nu mai are portiuni de acelea aspre la pipait, dar nu e nici pielea aceea "de bebelus".
Multumim de intrebare. Si
pt. big gil!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Prisi, sanatate lui Miru! Sa treaca repede, sa reveniti la normal cu mancatul! 
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
nu mai am, la noapte cred ca fac selectia
acum se trage de mine la propriu:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
bee felicitari pentru bb3 si multi pupicei Anei si papanasului Razvan , ma bucur ca sunteti bine , poate treci mai des pe la noi sa ne dai vesti
poze
prisi spune:
| citat din mesajul lui Sabina nu mai am, la noapte cred ca fac selectia acum se trage de mine la propriu:D Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
lasa ca trece si asta si reintrati in ritmpoze
prisi spune:
| citat din mesajul lui Yaia Prisi, sanatate lui Miru! Sa treaca repede, sa reveniti la normal cu mancatul! ![]() ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
multumim

poze
prisi spune:
saptamana asta e mama la noi, a venit sa o inlocuiasca pe mamaie o saptamana, doar ca Miru azi nu a vrut sa ramana cu ea, drept urmare azi le-am expediat pe amandoua la mamaie
,desi a venit de vineri si chiar era Miru incantata de ea , s-au jucat impreuna ,o striga prin casa "ica" , azi nu a vrut si gata , oricum era cam mofturoasa, cred ca din cauza gatului, acum sa vedem maine poate reusim
poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui prisi saptamana asta e mama la noi, a venit sa o inlocuiasca pe mamaie o saptamana, doar ca Miru azi nu a vrut sa ramana cu ea, drept urmare azi le-am expediat pe amandoua la mamaie |
Cum adica n-a vrut mah? Plangea prea tare? Si cine n-a avut inima tare.. tu sau mama ta? Eu zic ca s-ar fi linistit repede..

p.s. in filmul in care mananca iaurt se uita la Tv?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)