Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, chiar daca Maria depune actele, nu e o chestie instantanee. De regula la familiile cu copii le da si termen de gandire, nu merge chiar cu acordul partilor. Mai au timp sa reflecteze.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

oare sa ma blonzesc si eu, sa semene si copilul meu la culoarea parului macar cu unul dintre parinti

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

De ce nu?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cumatra, m-am delectat cu pozele matale, am vazut pana si site-ul restaurantului acela minunat. Minunat arati si tu, vad ca ai avut o tona de toalete. Esti beton in rochia rosie, tare sexy! Imi place mult culoarea, iti sta frumos foc, imi place mult mai mult decat ultimele 2 nuante de roscat, mi se pare ca noua culoare este perfecta pentru tenul si ochii tai. Sau am eu o sensibilitate pentru blond? Ma asteptam sa fie ceva mai deschis cand ai zis de blond, desi banuiesc ca e mai deschis decat pare in poze. Dar este superb!!!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Cumatra,te tii de bucatareli,huh?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Pai deh, unii cu gospodaria, unii cu distractia.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Papanash, si tati voia sa il tunda pe Andrei sambata, dar am zis sa ii mai las putin carliontii. Noi il ciopartim acasa de obicei cu aparatul de tuns.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Prisi, sa-i fie de bine micul dejun ! dar de ce sa fie probleme ? asta vrea copilul, asta mananca.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

merci, dar nu-mi fac probleme cu mancarea, la cat de prost mananca zilele astea ma bucur pt fiecare farama de mancare, grija era ca e fata cu mama si nu e invatata cu ea

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Papanash, si tati voia sa il tunda pe Andrei sambata, dar am zis sa ii mai las putin carliontii. Noi il ciopartim acasa de obicei cu aparatul de tuns.

Rox , mamica

eu am zis ca sa nu-l sperie si sa-l ia cu foarfeca, ca-i mai usor de reparat daca fuge cu freza pe jumatate ciuntita. dar nu-mi place cum l-a tuns acum, asa ca o sa-l mai ajustam noi acasa cu masina.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea, ia-l cu frumosul, da-i ceva ce-ai doreste mult ( la mine merge ba un parfum, ba cu aspiratorul, ba sa-l las pe scaun la chiuveta sa dea drumul la apa). mai merge la mine si sa-i dau lui o lingurita in mana, eu din seringa pun in alta lingurita si mimez ca-i pun si lui, apoi bem amandoi, etc.
cu forta, in afara de lacrimi de crocodil mai capata si repulsie, ca orice lucru impus.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna seara fetelor ,va multumesc mult pt sustinere ,se pare ca nu mai este nici o sansa ,casatoria noasra se incheie aici ,
Maine vom depune actele pt divort ,am discutat toata saptamana si toate discutiile se incheiau tot la divort .Dumnezeu imi este martor ,am iincercat tot ce era omeneste posibil.

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Bikmaria, imi pare rau pt stresul si suferinta pe care le-ai indurat pana acum. Poate e mai bine asa. Sper ca in timp tu si copiii si treceti peste soc si sa va bucurti de familia care sunteti, tu si ei!

Papanash a zis bine, sa incerci sa vb cu un avocat bun care sa te sfatuiasca in diverse aspecte ale procesului. Ai nevoie sa nu fii singura si sa te bazezi pe sfat profesionist.

Capul sus si cu curaj inainte!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Adi, sa stii ca asa am tras-o eu prin februarie cu mainile. Si suspectez apa calda, ca a fost chiar inainte de concediul de iarna si am facut putina curatenie inainte de a pleca de acasa, am spalat cam mult si am stat destul de mult cu mainile in apa, dar deteregent nu am folosit mai mult decat de obicei, deci suspectez si apa ca ar usca pielea. Mie mainile mi-au revenit la normal tocmai pentru ca o saptamana dupa aceea am fost la socrii si nu am spalat aproape deloc, asa a avut pielea mea timp sa-si revina.
Ma gandesc si ca la voi vine toamna acum si poate e si aerul de vina. Si la mine apar episoadele astea cu predilectie toamna si primavara.
Dar sa stii ca Tudor nu a fost niciodata atat de rau cu pielea cum am fost eu pe maini. La el nu ajunge atat de uscata incat sa crape, dar faptul ca e uscata il face sa se scarpine si se zgarie singur.
Bine ca a trecut si la tine, ai grija, bea mai multa apa, poate esti mai deshidratata acum, cu Samburel la burtica.
fetele si Samburelul!

Yaia, da, sunt sigura ca e din cauza ca vine iarna, s-a racit, am mai dat drumul al incalzire etc. Vara nu am asa probleme. Ma bucur ca Tudor e bine.

Multumim de pupici. Ii intoarcem inzecit ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput