Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Sabina, citit pe blog, vazut si pozele. Asteptam si restul, povestirile, distractia, etc. Chesti ve-se-le!
Noroc cu Carpatina, asa am mai admirat-o si eu pe nora cea mai frumoasa, Miru de Prisi. Pe deasupra mai papa si singura, no comment. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
valentina_22 spune:
Maria,multa putere sa iei decizia cea mai buna pentru familia voastra. Poti asculta multe pareri dar numai tu stii ce este in sufletelul tau. Ai incredere in tine, esti o femeie foarte puternica, iar noi suntem alaturi de tine!Un mare
si multe 
Greyeras, sanatate multa Adelinei. Alexandra s-a chinuit mult pana a scapat de problema asta. Plangea pe olita si plangeam si eu de oful ei. Noi ne-am reglat cu niste siropuri de la farmacie si cu multe fructe. S-a vindecat dupa ce am operat-o.
Bernix,mama da ce nazbatii face Degetica, eu cred ca faceam atac de cord la faza cu piscina, mai ales ca nu stiu sa innot.
nazdravanei!
Sabina, drum bun in drumetie si bafta la concurs!
Gabriela,
mamici speriate, cred si eu ca ai tras o spaima!
Sarei
Devylla bafta la examen. Am si eu niste emotii, sunt pe ultima suta de metri cu permisul!
Bee,pupam burtica,cei doi nazdravani si mamica curajoasa!
Prisi, sanatate Mirunei si refacere rapida.
Mariana, care sunt ultimile vesti?
Roxana,distractie placuta la concert.
Am vazut toate pozicile. Toti protagonistii sunt deosebiti, nu dau nume de teama sa nu uit pe cineva, insa vreau sa o felicit in mod deosebit pe Sabina pentru fotografiile ei. Sunt pline de caldura si emotionante, mici franturi din sufletul acelor oameni si din sufletul Sabinei.Nu am plans,
insa m-am lasat purtata de povestea lor. Preferata mea este cea cu batranica la fereastra.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Eu ma pregatesc pentru examen si sincer chiar nu am mai avut timp sa intru sa va salut. Invat pe apucate, cand ma lasa cei mici si noaptea. Parca sunt dresati cum iau cartea in mana sau fac cate un chestionar incep si ei cu pretentiile. Abia astept sfarsitul saptamanii ca sa-i pot duce la mama. Cei mici cresc frumos,iar Andrei incepe sa recupereze din urma. Adica isi dezleaga limba si purtam in fiecare zi discutii savante. Daca scap pe jos ceva ma cearta, ia obiectul cazut si il pune la locul lui, sau dupa caz il arunca la gunoi. Ce ma bucura cel mai mult este ca s-a imprietenit la catarama cu apa. Daca pana acum se lasa cu urlete, acum nu mai scap de el, cum prinde ocazia fuge in baie si imi arata cada. Cu papica nu sunt probleme, are o pofta de mancare de nestavilit, ar manca si doua portii de ciorba la pranz. L-am tuns din nou si este asa de haios cu noua freza!
Opera imi apartine!
(Daca era dupa mintea mea il tundeam la zero dar asa am mai adaugat inca o foie la capitolul:" Nu iau motul pana la 2 ani!"
)
Emotii dau doar eu apropiatilor. De cateva zile ma simt tot mai ametita , fara vlaga iar tensiunea se incapataneaza sa ramana undeva pe la valoarea de 9 cu 7. Cica este foarte mica. Zici ca sunt vampir fug de soare ca d...de tamanie. Pur si simplu daca stau in soare ma topesc pe picioare ca o amarata de lumanare.
Cam astea sunt ultimile noutati din ograda mea. Sper sa pot intra mai des pe forum. Acum ma steapta o intalnire tulburatoare cu capitolul de mecanica 
Va sarut pe toate cu drag, pupicesc puiutii si toate burticle!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
papanash spune:
Valentina, nu esti singura, si eu simt ca ma topesc precum lumanara la soare, iat tensiunea mea e 9 cu 6 de cand ma stiu, de-aia beau dimineata nes cu pepsi, s-o cresc pana la 10 macar. opera ta e una reusita, e in stil Beatles
si imi place
.
Maria, care-i treaba, s-a rezolvat ? Mai vin sau te-ai descurcat fara ajutor ?
ai promis poze cu pitica.
