Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)
Raspunsuri - Pagina 16
mihailescu teodora spune:
pozici nunta Sibiu
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, ce ma bucur ca totul e pe calea cea buna. Intrebam pt ca si mie mi s-a uscat teribil pielea, am avut taieturi minuscule si muuulte si sangerande pe maini, mai ales pe dreapta si am cam tras-o. Acum e mai bine, dar am limitat folosirea de detergenti (doar cel de vase ce il atingeam si ala era ceva eco, dar l-am limitat), am folosit zilnic crema de maini de la Nivea, de care ti-am zis si acum e mai bine, insa arat ca o soparla!!! De aceea speram ca Tudor sa nu traga cu pielea lui uscata ceea ce trag eu cu mainile, ca e groaznic. Eu o mai duc cum o duc, insa ei micutzii... Dar bine ca e ok acum! ![]() |
Adi, sa stii ca asa am tras-o eu prin februarie cu mainile. Si suspectez apa calda, ca a fost chiar inainte de concediul de iarna si am facut putina curatenie inainte de a pleca de acasa, am spalat cam mult si am stat destul de mult cu mainile in apa, dar deteregent nu am folosit mai mult decat de obicei, deci suspectez si apa ca ar usca pielea. Mie mainile mi-au revenit la normal tocmai pentru ca o saptamana dupa aceea am fost la socrii si nu am spalat aproape deloc, asa a avut pielea mea timp sa-si revina.
Ma gandesc si ca la voi vine toamna acum si poate e si aerul de vina. Si la mine apar episoadele astea cu predilectie toamna si primavara.
Dar sa stii ca Tudor nu a fost niciodata atat de rau cu pielea cum am fost eu pe maini. La el nu ajunge atat de uscata incat sa crape, dar faptul ca e uscata il face sa se scarpine si se zgarie singur.
Bine ca a trecut si la tine, ai grija, bea mai multa apa, poate esti mai deshidratata acum, cu Samburel la burtica.
fetele si Samburelul!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Prisilica,Erina
,imi pare rau de racelile printeselor!Sper sa se termine repede si sa-si revina cu pofta de mancare!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora pozici nunta Sibiu Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
tare frumoase, iar tie-ti sade bine blonda, a fost tot nunta de zi nu? am fost si eu acolo la o nunta , faina locatia
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Adi,Yaia si eu patesc asa cu mainile si picioarele(in special gambele) exact primavara si toamna!Dar ma exfoliez si ma dau cu crema hidratanta ,,la greu'',dar si aport hidric pe masura!
La Yaia e si crema Neutrogena,f buna dealtfel!
Eu folosesc una profesionala cumparata de la un salon de manichiura si e excelenta!MAC se numeste!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
ANDREEA11 spune:
Maria FRUNTEA SUS!!!! Ce nu te omoara te face mai puternica! Ai grija de tine!!!!
Fetelor sariti sa o mobilizam
Si acum IO: 

cum sa-i dau siropurile lui Cris, iar nu vrea..... si moooooooooooooor. Mai sunt copilasi in situatia asta?? Cum va descurcati. Cu forta dupa ce-i dau isi face sila singur

prisi spune:
Miru la micul dejun a mancat supa de galusti
, asta a vrut , i-a aratat frigiderul lui buni si cand a vazut oala... , sper sa fie totul bine, sunt cam stresata
poze
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Maria FRUNTEA SUS!!!! Ce nu te omoara te face mai puternica! Ai grija de tine!!!! Fetelor sariti sa o mobilizam ![]() Si acum IO: ![]() ![]() cum sa-i dau siropurile lui Cris, iar nu vrea..... si moooooooooooooor. Mai sunt copilasi in situatia asta?? Cum va descurcati. Cu forta dupa ce-i dau isi face sila singur![]() ![]() ![]() andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
eu ii dau cate putin, o rog frumos si ii tot zic inca un pic si gata, e deschide gura si o pacalesc
poze
Andreea,eu siropurile de seara i le dau la baitza,in cada1se joaca,mai inghite,in caz ca mai curge pe el nu-i prea mare baiul1iar cele de dimineata,cu frumosul:ii dau ceva in mana sa-l tin ocupat si interesat,iar eu ii var pe gat siropul.Eventual bag seringa intr-o parte(ca la catei),pe langa maxilar si mandibula!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
Prisi, sa-i fie de bine micul dejun ! dar de ce sa fie probleme ? asta vrea copilul, asta mananca.
Maria, de ce atata graba cu actele ? nu se gandeste domnul ca mai importanta e partea aia emotionala, adica sa se duca departe o vreme si dupa aia sa decideti ce si cum, hartiile se pot face oricand. Sper ca nu mai stati impreuna, iar la programul de vizitare copii sa-l implici ca responsabilitatile-s si la el, sa-i plimbe, sa le cumpere diverse, etc. un avocat bun te poate consilia ca de la distanta si neimplicat emotional vezi lucrurile mai clar.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme