Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
fetele cu pielea uscata, eu folosesc cu mare succes crema cu unt de shea 9 shea butter) ,care-i o minunatie, in afara de efectul mare de hidratare e si cicatrizant si emolient. eu il dau peste tot, mai putin pe fata.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
mihailescu teodora spune:
Hahaha,ce tare-i Miru!
Supa de galusti dimineata!!!!!
Multumesc,Prisilica!
Am fost multi ani blonda si mi se facuse dor de vremurile alea!
da,nunta a fost de zi!A inceput la 14 si s-a terminat la 01:00!Invitatii au stat toti pina la final.
Si in loc de sarmale ne-au servit ciorba de vacuta!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Neata. Care mai este atmosfera?
Valentina, arata minunat baiatul cu frizura noua. Dar nu transpira rau cu perisorul asa lung? Andrei al meu e mereu transpirat, in weekend era fleasca, si abia acum ce i-a mai crescut parul. Tie multa sanatate si ai grija de tine.
Papanash, nu e rau ca ai tensiunea mica, nu esti la risc in caz de emotii mari de la nazdravanul tau.
Maria,
ma rog sa iti fie bine oricum ar fi si orice ati decide. Imi pare tare rau ca lucrurile nu au iesit cum ai fi dorit, cu toate astea poate este solutia cea mai buna. Sa iti dea DD putere sa treci peste asta, si nu uita ca tu si puii tai sunteti cei mai importanti pe lume! Te imbratisez cu drag, daca ai nevoie de orice, da un semn.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
Rox, si andreiul meu transpira rau la par, asa ca duminica iar l-am tuns scurt, l-a dus tati la un coafor in cora cat timp am facut eu cumparaturi.
Teo, esti mistoaca si blonda. oare sa ma blonzesc si eu, sa semene si copilul meu la culoarea parului macar cu unul dintre parinti ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Prisi,nunta a fost la www.majesticsibiu.ro/" target="_blank">Restaurantul Majestic
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Luy,
ma bucur nespus cand citesc vesti de la voi, mai ales povesti frumoase despre Maria pasionata de lectura. Andrei nu sta nici 2 minute sa ii arati ceva. Aduce cartea, ii zice "ta'ta'" cu un accent specific, ca si cum ar desparti in silabe, insa nu are rabdare sa ii arat mai nimic. Asadar va ganditi si voi la gradi, eu cred ca ai sanse sa prinzi un loc din iunie, multi parinti retrag copiii din iunie. Si eu il duc pe Andrei peste vara, tot program scurt. Insa depinde mult de modul in care se vor forma grupele pentru lunile respective, de regula sunt amestecate ca varste si personalul redus. Din septembrie sigur incepe gradi, 2 luni program scurt, apoi program lung. Am vorbit deja, va fi o grupa foarte mica, de la 2 la 3 ani, inca nu stiu cati vor fi in grupa, insa cel mai probabil maxim 10.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Gabitz, cu mare drag ne auzim. Si eu am tot vrut sa te sun dar nu prea am apucat. Si cu munca, si cu altele. Astept un semn de la tine azi.
Erina, sigur a primit o pedeapsa Alex, insa nu invata prea multe din pedepse. Tot cu povestitul si vorba buna, o sa incercam sa inventeze maia o poveste din copilaria ei chipurile, sa ii spuna de o prietena care nu a ascultat si pe care au pierdut o parintii. Sunt sigura ca asa va prinde mai bine.
Prisi, sigur se descurca. 
Rox , mamica
Luy,imi pare rau ca nu ne-am mai intalnit la socializare in parc!
Eu am inceput sa vin mai tz de la sv,si plimbarea de seara i-o cam face tati!
Poate mai recuperam de-acum incolo!
Vreti sa mergeti la gradi lu' Bahmuteanca?
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Cumatra
,te tii de bucatareli,huh?
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Cumatra, bine ai revenit. Abia asteptam povestiri. Te-as fi sunat si dimineata, dar sunt cam prost dispusa in general, fara un motiv anume, si am zis sa nu te demoralizez si pe tine.
Andreea11, noi aveam mari probleme cu siropurile. Am aplicat si forta, adica il apucam de nas si asa deschidea gurita, am aplicat si rugaminti si distragerea atentiei. Acum le ia fara probleme. Totdeauna cu seringa de la Nurofen. Merge mai bine cand se uita la TV, cand face o activitate care ii face placere. Nu trebuie sa fii ezitanta, sa te apropii cumva cum sa para amenintat. Ii explici frumos ca ai un siropel si e bun bun, ii mai arati ca iei si tu. Succes!
Rox , mamica