Sabina, bravos pentru incarcarea bateriilor. Cum s-adescurcat sotul cu copiii ? tre'sa te revansezi acu zdravan fata de el, ca merita
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Andreiul meu e un mare nazdravan
.In primul rand ii turuie gura de cum se trezeste ( alintaceala in pat "mami pupi"-pupic adik, "mami-papa", "mami pipi"-asta din primul minut de la trezire). apoi toata ziua vorbeste, imita cuvintele,le zice chiar daca nu-l baga nimeni in seama
, canta,danseaza, face prosii
se catara peste tot ( mai nou am ridicat toate scaunele pe mese fiindca le plimba prin casa unde vrea sa se catere si merge la chiuveta sa spele, se suie-n biblioteca, se suie la geam, etc).
de catveva zile ,la locul de joaca se suie pe topogan singur, si nu e unul de-ala pt pitici. urca singur scarile, chiar si cate 2 odata, apoi se baga prin tuburi si se ascunde de mine, se agata de bara si se leagana cu picioarele-n aer ( prima data cand l-am vazut, eu eram bineinteles jos, era sa-mi stea inima-n loc de frica), apoi se arunca pe topogan cu mainile-n sus
.
cu mancarea e binisor, are ca preferinta varza, ii place sub orice forma, salata, calita, murata .
are 3 masele si a 4-a e pe vine, n-a facut febra la eruptii, numai ca nu prea mai papa solid insa covrigii ii halea zilnic, la fel si morcov crud.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Bernix, cum mai s-a aruncat in apa ? aoleu 
mi-a scapat postarea, ai inscris Degetica-frumusica la cursuri de inot ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Erina, imi pare tare rau pentru ca l-ati pierdut, dar sa va bucurati totusi ca ati avut norocul sa va fie aproape asa de mult timp, ca si-a cunoscut nepoata, si mai ales ca a fost asa un om deosebit
.
Luy, ce mai face Me ? ai inscris-o la gradi ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Va urez noapte linistita, ma duc sa calc niste camasi, puiul mic doarme de vreo ora deja, eu il astept pe cel mare
care-i toata ziua pe drumuri , macar de s-ar circula mai bine prin bucuresti 
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
luy spune:
Buna seara, dragele mele ! 
Nu am reusit sa mai postez
, de-abia am reusit sa citesc ce ati mai scris voi, noroc ca nu prea ati avut spor.
Nu am instalat de la inceput un antivirus pe laptop, asa ca saptamana trecuta m-am "captusit" cu un soi de virus care mi-a scos multi peri albi. Abia sambata, tarziu in noapte, am reusit sa-i vin de hac. Asta este unul din motivele pt care nu am mai scris, tot timpul primeam alerte ca-s infectata cu n-shpe virusi si mesaje de eroare... extrem de enervant, ma exasperasera . Asa ca am facut o pauza de forumeala. Am vazut ca ati intrebat de noi, va multumesc 
Nici nu stiu ce sa va zic de Maria... A ramas vorbareata si intelege tot, ma surprinde tot timpul cu cate ceva. Aseara citeam impreuna una dintre cartile ei preferate cu un iepuras care a pregatit o prajitura si la un moment dat a inceput sa "ia" din prajitura aceea din carte si sa le dea animalelor de plus din jurul nostru. Nu stiu cum sa explic... Stransese degetele ca si cum ar fi apucat ceva f.mic intre ele, le-a dus la desenul in care era bucatica de prajitura pe o farfurie si apoi ducea manuta la gura diferitelor animale de plus care erau langa noi, pe canapea. Si zicea "pape", adica era clar ca le dadea si lor prajitura... A fost prima data cand a facut asta si m-a surprins; astazi s-a repetat episodul.
A inceput sa mai stea si sa se mai joace si singura. Dar cea mai mare placere a ei este sa-i citesc pana "fac clabuci la gura". Se fixeaza pe cate o pagina din carte si ma pune sa i-o citesc incontinuu, cand termin imi cere "data" si ridica mana ( adica "inca o data" ) sau vine si-mi intinde fruntea s-o pup, asta insemnand ca vrea sa-i citesc din nou. Am ajuns sa stiu pe de rost nu numai poeziile din carticelele ei, ci si pagini intregi de povesti
. Asa ca seara, la culcare, cand am stins lumina, nu am nici o problema sa-i spun povesti ![]()
Revin...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bikmaria spune:
buna seara fetelor ,va multumesc mult pt sustinere ,se pare ca nu mai este nici o sansa ,casatoria noasra se incheie aici ,
Maine vom depune actele pt divort ,am discutat toata saptamana si toate discutiile se incheiau tot la divort .Dumnezeu imi este martor ,am iincercat tot ce era omeneste posibil.