Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
M-ati intrebat de gradinita... Am gasit o gradinita la 10 minute de mers pe jos fata de casa, am fost si am vizitat-o, insa din pacate grupa de copii de varsta ei este completa. Noi doream sa o dam de la 1 iunie, pt ca o luna sa mearga la program scurt, una la program lung, apoi in august pauza ca toate gradinitele sunt inchise, iar din septembrie, cand eu deja voi fi la serviciu, sa mearga program lung.
Eu incerc sa fiu optimista si sa sper ca poate in timpul verii mai pleaca din copii pe la bunici si mi-o va primi totusi inainte de septembrie. O sa mai insist, o sa-i mai sun sau mai trec pe acolo, poate pana la urma avem noroc. Fiind o gradinita particulara, nu se pune problema ca ar trebui sa dau vreo "atentie" ca sa ni se faca rost de loc.
Am mers delegatie completa in vizita la "gadi", cum zice Maria. Eram curiosi cum reactioneaza ea. A fost impresionata de "etzii" ( urasuletii ) pe care i-a vazut intr-o sala de clasa, de copiii mai mari care tocmai se spalau pe dinti
si de cei mici care stateau aliniati cu totii pe olite ![]()
I-am tot povestit apoi despre gradinita, sa nu uite ce frumos este acolo ![]()
Intre timp am inceput o campanie intensa de socializare cu copiii din parc. Am obtinut progrese, daca acum o luna fugea de ei si se uita urat cand se apropia vreunul de ea, acum ii accepta, se si joaca langa ei in nisip, chiar daca nu le cauta compania.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Maria,
, imi pare foarte, foarte rau ca ati ajuns aici. Iti doresc multa putere ! Noi suntem aici, te sustinem si-ti trimitem multe ganduri bune ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
gabitz78 spune:
neatza tuturor.
iaca acum am si eu nitel timp sa mai scriu 2 randuri...
maria - 

luy - mariuca e o dulce....la ce gradi o dai...daca nu e vre-un secret...
roxana - wow..cred ca te-ai speriat cu alex.bine ca nu s-a intamplat nimik.
vreau sa vb...o sa incerc sa te sun azi.
greyeras - of, mititica adelina cat se chinuie.
incearca dimineata sa-i dai apa primul lucru cand se scoala...si ca fructe perele si ananasul la noi functioneaza cel mai bine.
despre noi ce sa zic?eliza a inceput sa devina mai prietenoasa...sa ma caute peste tot...se suie si se da jos din pat(asta-i ultima distractie), dar de mers ii e frica...face cativa pasi, apoi tot 4*4. asta e...eu m-am resemnat, ce-i drept n-am azut pe nimeni la 20 de ani sa mearga in 4 labe...asa ca...sunt optimista!![]()
va pup dulce.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Vineri vine o matusa din America, dr mi-a zis ca sa nu-l vada pe Cris, |
Daca doctorul meu mi-ar da asa un sfat, as cauta sa-l schimb de urgenta pentru ca sfatul asta tocmai mi-a demonstart cat de incompetent e medicul. Parerea mea!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Buna dimineata.
Daniele, Piciulika, Prisi, Papanash, multumesc.
Valentina bafta la examen.
Gabriela teribile momente cu Sara pe balcon
. Eu as fi paralizat de frica...
Papanash, ce catarator minunat e Andrei! 
Luy, super vestile despre Maria. E o fetita foarte inteligenta.
Maria, imi pare rau. Poate era mai bine sa asteptati cu actele...
Iti doresc sa ai multa putere si rabdare si toate sa se aseze cum e mai bine pentru tine si copii.
Roxana, chiar ca super atomica Alexandra. Sper ca a primit o mica pedeapsa...
Sabina, astept si eu cu nerabdarea povestea completa. Foarte interesante pozele. Mi-a placut in special cea cu batrina la fereastra.
Prisi,
Mirunei. Si eu zic ca ar fi stat fara probleme cu bunica.
Yaia ce bine ca s-a reolvat cu pielea lui Tudor. Sabina Y parca spunea ca Erika era banuita de atopie. Sabina sper ca s-a infirmat pentru ca datorita umiditatii de la voi si altor factori se fac forme severe.
Yaia, mai mult decit de acord cu intilnirea pe meleaguri moldave. Dupa 27 iunie aranjez sa vin la PN.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Andreea pericolul daca ar exista ar fi si pentru voi adultii nu numai pentru Cris. Decizia o poti lua doar tu.
Erina spune:
Dupa ce ieri spuneam ca Daria e bine de aseara au inceput sa curga mucii. Sper sa ramina doar la atita!!!
In rest maninca la fel de putin ca deobicei.Inca nu i-a trecut frica de muste si alte insecte. Vorbeste din ce in ce mai mult si are cuvinte proprii pentru multe lucruri iar pe altele le poceste atit de delicios...la ciocolata (cavit de fapt) zice ceva care suna a kokaiana
iar la ochelari zice kokaiani
.
Cam atit de la noi.
Va doresc o zi buna!
prisi spune:
'neata si
la toata lumea
azi a ramas Miru cu bunica si pana acum e ok, cand s-a trezit noi eram plecati asa ca s-a conformat situatiei, cu pampersul a fost mai greu , dar pana la urma au reusit , sper sa se descurce
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Maria sunt alaturi si sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine si copii tai 
Erina pupici Dariei si sanatate multa
Rox 
Luy bafta cu gradi sa gasesti loc, niste poze cu Me ?
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata,iubitele!
mare pt voi!
Mi-ati lipsit zilele astea,dar spre surprinderea mea,nu v-ati inghesuit la scris!
Ne-am intors si noi de pe meleaguri sibiene,ieri dupa amiaza!La nunta a fost foarte frumos,ne-am simtit minunat,ospitalitatea ardelenilor e arhicunoscuta!
O sa va pun spre delectare si cateva foto,de data asta cu mine blonda
,un blond mai inchis ce-i drept,dar tot blonda mi-s(nu si la neuroni)!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii